Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny kochane dziękuję za ojojanie mnie.. lepiej mi troszkę. Poleciałam do skrzynki 3 razy ale nic nie przyszło, znając pocztę polską to raczej nie dojdzie szybko, więc w środę rano będę dzwonić raz jeszcze. Wkurza mnie to wszystko ale nie przeskoczę tego... Trudno, trzeba czekać... Jak w środę babka mi powie, że ma wolne bo jest po świętach to ją wirtualnie uduszę... Naprawdę rozumiem,że 1 listopada to ważne święto ale ono jest jutro, jakoś ja normalnie pracowałam (choć zasmarkana) to dlaczego reszta nie może? Wybaczcie, muszę sobie pomarudzić.
Niebieska to jutro o której mamy trzymać kciuki?? Kiedy nam napiszesz że jedziesz już po prezent?
Ania Ruda dajecie czadu, powodzenia!
Gama nie znam się na porodach ale myślę, że bez laktatora świetnie dasz sobie radęOdzywaj się co i jak!
Paolina pewnie, że Cię pamiętamy, matko jak ten czas leci pamiętam jak testowałaś, kiedy to zleciało?
Justa gratuluję i życzę wytrwałości na tej niełatwej drodze.Niebieskaa, Ania Ruda lubią tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Właśnie, właśnie - Evitka dobrze prawi
Póki co mam na liście 8 osóbprzyda się więcej
Na liście są:
M@linka,
Evita,
Roma,
Alisa
Coconue,
AnnaK (tym razem z Wrocławia)
Sy_la (aż z Łodzi!)
No i ja jeszcze.
To jak? Kogo jeszcze dopisać?Evita, M@linka, annak, Alisa, Niebieskaa, sy__la lubią tę wiadomość
-
Ja oczywiście potwierdzam obecność!
I podbijam wpisy Evity, Ikarka oraz M@linki: meldujcie się!
Justa,
Gratuluję Ci tej decyzji, nowego startu i wiedz, że będziemy tu z Tobą na każdym etapie tej pewnie niełatwej drogi.
Wzrusza mnie myśl, że może właśnie zaczyna się jakaś ścieżka, na końcu której uszczęśliwione zostanie jakieś dziecko. Jesteście dzielni i niesamowici!
Niebieskaa,
O której jutro podglądasz Chrupka?
* * *
Dorzucam jeszcze info ode mnie:
Byłam dziś po południu na wizycie u gina (a właściwie giny). Moja intuicja na szczęście znów mnie zawiodła.
U Aurory wszystko dobrze. Moja dziewusia pięknie się prezentuje, ilość wód owodniowa - idealna, szyjka - idealna, wydzieliny wszelkie - idealne. Ufff... Te informacje powinny mi wystarczyć na jakieś... 2 dni spokoju
Teraz pozostaje czekać na wynik amniopunkcji.
Dziękuję, że wsparłyście dzisiaj moją potrzebę podejrzenia córkiM@linka, Jacqueline, Evita, promyczek 39, Justa87, Niebieskaa, gama, Ania Ruda, Elaria, kiti, Dorola31, Pysia87, Asia87, sy__la, inessa lubią tę wiadomość
-
annak wrote:Ja oczywiście potwierdzam obecność!
I podbijam wpisy Evity, Ikarka oraz M@linki: meldujcie się!
Justa,
Gratuluję Ci tej decyzji, nowego startu i wiedz, że będziemy tu z Tobą na każdym etapie tej pewnie niełatwej drogi.
Wzrusza mnie myśl, że może właśnie zaczyna się jakaś ścieżka, na końcu której uszczęśliwione zostanie jakieś dziecko. Jesteście dzielni i niesamowici!
Niebieskaa,
O której jutro podglądasz Chrupka?
* * *
Dorzucam jeszcze info ode mnie:
Byłam dziś po południu na wizycie u gina (a właściwie giny). Moja intuicja na szczęście znów mnie zawiodła.
U Aurory wszystko dobrze. Moja dziewusia pięknie się prezentuje, ilość wód owodniowa - idealna, szyjka - idealna, wydzieliny wszelkie - idealne. Ufff... Te informacje powinny mi wystarczyć na jakieś... 2 dni spokoju
Teraz pozostaje czekać na wynik amniopunkcji.
Dziękuję, że wsparłyście dzisiaj moją potrzebę podejrzenia córkii za to ze dzielnie dbasz o Aurorkę
FabianCyprian
Tymuś
-
myśmy mieli busy dzień
chłopcy mają tydzień wolnego wiec i ja.. i staram sie jakoś spedzić z nimi ten czas .. jestem im to winna po ostatnich zamknięciach się na świat po poronieniu...
więc poszliśmy na spacer na plac zabaw.. porobiliśmy zdjęcia w jesiennej aurzepotem poszliśmy na kawkę do mojej koleżanki i ich koleżanek
a wieczorkiem były trick or treat .. przynieśli ogromne torby słodkości heh
a mnie cały dzień ćmi głowa ...
