Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
M@linka wrote:Boże Jagna!!! Fantastycznie!
Tak się cieszę!
Mój synek coś słabo się rusza. Ostatnie dni prawie wcale go nie czujęzaczynam się coraz bardziej martwić. Jutro szkoła rodzenia więc poproszę położną by zbadała tętno...
sama bym z lózka dzis nie wstawała
Antoś IVF,Julisia natural
-
M@linka wrote:Boże Jagna!!! Fantastycznie!
Tak się cieszę!
Mój synek coś słabo się rusza. Ostatnie dni prawie wcale go nie czujęzaczynam się coraz bardziej martwić. Jutro szkoła rodzenia więc poproszę położną by zbadała tętno...
M@linka lubi tę wiadomość
-
Alisa wrote:Piękna krecha Jagna, to już nie bladzioch. Ja nie sikam, nie idę na betę bo wczorajsza kreska to po Ovitrelle. Zrobiłam sobie wczoraj test by zobaczyć czy w 10 dniu od podania wyjdzie jeszcze pozytyw.
M@linka, sy__la lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Evita wrote:Dziewczyny boję się... Jeszcze 23 minuty do 9 i dzwonię po wynik...
-
Dzieki za porady przetestuje dziś
Evita &&&
Tez mam prośbę jak znikacie z forum to napiszcie choć słowo. Bardzo nie podoba mi się nieodpowiedzialne traktowanie innych osób. Forum może i zwalnia z odpowiedzialności ale nie z ludzkiej przyzwoitości.Niebieskaa, sy__la lubią tę wiadomość
-
M@linka wrote:Dzieki za porady przetestuje dziś
Evita &&&
Tez mam prośbę jak znikacie z forum to napiszcie choć słowo. Bardzo nie podoba mi się nieodpowiedzialne traktowanie innych osób. Forum może i zwalnia z odpowiedzialności ale nie z ludzkiej przyzwoitości.Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Niebieska tak bardzo się ciesze,że z Chrupkiem wszystko dobrze. Powiem Ci,że ja w mojej ciąży z synem byłam przekonana,że dziewczynka mojemu M też tak wmówiłam, choć on oczywiście liczył na syna, jak się okazało,że chłopak to też dziwne uczucie, ale było mi to zupełnie obojętne, a mój M z kolei mówił,że już się w sumie nastawił na dziewczyne i że może jednak będzie córa, hehe śmiałam się z niego,że przecież chciał chłopca.
Annak Twoja Aurora to naprawde silna babeczka, zapytałabym Gina. Ja Ci powiem,że w czasie ciąży seksy były niesamowiteNiebieskaa lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Łaaa Jagna, no tam jest cień jak nic, ale jakiś ten test taki hm przesunięty, te kreski jakoś tak są przesunięte. Trzymam mocno kciuki za betę! Nie wytrzymała baba :p wcale się nie dziwie
Bardzo Ci życze wysokiej bety!
Aliska właśnie ja też boje się za wcześnie zrobić testu po pregnylu, ale do wt chyba nie wytrzymamAliska oby to już była ciąża
czekamy na foty testu
Ja tu dziś chyba jajko zniose :p Evita &&, Jagienka &&, Annak &&
Nadziejaaa to bardzo różnie, ja dostałam po 29 dniach. Generalnie powinna być mniej więcej tak jak masz cykle.
Córcie ur. 28.02.18r.
-
Jagnaaaaa!!!!!!! wowo! tak się cieszę
Smerfetko - ja mialam po poronieniu owulke juz w 14 dniu, potwierdzoną skokiem temperatury, chcicą i nawet stwierdzeniem u gina z lewego jajnika. W nastepnym cyklu, pierwszym po miesiaczce po poronieniu juz serduszkowalismy i jak widac niedlugo finiszujemy.
moj organizm zachowywal sie po poronieniu z łyżeczkowaniem jakby nigdy nic......08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
M@linko, a zjadlas cos bardzo slodkiego? ja mysle, ze Dominis spi albo po prostu leniuchuje, poczulas juz cos? Pozyczylabym Ci detektor gdybym mieszkala dalej we Wro.
Evitkaaaa...boshshs...juz czuje ta Twoja pikawe w sercu...trzymaj sie dzielnie! trzymamy kciuki!!!
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Promyczku tulę, ja wczoraj też miała dzień pełen wzruszeń. Co leciał jakiś film to ryczałam. No i oczywiście myśląc o moim Aniołku.
Jagna zobaczyłam drugi test, toż to żaden bladziachale się ciesze, a kiedy wyniki bety?
promyczek 39 lubi tę wiadomość
Córcie ur. 28.02.18r.
-
Evitka,
Jestem z Tobą, tak samo jak wszystkie Dziewczyny!
Nie zostawimy Cię tutaj! Trzymamy za rękę.
Jeszcze tylko chwila... Wiem, jaki to strach.
Jeść mi się chce, ale chyba nie dam rady zrobić sobie śniadania, żeby się nie rozpraszać.
Czekamy.
Jagna,
Dla mnie już wszystko jasne!
Krecha tak ciemnieje, że nie ma złudzeń
Ale dawaj betę, będzie kolejny powód do radości wyrażony w liczbach!
Alisa,
Rozumiem wszelkie mechanizmy obronne, ale... jestem dobrej myśli
Rób sikańce i bety wtedy, kiedy uznasz za stosowne, ale RÓB!
Nie damy Ci utracić wiary!
M@linko,
Nie dalej jak wczoraj czytałam kilka artykułów o ruchach dziecka w ciąży (jako że koleżanki na forum kwietniówek JUŻ martwią się, że nie czują ich regularnie, podczas gdy ja nie czuję w ich w ogóle...). No, w każdym razie czytałam i było tam napisane, że liczenie i obserwowanie regularności ruchów ma sens od 28. tygodnia, bo wcześniej dziecię ma tyle miejsca, że przy pewnych ułożeniach po prostu nie będzie się odczuwać jego gimnastyki.
Tak więc pewnie Dominik odpoczywa, albo fika, ale akurat tego nie czujesz. Gdybyś jednak miała się denerwować, to zrób to, co ja w poniedziałek, czyli sprawdź. Twój spokój jest najważniejszy. Fajnie, że jutro będziesz miała okazję na szkole rodzenia (to już szkoła rodzenia?!?!jakoś mi to wcześniej umknęło... ale prujesz do przodu
).
M@linka lubi tę wiadomość
-
Pytałyście, kochane, o moje wyniki.
Otóż tak na 100% to nie wiem, kiedy będą. Pani położna powiedziała mi, że 14-15 dni. Dzisiaj mija 15. A więc teoretycznie mogłyby być. Ale realnie patrząc, spodziewam się ich raczej jutro/pojutrze. Myślę, że te wolne dni mogły zaburzyć trochę harmonogram pracy labu. Nawet jeśli wszystko się wyhodowało, to pewnie trzeba czasu na analizę i opis wyników. A więc planuję względnie cierpliwie czekać do jutra i jak żadnych wiadomości nie będzie, to jutro zadzwonię dowiedzieć się co i jak. Stres jest wielki, ale cóż, trzeba go przetrwać.
Teraz skupiam się na Waszych sprawach, bo dużo się tu dziejeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 09:46