Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie,Kamma,wez nie wygłupiaj się,odezwij się co i jak...
A ja Wam życzę kochane tyle takich słodziutkich dzieciątek co mam na zdjęciu
-
Ja to bym i trojaczki przygarnęła
Byle zdrowe
Jagna - mocno trzymam kciuki za betę i żebyś niedługo pochwaliła się tu nam nowymi zdjęciami dzieciaczków
Bonne nuit dziewczynki12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
O rany...
To nam się zapowiada gorący okres.
Poniedziałek
Wyniki Evity
Czwartek
Beta Jagny
7 listopada
Kariotypy Jacqueline
Już
Czekamy na test Kammy
O środy
Mogą nadejść wyniki mojej skromnej osoby, a właściwie mojej Aurory
Czy o kimś zapomniałam?
Bo potem ma nastąpić chyba wysyp testów u tych dziewczyn, które ostatnio miały owu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 22:57
-
Tak Annak ja tez mysle ze bedzie wysyp testów i pozytywnych bet z tych ostatnich ovulek,bedzie sie dzialo..ciekawe na kogo wypadnie..mimo iz chcialabym zeby wszystkim sie udalo to jednak mysle realnie,bedzie któras szalała ze szczesciaAntoś IVF,Julisia natural
-
Och, Dziewczyny, coś dzieje się w mojej głowie...
Niby jest ok, nastrój mam całkiem niezły, ale przez ostatnią godzinę, może dwie, zaczął mnie łapać jakiś dół. Złe przeczucia, nie wiem, co... To na pewno wizja zbliżających się wyników. Ale generalnie chodzi o coś innego.
Mam jakieś lęki, że z Aurorą coś jest nie tak. I nie chodzi mi teraz o wyniki amniopunkcji, tylko jej skutki. Zaczęłam się panicznie bać, że coś jej się stało
Czuję wewnętrzny przymus sprawdzenia tego na USG. Ale jednocześnie boję się iść.
Wybaczcie takie smęty, zdaję sobie sprawę, że już takie historie ze mną przerabiałyścieale wiem, że Wy mnie zrozumiecie.
Takie inwazyjne badanie i zero kontroli potem.
Jestem bliska obdzwonienia jutro okolicznych przychodni, żeby tylko podejrzeć, czy wszystko jest dobrze.
Eeechhh... A myślałam, że po historii z testem przestanę sobie wkręcać takie rzeczy.
Nie jestem z siebie dumna. -
Annak, idz na usg, uspokoisz się, dużo już przeszłaś, wystarczy Ci tych stresów. I mówię to ja, która sama boi się wykonać telefon do lekarza i umówić się na usg.
Poprzednio dzieciaczek obumarł w 7t2d, chyba wolę się udać na usg już po tej dacie. A dzisiejszy dzień przywitałam pawiem więc troszkę spokojniejsza jestem
Miłego dniaMama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc -
nick nieaktualny
-
Aniu,ja też myślę że powinnaś iść na usg. Oszczędzisz sobie stresu i niepokoju. Sobie i Aurorce.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Hej witam u Nas halloweenowo
dzieciaki już moje przezywają że wieczorem cuksy będą zbierać...
Annak też bym chyba poleciała na jakieś szybkie usg dla spokojności ducha i umysłu
Pysia poroniłam dokładnie w tym samym tyg i dniu co Ty. Nie wiem jak się zachowam kiedy zajdę w kolejną ciążę.Czy poczekam do tego samego tygodnia czy nie.. Na pewno będę się bała...
Chcę kupić mojemy małżowi feritil men. Miała któraś z Was?
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa, ja poroniłam dużo, dużo później, to poprostu wielkość dzieciaczka kiedy przestał się rozwijać szacowana na ten dzień akurat. Nieświadoma niczego chodziłam miesiac praktycznie... Mimo wszystko to taki tydzień i dzień ciaży symboliczny i wolałabym już chyba po nim podgladać, pomimo że sporo czasu jeszcze.Mama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc -
Pysia87 wrote:Gaduaaa, ja poroniłam dużo, dużo później, to poprostu wielkość dzieciaczka kiedy przestał się rozwijać szacowana na ten dzień akurat. Nieświadoma niczego chodziłam miesiac praktycznie... Mimo wszystko to taki tydzień i dzień ciaży symboliczny i wolałabym już chyba po nim podgladać, pomimo że sporo czasu jeszcze.Fabian
Cyprian
Tymuś
-
Gaduaaa moj sie faszeruje Fertilman plus od pierwsze iui .nasienie sie poprawilo wiec polecam.i pare dni temu zakupilam za 147 zł ,120 tabletek
Aniu,dla spokojnosci umow sie na usg,nie ma co sie tak stresowac.
A ja czekam na pierwsza @,pewnie jeszcze z 2 tyg do niejGaduaaa lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Dziewczyny boję się zadzwonić po wyniki. Boję się że ich jeszcze nie ma, boję sie że jak są to złe albo niewystarczająco dobre. Wszystkiego się boję. Mam o 9 spotkanie i dopiero po nim mogę zadzwonić...Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Evita kop w dupsko! Lepiej wiedzieć. Jak będzie ok to masz zielone światło. Jak nie będzie ok to szybciej zaczniesz działać
A teraz znajdź post Arletki i popatrz na jej stopkę i podpis!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 09:00
-
promyczek 39 wrote:Gaduaaa moj sie faszeruje Fertilman plus od pierwsze iui .nasienie sie poprawilo wiec polecam.i pare dni temu zakupilam za 147 zł ,120 tabletek
Aniu,dla spokojnosci umow sie na usg,nie ma co sie tak stresowac.
A ja czekam na pierwsza @,pewnie jeszcze z 2 tyg do niej
bo mój małż pracuje w niezbyt dobrym środowisku i to na pewno osłabia plemniki i właśnie myślę żeby mu to kupićFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Evita,
Rozumiem Twój lęk tak dobrze, że nawet sobie nie wyobrażasz. Znam to odwlekanie i chowanie się przed telefonem, przedłużanie nadziei... Ale trzeba stawić temu czoła. Szczególnie, że to może być telefon po wspaniałe wiadomości!
Jesteśmy z Tobą! Dzwoń jak najszybciej po spotkaniu i dawaj nam znać od razu.
* * *
Dziewczyny,
Dziękuję Wam za wsparcie. Spróbuję dzisiaj gdzieś umówić się na to USG, chociaż wiadomo, jaki to dzień. Mam za sobą ciężką noc. Nie mogłam spać, prześladowały mnie pesymistyczne wizje.
* * *
Do mojego wczorajszego wpisu ważnych wydarzeń dopisuję jeszcze:
Wtorek,
Połówkowe Niebieskieej
Badanie po tak długim czasie to będzie też dla nas przeżycie, bo może w końcu zobaczymy foto i dowiemy się, kto tam mieszka