Mój małż mocno przeziębiony.. powiedziałabym wręcz ze chory.. od dziś na flegaminie.. nie wiem czy na dniach nie skończy na antybiotyku... kurczę... nie dobrze..FabianCyprian
Tymuś
-
Evitka i Aniu, wizyte mam o 11. To jedyne gratisowe usg odbywa sie w szpitalu, a ze u mnie w miescie jest tylko jeden szpital wiec od razu zobacze ta czesc oddzialu, na ktorej bede rodzic, poznam jedna z poloznych itd.
Haha Aniu, tylko z Toba kojarze sformulowanie: podejrzec Aurore, podejrzec dzieciatko...to slowo " podejrzec" kojarzy mi sie z tym, ze bierzesz wielka lupe i podgladasz jednym okiem, czy wszystko gra, a Aurora macha lapka i pokazuje kciuka do gory:D
Powiem to po raz enty...zzera mnie jak widze ta wspaniala liste uczestniczek zlotu w Katowicach, alez macie szczescie ze sie poznacie na zywo!!! haha swietna zabawa jak bedziecie zgadywac kto jest kim!
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Gaduaaa wrote:myśmy mieli busy dzień
chłopcy mają tydzień wolnego wiec i ja.. i staram sie jakoś spedzić z nimi ten czas .. jestem im to winna po ostatnich zamknięciach się na świat po poronieniu...
więc poszliśmy na spacer na plac zabaw.. porobiliśmy zdjęcia w jesiennej aurzepotem poszliśmy na kawkę do mojej koleżanki i ich koleżanek
a wieczorkiem były trick or treat .. przynieśli ogromne torby słodkości heh
a mnie cały dzień ćmi głowa ...
Mój małż mocno przeziębiony.. powiedziałabym wręcz ze chory.. od dziś na flegaminie.. nie wiem czy na dniach nie skończy na antybiotyku... kurczę... nie dobrze..
O, Gaduułko (znowu ten problem z odmianą),
Przykra sprawa, że małża tak sieknęłoale za to super, że spędziłaś dzień ze swoimi młodzieżowcami. To chyba bardzo oczyszczające po tym wszystkim, co?
A jak Twoje samopoczucie? Małpiszon się rozkręcił, czy może już sobie poszedł całkiem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 20:46
-
Niebieskaa,
No to trzymamy kciuki z samego rana!
Nie mogę się doczekać wiadomości od Ciebie. Nawet się nie zastanawiam, czy u Ciebie i Chrupka wszystko ok, bo dzięki Twojemu detektorowi jestem tego absolutnie pewna! Teraz to czekam tylko na szczegóły, wymiary, fotki i wszystkie inne dane, których forumowe ciotki potrzebują do szczęścia.
Dawaj znać, jak tylko będziesz mogła!
Laila,
Kochana... mnie to trudno skomentować.
Nie do końca mogę zrozumieć... Bo przecież Bromergon bierze się na za wysoką prolaktynę, a u Ciebie teraz jest za niska? Hmm... Napiszesz coś więcej?
Ty to masz pod górkę ciągle.
Ojojuję Cię mocno!Niebieskaa lubi tę wiadomość
-
Kamma,
Odezwij się, do jasnej ciasnej!
Martwimy się.
Czy wszystko ok u Ciebie?
Czekałyśmy na wyniki Twojego testu. A teraz to się zaczynam serio martwić, że tak nagle zapadłaś się pod ziemię. Daj znać koniecznie. -
A propos zgadywania na Waszym zlocie, to wiadomo, ze rozpoznalabym Anie. Jesli zdjecie Alisy kiedys w avatarze to bylo jej, to tez bym zgadla bo dokladnie pamietam to zdjecie. Jagne tez bym rozpoznala bo jej fotke tez swietnie pamietam, ale Jagny nie bedzie. Rome wyobrazam sobie dokladnie, bo zamiescila tutaj opis (mozliwe ze rzeczywistosc jest zupelnie inna, ale mam dokladny zarys romy w glowie). Coconue poznalabym po brzuchu i moze po ubraniach, bo kiedys pokazywa zakupy ciazowe.
Zostaje mi Evitka, Sy_la i M@linka. Wg wielkosci brzuchow to najpierw M@linka, potem sy_la, na koncu Evita. Mam wyobrazenie, ze i Evita i Sy_la sa kobietami o delikatnej urodzie, sy_la podejrzewam ze jest nizsza od Evitki:) Mysle tez, ze sy_la moze miec jasne wlosy, a Evita ciemniejsze. Mam problem z wyobrazeniem sobie M@linki, bylaby to dla mnie nie lada zagadka.
