X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy znowu starania
Odpowiedz

Zaczynamy znowu starania

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evita wrote:
    Dziewczyny boję się... Jeszcze 23 minuty do 9 i dzwonię po wynik...
    wspieram... !! 3maj się mocno :)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@linka wrote:
    Boże Jagna!!! Fantastycznie! <3 Tak się cieszę!

Mój synek coś słabo się rusza. Ostatnie dni prawie wcale go nie czuję :-\ zaczynam się coraz bardziej martwić. Jutro szkoła rodzenia więc poproszę położną by zbadała tętno...
    Poprostu spioch,pogoda go tak nastraja <3 sama bym z lózka dzis nie wstawała

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@linka wrote:
    Boże Jagna!!! Fantastycznie! <3 Tak się cieszę!

Mój synek coś słabo się rusza. Ostatnie dni prawie wcale go nie czuję :-\ zaczynam się coraz bardziej martwić. Jutro szkoła rodzenia więc poproszę położną by zbadała tętno...
    Zjedz coś słodkiego i się połóż. Powinien dać znać ze lubi cukier.

M@linka lubi tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisa wrote:
    Piękna krecha Jagna, to już nie bladzioch. Ja nie sikam, nie idę na betę bo wczorajsza kreska to po Ovitrelle. Zrobiłam sobie wczoraj test by zobaczyć czy w 10 dniu od podania wyjdzie jeszcze pozytyw.
    To juz nie ovitrelle,czekam uparciuchu na powtórke,chociaz naszczyj na ten patyk,ciezarnej sie nie odmawia :-)

M@linka, sy__la lubią tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evita wrote:
    Dziewczyny boję się... Jeszcze 23 minuty do 9 i dzwonię po wynik...
    Jeszcze chwila i skończy się strach i niepewność. Czekamy razem.

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa Malinko w Irl w szpitalu na badaniach to dają dzbanek zimnej wody do wypicia żeby poruszyć dzieciątko :) podobno jak się napijesz dużo zimnego to dziecko się budzi i rusza :)

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evitka trzymsm kciuki za dobre wiesci &&&&&&&&&&&&

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • M@linka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za porady przetestuje dziś ;)

Evita &&&

Tez mam prośbę jak znikacie z forum to napiszcie choć słowo. Bardzo nie podoba mi się nieodpowiedzialne traktowanie innych osób. Forum może i zwalnia z odpowiedzialności ale nie z ludzkiej przyzwoitości.

Niebieskaa, sy__la lubią tę wiadomość

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• Evita Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja oszaleje... Pani się komputer aktualizuje i mam zadzwonić za pół godz :( zaraz się rozpłaczę..

Evita

4 straty
    immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
  • ruda9215 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@linka wrote:
    Dzieki za porady przetestuje dziś ;)

Evita &&&

Tez mam prośbę jak znikacie z forum to napiszcie choć słowo. Bardzo nie podoba mi się nieodpowiedzialne traktowanie innych osób. Forum może i zwalnia z odpowiedzialności ale nie z ludzkiej przyzwoitości.
    Dokładnie.. Można odpocząć.. Nie pisać.. Zniknąć na dzień dwa.. Ale kurde. My tu jesteśmy! Myślimy o Was i się filmujemy..

Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
    Biochemiczna (09.2016)
    Lileczka - 24.10.2017 nasz cud <3
    'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evita wrote:
    Dziewczyny ja oszaleje... Pani się komputer aktualizuje i mam zadzwonić za pół godz :( zaraz się rozpłaczę..
    easy, easy ....

• M@linka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evita wrote:

Nosz kurna tez tak często mam w kluczowych życiowych momentach - złośliwość rzeczy martwych!

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• Asia87 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska tak bardzo się ciesze,że z Chrupkiem wszystko dobrze. Powiem Ci,że ja w mojej ciąży z synem byłam przekonana,że dziewczynka mojemu M też tak wmówiłam, choć on oczywiście liczył na syna, jak się okazało,że chłopak to też dziwne uczucie, ale było mi to zupełnie obojętne, a mój M z kolei mówił,że już się w sumie nastawił na dziewczyne i że może jednak będzie córa, hehe śmiałam się z niego,że przecież chciał chłopca.

Annak Twoja Aurora to naprawde silna babeczka, zapytałabym Gina. Ja Ci powiem,że w czasie ciąży seksy były niesamowite ;)

Niebieskaa lubi tę wiadomość

Synuś, największe szczęście :*
    Córcie ur. 28.02.18r.
    04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb

• Asia87 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łaaa Jagna, no tam jest cień jak nic, ale jakiś ten test taki hm przesunięty, te kreski jakoś tak są przesunięte. Trzymam mocno kciuki za betę! Nie wytrzymała baba :p wcale się nie dziwie ;) Bardzo Ci życze wysokiej bety!

