Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Niby nikt nie zalecal ,ale lekarz mowil zeby brac caly czas ,jak powiedzialam ze jest stosowane.Jesli Twoj pracuje w niezbyt dobrym srodowisku to juz w ogole bym kupila
Evita znam to Twoje banie sie .Mam tak samo.Ale niestety trzeba sie przemóc,cycki w gore i do przodu.Gaduaaa lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Gaduaaa wrote:a zalecał Wam to ktoś czy sama z siebie?
bo mój małż pracuje w niezbyt dobrym środowisku i to na pewno osłabia plemniki i właśnie myślę żeby mu to kupić
Nie zaszkodzi - mój też bierze - a kupiłam mu tak, żeby był zestaw witamin też dla Niego na dobre nasionkaAle parametry nasienia troszkę już podskoczyły, więc działa. Do tego jeszcze bierze aktywny kwas foliowy - tak na wszelki wypadek.
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Evicia Boże jak ja znam ten strach..
Jak ja miałam dzwonić to chciałam dać telefon mężowi żeby to On gadał,serce dudniło mi jak niewiem co..wiem,że wszystko uzależnione jest od tego wyniku..
dasz radę -
Hahaha Aniu, Ty jak dla mnie jestes prawdziwa matka tego watku (nie umniejszajac nic a nic zalozycielce watku).
Siedze cichutko i nie przypominam sie z jutrzejszym badaniem, a tu prosze...Annak pamieta:) Ja nie potrafie chyba tak o sobie przypomniec, chyba mnie to jeszcze bardziej stresuje, ale na pewno dalabym znac po wizycie:).
Tak, Elaria, jutro jest normalnie dzien roboczy. Tu nie ma dnia upamietniajacego zmarlych, jest za to szal na halloween, dzis dzieciaki na pewno beda pukac do drzwi i zbierac slodycze.
To ma byc polowkowe badanie, kolejne na ktorym na pewno dostane zdjecie i zapis na cd czy pendrivie jest juz 11.11, a potem to chyba juz wytrzymam do grudnia. Chociaz powtarzam ciagle do meza: ze nie wytrzymam do okolo 20.12, wiec mozliwe, ze jeszcze w grudniu wybiore sie na usg.
Mam marne nadzieje, ze dostane jutro wydruk z usg, ponoc nie jest to czesta praktyka. Zatrudnie meza do zrobienia fotki telefonem. Stres rosnie, co tu duzo mowic, z tego wszystkiego uzylam wczoraj dwa razy detektora. Wszystkie tradycyjne schizowania sa obecne, wiec nie ma wiecej o czym sie rozpisywac:)
Dzisiaj idziemy na jedno z trzech spotkan dotyczace ciazy organizowane przez polozne w moim miescie. Dzisiaj bedzie spotkanie z fizjoterapeuta, ma byc cos o zalecanych cwiczeniach, technikach oddychania itd.
Evitkaaaaa, czekam rowniez na wyniki! juz nie wspomne nawet o dlugasnym czekaniu na wyniki Jacq. A to beda tylko kariotypy, czy inne wyniki tez? np. mthfr itd. ?
Aniu,a Ty na kiedy masz zaplanowane kolejne usg? Teraz w srode jest szansa, ze dostaniesz odpowiedz, tak? telefonicznie czy idziesz na spotkanie? Niekoniecznie w srode, rozumiem...moze byc tez czw czy pt, prawda? Ulalala tydzien oczekiwania!