Edit: M@linka moze byc impulsywna osoba, na pewno z temperamentem, wiec moze duzo gestykuluje i glosno rozmawia, moze po tym staralabym sie zgadnac:) Evita na pewno jest zrownowazona osoba, raczej spokojna niz bardzo zywa w gestach i mowie...haha to mnie ponioslo w tych domniemaniach, moglabym tak pisac i pisac i snuc rozne teorie. A ikarzyca...o kurka, no z Ikarem to raczej nie ma nic wspolnego:))Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 21:07
roma, M@linka lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
annak wrote:Niebieskaa,
No to trzymamy kciuki z samego rana!
Nie mogę się doczekać wiadomości od Ciebie. Nawet się nie zastanawiam, czy u Ciebie i Chrupka wszystko ok, bo dzięki Twojemu detektorowi jestem tego absolutnie pewna! Teraz to czekam tylko na szczegóły, wymiary, fotki i wszystkie inne dane, których forumowe ciotki potrzebują do szczęścia.
Dawaj znać, jak tylko będziesz mogła!
Laila,
Kochana... mnie to trudno skomentować.
Nie do końca mogę zrozumieć... Bo przecież Bromergon bierze się na za wysoką prolaktynę, a u Ciebie teraz jest za niska? Hmm... Napiszesz coś więcej?
Ty to masz pod górkę ciągle.
Ojojuję Cię mocno!
aniołek 01.02.2016r -
Niebieska, nic się nie martw - prześlemy fotkę i będziesz mogła pozgadywać
Trzymam kciuki za jutrzejsze badanie i wyczekuję niecierpliwie dobrych wieści!
Gaduaaa a faszerujesz Małża czosnkiem i innymi dobrodziejstwami natury? Zarzuć Mu też jakimś ibupromem - działa przeciwzapalnie (paracetamol niestety nie). Jak mój mąż choruje to się czuję jakbym miała dwoje dzieci w domu. Sam się nie potrafi apteczką obsłużyć i nie odróżnia apapu od czopków. Wszystko trzeba podać do ręki, ehhh...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 21:12
Niebieskaa, Gaduaaa lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Niebieskaa wrote:A propos zgadywania na Waszym zlocie, to wiadomo, ze rozpoznalabym Anie. Jesli zdjecie Alisy kiedys w avatarze to bylo jej, to tez bym zgadla bo dokladnie pamietam to zdjecie. Jagne tez bym rozpoznala bo jej fotke tez swietnie pamietam, ale Jagny nie bedzie. Rome wyobrazam sobie dokladnie, bo zamiescila tutaj opis (mozliwe ze rzeczywistosc jest zupelnie inna, ale mam dokladny zarys romy w glowie). Coconue poznalabym po brzuchu i moze po ubraniach, bo kiedys pokazywa zakupy ciazowe.
Zostaje mi Evitka, Sy_la i M@linka. Wg wielkosci brzuchow to najpierw M@linka, potem sy_la, na koncu Evita. Mam wyobrazenie, ze i Evita i Sy_la sa kobietami o delikatnej urodzie, sy_la podejrzewam ze jest nizsza od Evitki:) Mysle tez, ze sy_la moze miec jasne wlosy, a Evita ciemniejsze. Mam problem z wyobrazeniem sobie M@linki, bylaby to dla mnie nie lada zagadka.
Edit: M@linka moze byc impulsywna osoba, na pewno z temperamentem, wiec moze duzo gestykuluje i glosno rozmawia, moze po tym staralabym sie zgadnac:) Evita na pewno jest zrownowazona osoba, raczej spokojna niz bardzo zywa w gestach i mowie...haha to mnie ponioslo w tych domniemaniach, moglabym tak pisac i pisac i snuc rozne teorie. A ikarzyca...o kurka, no z Ikarem to raczej nie ma nic wspolnego:))
no.. ja też w sumie jestem podobna do awatara swojego -
Ja niestety mam ten weekend akurat prcujacy
a pojechałam nawet i do Katowic a co tam
może następnym razem.
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Kurczaki.... Odebrałam wyniki badań z dziś tsh 1,1 i prolaktyna 400 ( norma 100-500) więc chyba ok. Więc skąd dwa a nawet 3 cykle bez owulacji nagle u mnie?
Takie same wyniki miałam w zeszłym roku miesiąc przed zajściem w ciążę
W piątek mam konsultacje ciekawe co wymyslaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 22:47
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Niebieska hehe ale uśmiechnęłam sie do siebie czytając Twoja próbę wyobrażenia sobie mojej osoby
Powiem Wam ze trochę boje się jechać na to spotkanie. Z obawy, ze może spotkać mnie coś typu ja przyjadę a nikogo nie bedzieNiebieskaa, sy__la lubią tę wiadomość