Aliska właśnie ja też boje się za wcześnie zrobić testu po pregnylu, ale do wt chyba nie wytrzymam :/ Aliska oby to już była ciąża :) czekamy na foty testu

Ja tu dziś chyba jajko zniose :p Evita &&, Jagienka &&, Annak &&

Nadziejaaa to bardzo różnie, ja dostałam po 29 dniach. Generalnie powinna być mniej więcej tak jak masz cykle.

Córcie ur. 28.02.18r.

• gama Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagnaaaaa!!!!!!! wowo! tak się cieszę:)

Smerfetko - ja mialam po poronieniu owulke juz w 14 dniu, potwierdzoną skokiem temperatury, chcicą i nawet stwierdzeniem u gina z lewego jajnika. W nastepnym cyklu, pierwszym po miesiaczce po poronieniu juz serduszkowalismy i jak widac niedlugo finiszujemy.
    moj organizm zachowywal sie po poronieniu z łyżeczkowaniem jakby nigdy nic......

08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
    jox6h3714iyy07ei.png
  • Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@linko, a zjadlas cos bardzo slodkiego? ja mysle, ze Dominis spi albo po prostu leniuchuje, poczulas juz cos? Pozyczylabym Ci detektor gdybym mieszkala dalej we Wro.

Evitkaaaa...boshshs...juz czuje ta Twoja pikawe w sercu...trzymaj sie dzielnie! trzymamy kciuki!!!

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • Asia87 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyczku tulę, ja wczoraj też miała dzień pełen wzruszeń. Co leciał jakiś film to ryczałam. No i oczywiście myśląc o moim Aniołku.

Jagna zobaczyłam drugi test, toż to żaden bladziach :) ale się ciesze, a kiedy wyniki bety?

promyczek 39 lubi tę wiadomość

Córcie ur. 28.02.18r.

• annak Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evitka,
    Jestem z Tobą, tak samo jak wszystkie Dziewczyny!
    Nie zostawimy Cię tutaj! Trzymamy za rękę.
    Jeszcze tylko chwila... Wiem, jaki to strach.
    Jeść mi się chce, ale chyba nie dam rady zrobić sobie śniadania, żeby się nie rozpraszać.
    Czekamy.

Jagna,
    Dla mnie już wszystko jasne!
    Krecha tak ciemnieje, że nie ma złudzeń :-)
    Ale dawaj betę, będzie kolejny powód do radości wyrażony w liczbach!

Alisa,
    Rozumiem wszelkie mechanizmy obronne, ale... jestem dobrej myśli :-)
    Rób sikańce i bety wtedy, kiedy uznasz za stosowne, ale RÓB! ;-)
    Nie damy Ci utracić wiary!

M@linko,
    Nie dalej jak wczoraj czytałam kilka artykułów o ruchach dziecka w ciąży (jako że koleżanki na forum kwietniówek JUŻ martwią się, że nie czują ich regularnie, podczas gdy ja nie czuję w ich w ogóle...). No, w każdym razie czytałam i było tam napisane, że liczenie i obserwowanie regularności ruchów ma sens od 28. tygodnia, bo wcześniej dziecię ma tyle miejsca, że przy pewnych ułożeniach po prostu nie będzie się odczuwać jego gimnastyki.
    Tak więc pewnie Dominik odpoczywa, albo fika, ale akurat tego nie czujesz. Gdybyś jednak miała się denerwować, to zrób to, co ja w poniedziałek, czyli sprawdź. Twój spokój jest najważniejszy. Fajnie, że jutro będziesz miała okazję na szkole rodzenia (to już szkoła rodzenia?!?! :-O jakoś mi to wcześniej umknęło... ale prujesz do przodu ;-)).

<3 16.03 2017 - przyszłaś do mnie...
    iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• Evita Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    40,1% ,:) dziękuję Wam kochane

Asia87, annak, Ikarzyca, Arleta, Alisa, M@linka, Elmo13, Dorola31, Jacqueline, Elaria, kiti, roma, Pysia87, Niebieskaa, sy__la lubią tę wiadomość

Evita

4 straty
    immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
  • annak Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytałyście, kochane, o moje wyniki.
    Otóż tak na 100% to nie wiem, kiedy będą. Pani położna powiedziała mi, że 14-15 dni. Dzisiaj mija 15. A więc teoretycznie mogłyby być. Ale realnie patrząc, spodziewam się ich raczej jutro/pojutrze. Myślę, że te wolne dni mogły zaburzyć trochę harmonogram pracy labu. Nawet jeśli wszystko się wyhodowało, to pewnie trzeba czasu na analizę i opis wyników. A więc planuję względnie cierpliwie czekać do jutra i jak żadnych wiadomości nie będzie, to jutro zadzwonię dowiedzieć się co i jak. Stres jest wielki, ale cóż, trzeba go przetrwać.

Teraz skupiam się na Waszych sprawach, bo dużo się tu dzieje :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 09:46

<3 16.03 2017 - przyszłaś do mnie...
    iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

‹‹ 1291 1292 1293 1294 1295 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