Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Nic się dziś nie dowiem - pani powiedziała że ma dziś wolne i cała uczelnia więc nikt mi nic nie powie..Ponoć wyniki są już wysłane ale zanim przyjdą... Jak nie dojdą do środy to mam dzwonić. Kocham Polske- tydzień przed jakimkolwiek świętem na wszelki wypadek wszyscy przestają pracowac....
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Evita wrote:Nic się dziś nie dowiem - pani powiedziała że ma dziś wolne i cała uczelnia więc nikt mi nic nie powie..Ponoć wyniki są już wysłane ale zanim przyjdą... Jak nie dojdą do środy to mam dzwonić. Kocham Polske- tydzień przed jakimkolwiek świętem na wszelki wypadek wszyscy przestają pracowac....
O nieee...
Przykro mi, Evitko. To samo przeżywałam 10 dni temu, jak mieli do mnie zadzwonić w czwartek z wynikiem FISH i nie zadzwonili. Szlag człowieka trafia.
A dzisiaj miałam to samo odczucie co Ty (a propos świąt w Polsce), jak próbowałam się umówić na wizytę. Lekarzy nie ma, pań na recepcji nie ma. nikogo nigdzie nie ma. Ja wiem, że ludzie potrzebują wolnego, ale faktem jest, że u nas ciągle są jakieś długie weekendy i pół świata przez to sparaliżowane.
Nie wiem... może dzisiaj tak na wszystko patrzę, bo mam fatalny nastrój.
To czekamy z Tobą, kochana do środy, może ten początek listopada będzie dla nas wszystkich szczęśliwy.
Cudem udało mi się umówić wizytę dzisiaj na 17:00. -
Dzień dobry, u nas dzisiaj też dupny nastrój, przestaje mi się chcieć
Może po Świętach mi się poprawi. Póki co jest tak sobie, mam duży spadek wiary w powodzenie
Trzymam kciuki za wszystkie Wasze wizyty i wynikiCóreczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Vertigo,
Dawno Cię nie było... Myślałam wczoraj o Tobie.
Jak zobaczyłam Twój nick, miałam nadzieję, że napiszesz, że wszystko super. A tu dzisiaj znów dzień kupy
Gamma,
To Ty chyba teraz następna w kolejce!
To już zaraz...
Trzymamy kciuki! Dawaj nam znać koniecznie!
Maggda,
A co u Ciebie?! Zamelduj się, bo mam wrażenie, że wieki Cię nie było!
Jak Ty? Jak Agatka?
Paula,
Pewnie, że pamiętamy.
Nie mogę uwierzyć, że jesteś już na tym etapie ciąży...
Synkowe gratulacje!
Magdzia,
Dobrze Cię tu widzieć!
I jeszcze z takimi gabarytami.
Trzymasz się jakoś? Kompletujesz wyprawkę?
Niebieskaa,
Kochana, no jak mogłybyśmy zapomnieć o Twoich ważnych datach!
Ja i tak ciągle się martwię, że mi czyjeś ważne wydarzenia gdzieś umknęły. Koniecznie się z nimi przypominajcie, Dziewczynki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 11:39
gama lubi tę wiadomość
-
Annak co ty nic nie mam procz czapeczki z pepco zakupuonej we wrzesniu na symbol wiary w malego !
Nic wiecej nie mam ...teraz polowkowe 9.11 wiec moze wtedy sie odwaze.
Sciskam cie mocno i Twoja Aurorke kochana !!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 11:48
-
Magdzia, Paolina, Gama, dobrze widzieć te wasze suwaczki i brzuszki zaraz obok informacji, że straty miałyście w styczniu, lutym. Jakoś tak pocieszyło mnie dzisiaj, że smutny rok, jednak pięknie się zapętla
M@linka - no własnie, obiecałaś zdjęcia brzuchola - nie każ nam czekać do 19.11 bo i tak nie wszystkie Cię zobaczymy, a wszystkie są ciekawskie jak tam piłeczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 11:51
Magdzia88, gama lubią tę wiadomość
-
Magdzia88 wrote:Annak co ty nic nie mam procz czapeczki z pepco zakupuonej we wrzesniu na symbol wiary w malego !
Nic wiecej nie mam ...teraz polowkowe 9.11 wiec moze wtedy sie odwaze.
Sciskam cie mocno i Twoja Aurorke kochana !!!!!!!!
Kupiłaś czapeczkę na początku ciąży? umknęła mi ta informacja - ale to chyba świetny pomysł na podtrzymanie wiary w ciążęTeż tak zrobię
Magdzia88 lubi tę wiadomość
-
Ikarzyca wrote:Kupiłaś czapeczkę na początku ciąży? umknęła mi ta informacja - ale to chyba świetny pomysł na podtrzymanie wiary w ciążę
Też tak zrobię
Ikarzyca, Niebieskaa, Dorola31 lubią tę wiadomość
-
Skąd ja to znam...
