Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
O, zgadzam się z Niebieskaą! Jeśli jakieś miejsce szczególnie boli, to warto zmienić. Ja też tak robię. Jak przykładam igłę i czuję, że będzie bolało, to przesuwam ją. Czasem wystarczy spróbować kilka milimetrów obok i już jest dobrze.
Elaria,
Powiem Ci, że naprawdę nie jest z tymi zastrzykami tak źle, jak może się wydawać. Ja się już przyzwyczaiłam.
Jak czasem było mi trudno, to wyobrażałam sobie, że to jest trochę jak... karmienie dziecka w środkuI zawsze skutkowało. Pamiętam też ten zastrzyk dzień przed wizytą u lekarza w sierpniu, tą po wakacjach, na którą szłam jak po wyrok. Mówiłam wtedy do tego zastrzyku: "błagam Cię, żebyś nie był ostatni!".
M@linka lubi tę wiadomość
-
Elaria, ja nie znam innego sposobu jak tylko wyłączyć myślenie. Po prostu biorę sprzęt, ściskam fałdę na brzuchu i kompletnie nie myślę tylko jak automat wbijam. Jak się zastanawiałam nad tym co mam zamiar zrobić to wpadłam w panikę i dostawałam histerii25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
A ja Wam powiem, że tylko Wam zawdzięczam, że dzisiaj się jakoś trzymam. Tylko dzięki cudownym dzisiejszym wiadomościom na forum nie mam totalnego doła.
Nie mogę już znieść tego ciężaru czekania...
Do dzisiaj było ok, bo wiedziałam, że wyników i tak nie będzie. Ale od dzisiejszego wieczora, kiedy już zdaję sobie sprawę, że mogą nadejść, jest mi znów coraz trudniej.
Informacje od Niebieskiej, Evitki i Jagny to jest to, co mnie trzyma na powierzchni... To jest to, co pokazuje, że jest jakaś sprawiedliwość.
Mało ten post wnosi, ale tak jakoś potrzebowałam się tym z Wami podzielić. -
Jaguś,
O Rety!!! Jakie cudne wieści, śliczna beta... niech ta za dwa dni będzie 10 razy większaMaluszki, rośnijcie zdrowo, niech Wasz Dziadziuś nad Wami czuwa
Evitka,
Gratulacje dodatniego testu mrl!!! Nareszcieale co się nasmuciłaś to niestety Twoje, tylko że teraz smutki odchodzą na bok i zabieraj się do roboty z Mężulkiem
Powodzonkoa!!!
Annak,
Myślę o Tobie i Aurorze. Jestem z Wami w oczekiwaniu na (oczywiście pozytywne) wyniki amniopunkcji. Myślę, że stresik jest troszkę mniejszy od tego, który Ci towarzyszył wtedy kiedy czekałaś na wynika FISHa, hm???
A ja jak dzisiaj wyszłam z domu o 8 na badania krwi, tak do domu wróciłam o 21!!!
Ciągle coś załatwiałam... a no i kupiłam sobie 1 bluzeczkę ciążową z rękawem 3/4 w H&M za... uwaga! za 39.90 zł - chyba tanio no nie?
Przymierzyłam też spodnie ciążowe - super wygodne, ale za drogie - zamówię jakieś na allegro. Widziałam są trochę tańsze i pewnie też wygodneEvita lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Alisko,
Nie trać jeszcze nadziei, jeszcze Twój mocz ma czas na wyprodukowanie bladziocha na teście ciążowymwierzę, że coś jeszcze może się wydarzyć.
Reszta Dziewczyneczek oczekujących na testowanie - kciuki zaciskam jak najmocniej się da &&&Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualnyElaria wrote:No, jak to bylo, Alisko?
Jak widziałam ta igła - jerunie... najchętniej to bym ją staremu w dupe wbiła a nie sobie w brzuch
Ale potem, zrobiłam jak pisze Roma: spięłam żech poślady i bach. A potem raz za razem lepiej było.sy__la, Elaria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jagna 75 wrote:Beta 185,70 yupiii!
Moje gratulacje!!!! Rośnijcie zdrowoAniołek7.10.2016.
