Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Elaria wrote:Annak, ja też poznałam się z moim mężem w listopadzie, ale mimo to nie lubię tego miesiąca.
No wiesz, Elaria, jakby mi ktoś powiedział:
"Możesz wybrać jeden miesiąc, który będzie trwał przez cały rok. Który wybierasz?"
to też nie wybrałabym listopada
Ale dzięki tym wszystkim pozytywnym wydarzeniom, nabrałam wiary w listopad.
Przed chwilą sobie uświadomiłam, że również w listopadzie zaszłam w pierwszą ciążę. I tym samym w ogóle przekonałam się, że... mogę w nią zajść. A więc kolejny powód do lubienia tego miesiąca.
Chcę, żeby się tu u nas w najbliższych tygodniach posypały dobre wieści.
Niebieskaa zaczęła. Nie możemy jej zostawić samej z tymi pozytywnymi wiadomościami! Kolejne osoby mają dołączać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2016, 17:25
-
Alisa wrote:Jaguś pierdziele bete, nigdzie jutro nie idę. Ta kreska to pewno po Ovitrelle.
Może tak, może nie...
Jutro betę pierdzielić można, ale tak całkowicie to nie!
Nie takie cuda świat widział. A w tym wypadku to nawet nie o cudzie mowa, tylko potencjalnych efektach małżeńskiej robocizny.
Jutro, nie jutro, ale sikaj i betuj.
Ja tam wiary nie tracę! -
ruda9215 wrote:Dzień dobry dziewczyny. Witam się z Wami w listopadzie, który u mnie przyniósł deszcz. Dziś pierwsze serduszkowanie po @. Maz wraca do formy
Nie mierze tempki bo kot mi gdzieś wyniósł termometr. ;(
17 stycznia lecimy na tydzień do szkocji. Będą tam dni płodne... ;d już się cieszę na ten czas.powodzenia
Antoś IVF,Julisia natural
-
Alisa wrote:Jagna ja oczywiście kciukam. Ale ponowię pytanie Lailki: ile dni temu podany był pregnyl?
Ja dzisiaj również siknęłam i jest delikatna kreska, ale to dopiero 10 dni po Ovitrelle.
jak to ALISA???wowowow dawaj fote! albo zrob niedlugo nowy tescik i wysylaj nam fote, wowow!
pamietam, ze byly takie okresy na naszym watku ze byl wlasnie zmasowany atak wspanialych wiadomosci. Czyzby znowu nastal taki moment?
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Arleta wrote:no dokładnie ale warto się porządnie zdiagnozować żeby wiedzieć co w nas siedzi ..
ale jak się już dowiemy to możemy w koncu powalczyć..
tylko widzisz,już pisałam o tym,mi właśnie białko c i s wyszło w Diagnostyce dobrze a gdzie indziej (w podobnym czasie bo musiałam powtórzyc) zle,niekiedy jest to wina osoby albo metody..Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualnyNiebieskaa wrote:jak to ALISA???wowowow dawaj fote! albo zrob niedlugo nowy tescik i wysylaj nam fote, wowow!
pamietam, ze byly takie okresy na naszym watku ze byl wlasnie zmasowany atak wspanialych wiadomosci. Czyzby znowu nastal taki moment?
M@linka lubi tę wiadomość
-
annak wrote:Niebieskaa zaczęła. Nie możemy jej zostawić samej z tymi pozytywnymi wiadomościami! Kolejne osoby mają dołączać.
No no wlasnie! baaardzo sluszna uwaga, Aniu! Co powiecie na:
LISTOPAD MIESIACEM TYLKO DOBRYCH WIADOMOSCI ?
Zaczynamy!M@linka, Ania Ruda, annak, Ikarzyca, Arleta, Evita, gama, kiti lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
M@linka wrote:Kupiliśmy lupo comfort.
Co do seksu to dla mnie przestał istniećczasem męża podotykam tu i ówdzie bo ma potrzebę a ja totalnie aseksualna.
M@linka lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Gonix to Ty Kamma?
Niebieskaaa wiedziałam i czułam ze Chrupek/Chrupka bedzie ruchliwy ,zdrowy i szczęsliwy u mamusi :*
Jagna i Alis trzymam Mocno KCIUKI ♥
Ja ten dzien zryczałam,ale widac musiało tak byc.Niebieskaa lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Gonix wrote:Ja znowu zaczynam od nowa.........
na betę nie poszłam, bo z samego sikańca - wczoraj z porannego miałam druga bardzo bladą kreseczkę. Radość odebrało mi wieczorem plamienie -jasna krew.
A dzisiaj rano ogromne krwawienie i miesiączka przyszła....
Nie nastawiam się już pozytywnie w ogóle.
Bedzie jak ma być....Antoś IVF,Julisia natural
-
Alisa wrote:Jagna ja oczywiście kciukam. Ale ponowię pytanie Lailki: ile dni temu podany był pregnyl?
Ja dzisiaj również siknęłam i jest delikatna kreska, ale to dopiero 10 dni po Ovitrelle.Antoś IVF,Julisia natural
-
promyczek 39 wrote:Gonix to Ty Kamma?
No właśnie tę samą myśl miałam...
Dlatego zapytałam, czy Gonix już wcześniej z nami była. I napisałam, że kogoś mi przypomina...
Ale Gonix, jeśli nie masz nic wspólnego z nikim innym, to przepraszam.
promyczek 39 wrote:Ja ten dzien zryczałam,ale widac musiało tak byc.
Promyczku,
Gdybym mogła Cię przytulić...
Tak mi przykro, że Ci ciężko. Czy to przez 1 listopada? Stąd ten smutek? Czy jest coś jeszcze? -
Witam Was dziewczyny
Na początku witam się i gratuluję drugiej kreseczki na teście, mam nadzieję że tak zostanie na kolejne 9 miesięcy
Przepraszam ze wtrące tu swoje pytanie. Jak juz pisałam jestem po zabiegu łyzeczkowania. Po ilu dniach od zabiegu pojawiła się @ ? Normalnie tak jak mniej więcej cykle czy znacznie dłużej trzeba czekać? Bo dziś w sumie pobolewa mnie jajnik i zastanawiam się czy to aby nie @ ma się pojawić.Aniołek7.10.2016.
"Nienarodzone dzieci nie odchodzą.. one tylko zmieniają datę przyjścia na świat"
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto,,Mutacje,Trombofilia... Niekończąca się opowieść...
In vitro start kwiecień 2019
Punkcja 15.04 pobrano 12 komórek
Transfer 16.05
7dpt beta 49 😍
9dpt 151 😍
11dpt 350 😍
15dpt 2148 😍
18dpt 6823 😍
22 dpt mamy ❤️ 😍😍