Ja postanowiłam, że jak tylko dostanę wyniki amniopunkcji i będą dobre, to natychmiast jadę kupić coś dla Aurory. Pierwszy prezent.Magdzia88, Niebieskaa, Dorola31, Evita, sy__la lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evita wrote:Nic się dziś nie dowiem - pani powiedziała że ma dziś wolne i cała uczelnia więc nikt mi nic nie powie..Ponoć wyniki są już wysłane ale zanim przyjdą... Jak nie dojdą do środy to mam dzwonić. Kocham Polske- tydzień przed jakimkolwiek świętem na wszelki wypadek wszyscy przestają pracowac....
a Ty dzwoniłaś do tej babki na komórkę? kurcze przecież ona ma to wszystko u siebie w komputerze bo mi kiedyś kazała dzwonić po 20 jak będzie w domu..
a pocztą to przecież długo idą! nie no... -
Ikarzyca wrote:Magdzia, Paolina, Gama, dobrze widzieć te wasze suwaczki i brzuszki zaraz obok informacji, że straty miałyście w styczniu, lutym. Jakoś tak pocieszyło mnie dzisiaj, że smutny rok, jednak pięknie się zapętla
właśnie! dobrze piszesz Ikarku:) niech to będzie iskierka dla Staraczek:)
_ a wszystkie Aniołkowe Mamy!
jutro mamy święto naszych Aniołków:) Wszystkich Świętych = czyli Tych, co juz są w niebie Szczęśliwi:)
piekę ciasto dyniowe08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
Tak na komórkę dzwoniłam. Nie wiem może babka była gdzieś na cmentarzu, w każdym razie powiedziała że ma wolne i mam dzwonić w środę. Powiedziałam jej w jakiej jestem sytuacji ale się nie przejęła...Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Dziewczynki, ja mam w pracowniczym kalendarzu zapisane: 1.11, zamowic prezent dla Chrupka!!!
Po badaniu nie ustawilam sobie zadnej roboty, bo niezaleznie od przebiegu badania i tak nie bede mogla sie skupic na niczym wiecej niz papierologii i ewentualnym zamawianiu prezentow chrupkowych:D
Nie moge sie doczekac tego badania, bo sobie postanowilam, ze wtedy zaczne mowic otwarcie w pracy i powiadomie moja paczke z Pl. Dopytuja, kiedy przylece do Pl i juz nie mam jakie usprawiedliwienia wymyslac, czemu jeszcze nie wpadlam. Przyzwyczajeni, ze latam co 1,5-2miesiace, a tu nagle cisza....nie oglaszam sie: przylatuje!idziemy na impreze:D
Evitko, niecierpliwie sie razem z Toba i strasznie frustrujace jest to czekanie, brrrr. To kiedy mozesz oczekiwac w koncu tych wynikow?
Edit: widze, ze masz dzwonic w srode.
Jak dostalam list z data jutrzejszego badania to moja pierwsza mysl: to zle wrozy miec badanie w taki dzien. Ale moj maz stwierdzil, ze wrecz przeciwnie, ze nasze babcie i Jego tato beda czuwac nad tym, zeby wizyta byla udana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 13:04
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Ja kupial wtedy zgodnie z umowa z Magdzia te body w lidlu a potem to sie zaczelo... Mam juz baaardzo duzo ciuszkow. Mama mi cos kupuje od czasu do czasu. A ja przepadam na wszystkich promocjach. -50% w Smyku, -30% w 5.10.15 no i ostatnio z lumpka tez wrocila z torba rzeczy dla Malucha. Mam dobra kolezanke ktora od zawsze ma problemy hormonalne, nieregularne mieseczki itp ostatnio wyszlo ze ma PCOS ale leczy sie i od grudnia planuja starania nooo i ona ostatnio dala mi trzy ksiazki o ciazy i niemowlakach zebym poczytala bo ona kupila juz dawno na przecenach/kiermaszach bylam w szoku ze ma takie rzeczy. To powiedziala ze przeciez tez chce byc kiedys mama wiec sobie kupila na przyszlosc. No i zarazila mnie tym optymizmem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 13:21
Magdzia88 lubi tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek
-
nick nieaktualny
-
Ania Ruda wrote:My zaczęliśmy ostro działać
testujemy 14.11 dopiero bo teraz dni płodne
Ja też jakoś koło 14.11 mam termin okresu. Ale jakoś ten cykl trochę po macoszemu potraktowaliśmy, 3x w okolicach owulacji. Naprawdę, nie byłam w stanie wysilić się na nic więcej. I znów trochę żalu do siebie, że obstawiona lekami, mąż też na dopalaczach, a ja to marnuję, bo mi się...nie chce;]
Evitka do dupy, że dziś nie dostaniesz tych wyników;/ Nadwyrężają Twoją cierpliwość i nerwy, za takie przeboje to teraz nie ma innej opcji, żeby wyniki były co najmniej zajebiste;)
annak też już myślę o Twoich zbliżających się wynikach:*
Niebieska trzymam kciuki za połówkowe!
Jagna moja kochana, za Ciebie trzymam kciuki u rąk i stóp, bo Twoje dwie krechy dałyby mi ogromnego kopa w moich staraniach:) także ten tego..też trochę pasożytuję na Twoim szczęściu:DNiebieskaa lubi tę wiadomość
-
Dzis podjęłam dwie ważne decyzje...wzięłam urlop i później ide na l4 żeby odciąć się od pracy i zadzwoniłam do ośrodka adopcyjnego ... az glowa mnie boli!
Ania Ruda, ruda9215, M@linka lubią tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r.