p.s. przychodze do pracy, a tu caly gabinet zalany woda. Zglaszalam kilka razy ze przecieka sufit, pan konserwator przychodzil, ogladal, dumal, cos tam niby robil. Naprawde nie chce rzucac tutaj stereotypami, ale od razu skomentowalam z polska pania sprzatajaca: no coz...jak zabiera sie za to Norweg to musialo mi zalac gabinet, zeby faktycznie ktos to wreszcie naprawil. Przyszlo dwoch konserwatorow, zbadali sufit i instalacje i orzekli, ze trzeba wyburzac sufit i smiali sie, czy nie mam jakiegos powodu, zeby byc w domu, bo raczej nie ma innych wolnych gabinetow:) Tiaaaa...chyba faktycznie powinnam byla siedziec na zwolnieniu w domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 09:55
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Niebieska - kariotypy nas obydwojga i u mnie MTHFR, V-leiden i chyba homocysteina z kwasem foliowym, ale nie jestem pewna czy kwas foliowy na pewno
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę
I za Evitkę, za Annak i Aurore, za wysyp pozytywnych testów
Lecę przemyć okna bo córka mi obmackowała łapkamiNiebieskaa lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyJeszcze i ja się z Wami nie witałam :*:*:*.Dawnoooo mnievtu nie było przez wolny net . Pogoda jak pod psem , leje , zimno aż nie chce się z łóżka wstawać , u mnie kaszel sam z siebie przeszedł , głowa też mnie już nie boli jutro już 1 Listopad , ale to mija zaraz Grudzień i Święta mieliśmy w tą Sobotę jechać na cmentarz i do mojej rodziny jednak pojedziemy później , a kiedy to będzie tego nie wiem . A u nas wszystko dobrze , apetyt dopisuje , samopoczucie też dobre , kruszynka się rusza , no i coraz blizej do wizyty
:*. A i wreście wrzucam wam nasze zdjęcie :*:*:*.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c7ba0e87be9.jpgMagdzia88, roma, M@linka, Jacqueline, Gaduaaa, promyczek 39, Elmo13 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki...
Sciskam was mocno...i rownie mocno trzymam kciuki za wszystkie testujace,oczekujace!!!!!!!
U mnie jak zwykle roznie...
Roznie psychicznie..ale staram sie dla malego...!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9769de9abf24.jpgroma, gama, M@linka, Jacqueline, Niebieskaa, Gaduaaa, kiti, Ikarzyca, Szczęśliwa Mamusia, Elmo13, sy__la lubią tę wiadomość
-
Widzę że tu dzisiaj mały spadek formy. No to ode mnie dla Was laseczki :
http://static.pokazywarka.pl/i/7040262/276271/pobrane.jpgGaduaaa, Magdzia88, Evita, Szczęśliwa Mamusia, Elmo13 lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Aguś - fajnie, że jesteś
Napisz coś więcej, jakieś wizyty teraz gdzieś czy coś?
Rany ale brzuszki już macie dziewczynki, ja też chcemM@linko jeszcze ty pokaż swój balonik
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
Annak - ahh rozumiem Twoje obawy, też chyba bym próbowała pewnie umówić się na podgląd mając taką możliwość, w końcu spokój najważniejszy, nie mogę się też doczekać Waszych wyników, mam nadzieję, że tylko potwierdza FISH-a12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
-
A u mnie głucho szaaaa:) czekam na rozwój akcji, wyprawka naszykowana, nie mam laktatora i podgrzewacza, ale chyba bez tego tez urodze:)
nic się nie dzieje, skończyłam dziś antybiotyk na paciorkowca i zastanawialismy sie z M czy możemy poserduszkowac na _"wywołanie"...ale zapomnieliśmy dopytać gina, czy czasem sie nie wstrzymać, bo jakby M też to miał........?
żadnych skurczów nie czuję. ale dziś zauważyłam dziwny ból na skórze brzuchu, jakby mnie jeden pieg bolał, lub siniec, obserwuję, obserwuję nic nie widzę...... dziwneMagdzia88, M@linka, sy__la lubią tę wiadomość
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
Madziaaa zawsze jak tu wchodze poczytac i cos napisac to akurat trafiam tak ze Ty tez tu piszesz ;P
Witam Was KochanePamietacie mnie tu jeszcze? Zglaszam sie po kolejnej wizycie. Z Maluszkiem wszystko w porzadku, potwierdzone, ze jest chlopcem
Ma juz 521 gram. Ja czuje sie bardzo dobrze. Chyba mam teraz najlepszy czas od poczatku ciazy. Najlepiej sie czuje. Co prawda hemoglobina mi spada ale mam juz zapisane zelazo, wcinam mieso ile sie da i oby bylo lepiej
Pozdrawiam Wszystkie sciskam i trzymam za Was kciuki!!!
promyczek 39, Magdzia88, Szczęśliwa Mamusia, M@linka, Niebieskaa lubią tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek