Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Coconue wrote:Jezu dziewczyny, ja nie jestem w stanie Was nadrobić.
Która wrzuci mi szybki skrót tego co się przez 3 ostatnie dni działo. Błagam.
A ja się Wam pochwalę, co tak zabiera mi czas.
Odkryłam w sobie nowy talent. KRAWIECKI!!!!
Od 3 tygodni mam maszynę do szycia i szyję. A teraz zaczęłam szyć dzieło życia... czyli patchworkową kapę do pokoju Amelki.skrzat1988, Magdzia88 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna jak trzeba to trzeba
Jacqu - ja nie wierze z bete, po prostu moje wlasne doswiadczenie pokazuje mi ze beta nie pokazuje u mnie stanu faktycznego ciazy. Ciaza od 2 tygodni sie nie rozwijala, a beta dalej rosla tak jak powinna. Ale ja mam problemy z autoimmunologia wiec to inna bajka.
Za to od 11 tygodnia polecam detektor tetna, Ktos kto wymyslil detektor byl mistrzem swiata. Ja teraz nawet jak czuje ruchy, to uwielbiam sobie posłuchac serduszka.Niebieskaa lubi tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Jagna 75 wrote:Fajny pomysl,ja na L4 zamierzam szydelkowac...tylko najpierw musze sie nauczyc,bede robic czapeczki,skarpetki,sukieneczki...sukieneczki napisalam?Czyli ze co,dziewczyna ma byc?Dwie dziewczyny?
Nie ma problemu, Jagienko. Jak będą chłopczyki, to wydziergasz coś dla którejś ciotki z forum. Jakaś dziewusia chętna na wdzianko na pewno się tu znajdzie -
Jagna 75 wrote:Fajny pomysl,ja na L4 zamierzam szydelkowac...tylko najpierw musze sie nauczyc,bede robic czapeczki,skarpetki,sukieneczki...sukieneczki napisalam?Czyli ze co,dziewczyna ma byc?Dwie dziewczyny?
JAgna ponoć ma byc dziewczyna, bo jajek na usg nie bylo widac...ale kto to wie!
Ja szyje teraz na potege.... po prostu mam manie. Poduszki, firaneczki, zasloneczki do nowego domu. Szalenstwo. Ale mam z tego mega mega fun!!!Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Coco - no u mnie raz był dobry przyrost, raz za mały, a wg usg ciąża rozwijała się ok na początku. A gdyby znowu był nieprawidłowy ciut przyrost to wiadomo humor wisielczy ale byłaby iskierka nadziei, że może jednak będzie dobrze, bo przecież czytało się o takich historiach. Więc chyba wolę w takim przypadku żyć w błogiej nieświadomości i być w ciąży od wizyty do wizyty jak dziewczyny pisały
Ale doskonale Cie rozumiem Jagna, że Ty musisz po prostu zrobić, jeśli jednak lekarz dalej by nie kazał to też bym nie badała12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Beta 185,70 yupiii!
Alisa, Dorola31, Ikarzyca, skrzat1988, Elaria, annak, Coconue, Arleta, _Hope_, M@linka, Gaduaaa, Ania Ruda, kiti, Jacqueline, inessa, Niebieskaa, Evita, Asia87, promyczek 39, Agulkowa, roma, Magdzia88, Pysia87, magdzia26, Elmo13, Kadabra, sy__la, jatoszka, gama, Caro, sunset06 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
annak wrote:Da-wać wy-nik!
Da-wać wy-nik!!
Da-wać wy-nik!!!
popieram!
Coco super, że masz taką swoją pasjęzawsze ludzie z pasją są dla mnie bardzo interesujący i inspirujący:) znam jedną dziewczynę, która robi patchworki, to jest GENIALNA sprawa, ale też dużo pracy i cierpliwości wymaga:)
Jagna ohh szydełko to moje marzenie, żeby się nauczyć dziergać jakieś piękne drobiazgi. Na razie umiem jeden wzór i zrobiłam osłonki na doniczki do domu;)
OHHH YEAAAAHHHH !!!!!!!!!! Kochana GRATULUJĘ mega mega bardzo, tak się cieszę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 16:27
-
nick nieaktualny
-
Suuuper
-
nick nieaktualny