Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduuua skąd te lasencje tańczące wyciągnęłaś hehe
Skrzacie przerabiałam to wszystko o czym piszesz, naprawdę Cię rozumiem. Ale wierzę że krem się przyda już niedługo i zdasz nam relację czy warto kupićGaduaaa lubi tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Evita wrote:Gaduuua skąd te lasencje tańczące wyciągnęłaś hehe
No jak to?!
Gaduaa zrobiła sobie selfie i wrzuciła na forum!
Evitka,
Piękny post napisałaś... Bardzo wzruszający.
Jestem przeszczęśliwa z powodu Twoich wyników.
Jak na to nałożyć cudowną betę Jagny, to już w ogóle...
Po cichutku liczyłam na hat-trick dobrych wiadomości dzisiaj, ale moja klinika zawiodła
Na razie za to listopad nie zawodziWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 18:41
Evita, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKupilam clexane 0,4, kosztowało 35,50 za opakowanie 10 zastrzyków. Jak ma sie ta cena do waszych cen, jesli macie bez refundacji.
Jakies sugestie co do techniki podania? Mi lekarz powiedzial, ze 2 cm od pepka, pod skórę. Jak uniknąć sinców? Co zrobic z babelkiem powietrza? -
Elaria wrote:Kupilam clexane 0,4, kosztowało 35,50 za opakowanie 10 zastrzyków. Jak ma sie ta cena do waszych cen, jesli macie bez refundacji.
Jakies sugestie co do techniki podania? Mi lekarz powiedzial, ze 2 cm od pepka, pod skórę. Jak uniknąć sinców? Co zrobic z babelkiem powietrza?
Elaria,
Moja cena to ok. 120 zł za 10 zastrzyków, czyli ponad 360 zł miesięcznie (przynajmniej tak było ze 2 miesiące temu, jak ostatnio kupowałam).
Warto dobrze przeczytać ulotkę, bo jest tam wiele ważnych wskazówek.
Mnie się wydaje, że powinno się podawać trochę dalej od pępka. Ja od sierpnia nie miałam już ani jednego siniaka, więc da się robić tak, żeby ich nie było. Ja już jestem w tym mmistrzunio.
Ważne (!) - nie należy pocierać i rozsmarowywać miejsca po wkłuciu. Wiem, że dużo dziewczyn to robi, ale właśnie to jest niewskazane. Zastrzyki robimy na zmianę, raz z jednej, raz z drugiej strony. Igła prostopadle do fałdu skórnego, który chwytamy palcami.
Przy dawce 0,4 nic nie robi się z pęcherzykiem powietrza. Zawartość strzykawki wstrzykuje się do końca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 18:58
-
Skrzaciku,
Być może to już jakieś moje zboczenie, ale ja po tych wszystkich przejściach wszędzie dopatruję się jakichś znaków. Być może za niedługo będziesz patrzeć na tę buteleczkę Palmersa i mówić sobie: "To od niej wszystko się zaczęło. Pamiętam, jak jej nie znosiłam, kiedy ją dostałam, a teraz rozumem, że COŚ wtedy wiedziało, że powinnam ją mieć, bo szybko okazała się bardzo potrzebna". I zaraz potem Niebieskaa napisze Ci ten obiecany post
Bardzo w to wierzę.
Czasem COŚ wysyła tę głupią buteleczkę w najmniej oczekiwanym momencie. I niedługo potem wychodzi na jaw, że był to właśnie odpowiedni moment, tylko my jeszcze nie mogliśmy o tym wiedzieć.Evita, skrzat1988, kiti lubią tę wiadomość
-
Jaaaagna !!!!
:*** buziaki do brzusia . Niech tam siedzi. Albo siedzą...
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Evitka no cudnie.zlozylo się idealnie długo czekać nie musisz
Ja też się wkręcil am w szycieale praca i synek niestety zabierają zbyt dużo czasu wiec ostatnio nic nie tworzę.
Evita lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Asia87 wrote:Ja też się wkręcil am w szycie
ale praca i synek niestety zabierają zbyt dużo czasu wiec ostatnio nic nie tworzę.
Jak to? A tworzenie nowego dziecięcia?Asia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jagna ogromne gratulacje no nareszcie
I tu potwierdza się teoria dotyczące płodności w miesiacu urodzin kolejny taki przypadek tu mamy.... Tak wiec Skrzacie jak dobrze pamiętam miałaś niedawno urodziny a potem lekarz potwierdził owu.... więc twoja kolej;)
No a która jest z listopada przyznać się która teraz zaxiazy pierwsza ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 21:01
Aniołek (8t) marzec 2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElaria wrote:To ja tak egoistycznie... boję się zrobić sobie zastrzyk z clexane. Dziś już nie dam rady. Jutro będę odstawiać histerię, jak zostanę sama w domu. Heh...
A tak na serio musiałabyś mnie widzieć przed I zastrzykiem..
-
Dajesz Elaria! Należysz juz do gangu iglowego, wiec porcyjke trzeba wbić. Jak poczujesz, ze bardzo boli to zmień miejsce, ja nie zawsze wbijam za pierwszym razem. Generalnie nie jest to bolesne.
Ja własnie leżę z moja poducha motherhood i dzis po raz pierwszy z nią śpię. Maz ma ubaw jak mnie widzi, ta poducha prawie taka duża jak ja, ale juz po pół h leżenia czuje, ze sie polubimy.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017