Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia ♥ tez Cie sciskam
Jagna piękna krecha i niech będzie piękna beta i piękna ciaza i na koncu piękny poród
Alis dla mnie nie musisz sikac na patyk ,ani robic bety,ale za to ja bede myslec ze jestes w cionzy heh
Evita kciuki za wyniki2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Evitka
to jaki macie teraz plan? Tak jak Arletka, zielone światło i do dzieła?
No to kolejne dobre wiadomości za nami, czekamy dalej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 09:47
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
nick nieaktualny
-
Asia87 wrote:Łaaa Jagna, no tam jest cień jak nic, ale jakiś ten test taki hm przesunięty, te kreski jakoś tak są przesunięte. Trzymam mocno kciuki za betę! Nie wytrzymała baba :p wcale się nie dziwie
Bardzo Ci życze wysokiej bety!
Aliska właśnie ja też boje się za wcześnie zrobić testu po pregnylu, ale do wt chyba nie wytrzymamAliska oby to już była ciąża
czekamy na foty testu
Ja tu dziś chyba jajko zniose :p Evita &&, Jagienka &&, Annak &&
Nadziejaaa to bardzo różnie, ja dostałam po 29 dniach. Generalnie powinna być mniej więcej tak jak masz cykle.
Tak myślę jednak że jestem na etapie dni płodnych bo śluzu było tylee że nigdy tak nie miałam i to pobolewanie jajnika o tym też świadczy. Dlatego też mam nadzieję że @ przyjdzie normalnie- wszystko na to wskazuje. Dzięki za odpowiedz Asia
Dziewczynki trzymam kciuki za te które czekają na wieści- będą na 100 % dobre i gratuluje tym które te dobre wieści otrzymały
Trzymajcie kciuki za moją @ żeby szybko do mnie przyszła. Trzech cyklów nie wytrzymam ale dwa może tak a później zaczynam staraniaAniołek7.10.2016.
"Nienarodzone dzieci nie odchodzą.. one tylko zmieniają datę przyjścia na świat"
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto,,Mutacje,Trombofilia... Niekończąca się opowieść...
In vitro start kwiecień 2019
Punkcja 15.04 pobrano 12 komórek
Transfer 16.05
7dpt beta 49 😍
9dpt 151 😍
11dpt 350 😍
15dpt 2148 😍
18dpt 6823 😍
22 dpt mamy ❤️ 😍😍 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Evita - wspaniałe wieści, super
Evita lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Dziewczyny tak siedze sobie na wolnym i mysle, mysle...Czy to nie za szybko starac się po 2 miesiączce po poronieniu ? przy mutacji MTHFR homozygocie czy trzeba długo suplementować się kwasem? bierzecie ten zwykły? ja tylko matylowany i to najmniejsza dawke bo boje się tak od razu zaczynać z duzą...i czy przy tej mutacji jeśli kwas foliowy jest w normie tzn ze organizm jest ,,wysycony " ta witamina??
Do tego codziennie pije soki buraka i szpinaku, zeby foliowc się naturalnie ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 10:57
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Tulam wszystkie smutasy
u nas dzisiaj 5dc, zaczynamy dzieło tworzenia niedługo
Jagna - gratuluję! Pięknie, dziewczyno, oby się trzymały maluchy, najlepiej oba
Evitko - super!!!! Nadzieja coraz większa
Alisa, zaraz ja skopię dupę Tobiebędziesz mnie tu świnią straszyć
sikaj na patyk
Evita lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Jagna, czekamy na wynik bety, bo że ciaża to gołym okiem widać
Evita, super, do dzieła
! Cudowne wieści!
A u mnie wyszła e coli w moczu i dostałam furaginumtrochę chyba nie bardzo brać w ciaży
Dodatkowo piersi mnie dziś nie bola i nie mdli mnie więc już zaczynam dostawać świra(( Ostatnio tak to właśnie wygladało
Evita lubi tę wiadomość
Mama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc -
vertigo wrote:Alisa, zaraz ja skopię dupę Tobie
będziesz mnie tu świnią straszyć
sikaj na patyk
Ooo, słusznie, słusznie!
Moim zdaniem, straszenie kobiet ciężarnych, owulujących, przed-owulujących oraz testujących to podwójne przestępstwo! -
Pysia87 wrote:Dodatkowo piersi mnie dziś nie bola i nie mdli mnie więc już zaczynam dostawać świra
(( Ostatnio tak to właśnie wygladało
Pysiu,
Mnie we wszystkich poprzednich ciążach piersi bolały tak, że prysznica nie mogłam wziąć! A w obecnej ciąży nic a nic. Zero. Także widzisz. Reguł nie ma. Cyce lubią kłamać! Tym to się absolutnie nie martw!!
A tak w ogóle, to kiedy wizyta?