Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jagna 75 wrote:Czesc dziewczyny.Dzis jest 8dpt siknęlam i wyszedł cien.Jak dla mnie to negatyw ale zasialo ziarnko nadzieji,oststnim razem gdy mialam taki cien to beta byla 560.Jutro skocze upuscic krwi,trzymajcie kciuki niech wreszcie po 4 latach sie uda.
kciuki
aniołek 01.02.2016r -
Jagusiu gratuluję po cichutku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Evita wrote:Jagna jutro duszę kciuki za betę!
Czyżby nam się szykował szczęśliwy listopad? Bo zawsze nie znosiłam tego miesiąca..
Ale bym chciała, żeby tak było.
Ja też nienawidzę listopada - jest najsmutniejszy z całego roku (pomimo tego, że można już upiec pierniki na Święta i przez jeden dzień w domu tak cudownie pachnie;)) -
Jaguś!!!,
No przecież jest krecha jak w mordę strzelił!!
Leć jutro na tę betę!
Chyba te kciuki z wrażenia połamię. W jednym dniu Jagienka, Evita i może jeszcze ja sama...
Matko. Czuję ciążę w powietrzu.
PS. Mój mąż mówi, że "oczywiście, że jest krecha"
Evita,
Ja akurat bardzo wierzę w listopad. Nie znosiłam tego miesiąca dawniej, ale okazał się najszczęśliwszy w moim życiu.
3 listopada poznałam mojego męża.
3 listopada rok później zostaliśmy parą.
2 listopada w kolejnym roku przeniosłam się do niego z pięknego miasta, z którego pochodzę, a w którym Ty mieszkasz
3 listopada tego samego roku zaczęłam nową pracę w nowym miejscu, w nowym mieście, w którym zaczynałam nowe życie z moim ukochanym.
Dla mnie to miesiąc cudów. Tak ma być i w naszym przypadku tutaj! Już teraz, zaraz, w tym roku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2016, 16:16
Evita, Dorola31, Arleta, M@linka lubią tę wiadomość
-
Alisa wrote:Jagna ja oczywiście kciukam. Ale ponowię pytanie Lailki: ile dni temu podany był pregnyl?
Ja dzisiaj również siknęłam i jest delikatna kreska, ale to dopiero 10 dni po Ovitrelle.M@linka lubi tę wiadomość
-
Niebieska super wieści!! Dzidziuś obojętnie czy to chłopiec czy dziewczynka - jest po cudowny
Jagna jak nic jutro żadnych bombek nie maluję tylko trzymam zaciśnięte kciuki! Póki co krecha jest jak byk - nawet oczu nie trzeba mrużyćEvita, Niebieskaa lubią tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
nick nieaktualny
-
Alisa wrote:Ja dzisiaj również siknęłam i jest delikatna kreska, ale to dopiero 10 dni po Ovitrelle.
Ło matko, to tu może być jakiś zmasowany atak...
Trzymamy!M@linka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJagna 75 wrote:Alisa
musowo jutro beta,mam nadzieje ze pazdziernik byl nam zyczliwy
No Kochana, ale Twoja - wow!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2016, 16:55