"Nienarodzone dzieci nie odchodzą.. one tylko zmieniają datę przyjścia na świat"
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto,,Mutacje,Trombofilia... Niekończąca się opowieść...
In vitro start kwiecień 2019
Punkcja 15.04 pobrano 12 komórek
Transfer 16.05
7dpt beta 49 😍
9dpt 151 😍
11dpt 350 😍
15dpt 2148 😍
18dpt 6823 😍
22 dpt mamy ❤️ 😍😍 -
Hej ja mam pytanko techniczne...czy kupowalyscie gdzies stacjonarnie np w aptece prezetwatywy do pobierania nasienia? Szukalam w necie i sa tylko wysylkowo a ja musze miec na jutro. Moze ktoras taka juz kupowala i doradzi
-
Madera2000 wrote:Hej ja mam pytanko techniczne...czy kupowalyscie gdzies stacjonarnie np w aptece prezetwatywy do pobierania nasienia? Szukalam w necie i sa tylko wysylkowo a ja musze miec na jutro. Moze ktoras taka juz kupowala i doradzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 22:47
-
Ikarzyca wrote:Też chciałam to ogarnąć stacjonarne ale nie dało rady. Było w aptece przy tym lab w którym wykonywano badanie, ale lab i tak znajdowało się za daleko żeby potem transportować 'towar'
Ja mam jutro kontrolne USG prosze trzymajcie kciuki niech cos urosnie...
aniołek 01.02.2016r -
laila_25 wrote:to nie latwiej do kubka od razu?
Ja mam jutro kontrolne USG prosze trzymajcie kciuki niech cos urosnie...jutro cały dzień będę trzymać, bo będę w domu
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
laila_25 wrote:Jagna! SUPER! Hura hura! Czekam na 1 usg
Evita, kiti lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualnyAniuk, nie wypytywałam cię, jak się czujesz w oczekiwaniu na wyniki, bo domyślam się, że po chwilowej uldze po pierwszych wynikach stres zaczyna się na nowo i im bliżej tej ostatecznej informacji, tym mocniej spirala się nakręca. Ja strasznie mocno przeżywam Twoje badanie, sama planuję nipt i obawiam się mocno o wynik, wciąż gdzieś podświadomie czuję, że idzie za pięknie tym razem, że gdzieś sytuacja się skomplikuje.
Nie chce mi się wierzyć, że po tylu podglądach córci, kiedy nic nie wskazuje na jakiekolwiek problemy, mogłoby się okazać, że z Aurorką jest źle.
Jestem z tobą, oczekuję niecierpliwie na wyniki i też się denerwuję. -
Kochane bardzo mi miło za te wasze wpisy,teraz ochłonmy bo mozliwe ze jutro Ania otrzyma dobre wiesci,ja licze na takie.Nastał czas dobrych nowin,wiosny na wątku,z takim wsparciem nie moze byc zle.Aniu,prosze mojego tate by szepnął tam temu Najwyzszemu o ociupinke łask dla twej córeczki,naszego dzieciątka,niech wyniki bedą ostatecznie pozytywne i bys mogła juz do konca ciązy cieszyc sie w spokoju tym stanem.
Mam nadzieje ze 15 dni oczekiwania o których pisałas to nie robocze..Antoś IVF,Julisia natural
-
Laila sle wirusy na te twoje jaja,niech w koncu testy zaczną mówic prawde.
Dla reszty dziewczyn równiez rozsyłam wiruski,dzis najswiezsze ledwo potwierdzone,w duzym stęzeniu,za kazde dobre słowo którym mnie obdarzyłyscie daje moje blizniacze wirusy,niech sie wam darzy,mnoży i rodzi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kciukam za kolejne testowania,było sporo ovulek wiec zniwa bedą bogateGaduaaa, Elaria, Dorola31, kiti, promyczek 39, laila_25 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Sy_la wszystkiego co najlepsze kochana z okazji urodzin. Życzę Ci samych słonecznych dni wypełnionych po brzegi szczęściem. Niech się spełnią wszystkie Twoje marzenia. Sto lat!
sy__la lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy