Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny.. kolejnego smutnego dnia .... ale za to jakie piękne wiadomości
Jagnakochana jaki piękny test ! bardzoo mocno Ci kibicuję.. myślę że mogę bardzooo po cichu gratulować
Alisko może dasz się namówić na tą betę?FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
M@linka wrote:Boże Jagna!!! Fantastycznie!
Tak się cieszę!
Mój synek coś słabo się rusza. Ostatnie dni prawie wcale go nie czujęzaczynam się coraz bardziej martwić. Jutro szkoła rodzenia więc poproszę położną by zbadała tętno...
na pewno jest wsioo oki
FabianCyprian
Tymuś
-
smerfetkaaa wrote:Witam koleżanki, na ovu jestem już od ponad roku a na tym wątku od dzisiaj, 25 sierpnia najszczęśliwsza na świecie, 2 piękne wyczekane kreseczki, niestety do 3 października
nie wiem czy jestem normalna, ale od soboty poczułam się lepiej, zauważyłam śluz płodny i wzrost libido i pierwszy raz od poronienia było przytlanko z M. nie wiem czy nie za wcześnie. czy obserwacja śluzu i mierzenie temperatury ma teraz sens? czy jest to wiarygodne? i czy kolejna ciąża jest możliwa, dodam, że od poronienia nie miałam @.
pozdrawiam
Witaj Smerfetko.
Ja po poronieniu miałam owulację potwierdzoną monitoringiem jeszcze przed pierwszą miesiączką. Miałam przyjść na kontrolne usg 3 tyg po zabiegu i na wizycie gin potwierdził, że owulacja była.Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
właśnie smerfetko ja prawdopodobnie również miałam owulację jeszcze przed pierwszą @ ... robiłam testy owulacyjne i były pozytywne.. także wszystko jest możliwe
myślę że mierzenie temp i prowadzenie wykresu ma jak największy sens
żeby zaobserwować jak się zachowuje organizm i czy dochodzi do siebie po poronieniu .. właśnie dzięki prowadzeniu wykresu zaraz po poronieniu mogłam oszacować jak się mają moje hormony i czy cykl jest prawidłowy
FabianCyprian
Tymuś
-
Jagna super ekstra!! Bardzo się cieszę i trzymam kciuki aby wszystko było dobrze.
Ja jak miałam jasną kreskę na teście to siostra szybko mi to wytłumaczyła - stwierdziła, że kreska jest różowa bo to będzie dziewczynka
Gadułko nie smutaj się..
Alisa a ja jak i inne dziewczyny też będę kciukać aby brak @ tylko potwierdził, że kreska na Twoim teście jest na właściwym miejscu!
Aniuk dziś również jestem z Wami - Tobą i malutką Aurorką
Gaduaaa lubi tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
Jagna 75 wrote:Lece na bete,naszczalam oczywiscie na patyk i bladzioch juz wyrazniejszy.
Alisa marsz na bete,Aniu trzymam kciuki za dobre wiesci bo to chyba dzis wyniki &&&&&&&
Jagna, jaka piekna wiadomosc! czyli 2 listopada i kolejna dobra listopadowa wiadomosc. Jak sie z tym czujesz kochana?:)Bardzo ciekawa jestem jaki jest teraz plan dzialania, czekasz na usg standardowo w 6,7,8 tyg czy cos innego bedzie sie dzialo?Trzymam mocnoooo kciuki, tak czekalam na te dwie kreseczki u Ciebie!!!
Aliska...tez mnie zzera ciekawosc czy u Ciebie ovitrelle czy jednak to na co wszystkie czekamy! Rozumiem, ze na bete nie chcesz isc, czyli czekasz dalej tak?
Tak...dzis pierwszy dzien kiedy mozemy oczekiwac informacji o malej wojowniczce Aurorze. Cos czuje, ze dzisiaj sie nie doczekamy, beda dzwonic? A zdradzisz nam to egzotyczne, nowe, wyjatkowe imie dla wyjatkowej dziewczynki?
Czyli rozumiem, ze Kamma jednak zniknela. Przez wczorajsze emocje i powiadamianie przyjaciol stracilam troche rachube, co tu sie dzialo. I oczywiscie tez Nadzieja zniknela bez sladu, smutno...
Ej dziewczyny, nie robcie tak juz...jak bedziecie chcialy opuscic forum to napiszcie chociaz jedno slowo, no moze kilka: znikam, nie wroce juz. Wiem, ze to forum jest otwarte i kazdy moze czytac co piszemy, ale jednak spora czesc z nas tworzy zwarta grupe i to smutne jest jak nagle ktoras znika bez sladu.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
nick nieaktualnyA co maja w sobie pregnyl i ovitrele ze testy moga wyjsc dodatnio? Zawieraja beta-hcg?
Ja dzis dzis zaliczam dzien pawia. Wstalam godzine temu i juz 3 polecialy. Ledwo udalo mi sie wstrzelic miedzy nimi, zeby corke odwiezc na autobus, bo u nas dzis leje, a to ponad pol kilometra. -
Elaria wrote:A co maja w sobie pregnyl i ovitrele ze testy moga wyjsc dodatnio? Zawieraja beta-hcg?
Ja dzis dzis zaliczam dzien pawia. Wstalam godzine temu i juz 3 polecialy. Ledwo udalo mi sie wstrzelic miedzy nimi, zeby corke odwiezc na autobus, bo u nas dzis leje, a to ponad pol kilometra.FabianCyprian
Tymuś
-
Alisko - mi w ciąży w styczniu jak i w tej ostatniej 10-11 dpo również z nie porannego moczu tylko przy 3-4 wizycie w toalecie wyszedł ledwo widoczny, ale widoczny cień na teście o czułości 25, także nie chcę dawać złudnych nadziei ale ja bym nie przekreślała wszystkiego
A w styczniu dzień po tym teście beta była 46,6
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Siemka laski.
9 dzień cyklu dopiero. A u mnie tak mokro... Ze jakby nie był to 9 dzień to by była napewno owulacja.
Myślę że moje dziecko będzie poczęte w Szkocji
JAGNAGaduaaa, Alisa, Arleta lubią tę wiadomość
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Jagna 75 wrote:Lece na bete,naszczalam oczywiscie na patyk i bladzioch juz wyrazniejszy.
Alisa marsz na bete,Aniu trzymam kciuki za dobre wiesci bo to chyba dzis wyniki &&&&&&&
-
Aga - może warto udać się do ginekologa, zrobić monitoring cyklu, jakieś badania hormonalne, może trzeba czymś się wspomóc? Domyślam się, że Wam ciężko, ale mówiąc, że nam nie zależy i nie działając za bardzo w kierunku żeby sobie pomóc wpędzamy się tylko w jeszcze gorszy dołek.12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016