Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Elaria dajesz dajesz w tym clexanem.
Ja w tym tygodniu podliczyłam i ukłuułam sie już 180 razy. Ja się kłuję ok 12 cm na bok od pępka, na tym etapie nie byłabym już w stanie kłuc się fookoła pepka.
Dasz radę. Da sie do tych zastrzyków przyzwyczaić.Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
SYLCIA kochana sto lat! Udanej ciąży i pięknego porodu :*
M@linka - bleee nie zazdroszczę. Ale to aż dziwne ze masz podejrzenia że coś będzie na rzeczy bo przecież taka zgrabna laseczka jesteś, że nie chce mi się wierzyć.sy__la lubi tę wiadomość
-
laila_25 wrote:to nie latwiej do kubka od razu?
Ja mam jutro kontrolne USG prosze trzymajcie kciuki niech cos urosnie...
Oczywiście że było łatwiej! Tak też uczynił mój M. Aczkolwiek mogło być... milej.
Trzymam kciuki za Twoje jajca! -
Ikarzyca wrote:SYLCIA kochana sto lat! Udanej ciąży i pięknego porodu :*
M@linka - bleee nie zazdroszczę. Ale to aż dziwne ze masz podejrzenia że coś będzie na rzeczy bo przecież taka zgrabna laseczka jesteś, że nie chce mi się wierzyć.
Nie wyciągaj wniosków po zdjęciujestem dobrze zbudowana i dość wysoka to moje ciążowe prawie 80kg sie ładnie rozkłada
-
nick nieaktualnyNiestety IO i cukrzyca ciazowa to domena nie tylko puszystych dziewczyn. W poprzedniej ciazy mnie ominelo, mimo praktycznie takiej samej wagi co teraz. Teraz ciekawe co powiedza w poradni.
Syla, buziaki i najlepsze zyczenia urodzinowe!M@linka, sy__la lubią tę wiadomość
-
Mam pytanie czy któraś z Was wie jakie normy cukru były w 2006 r dla ciężarnych??? Chyba się co nie co kryteria pozmieniały... I chyba wtedy badano cukier na czczo i po 1h o ile dobrze pamiętam.
Ja właśnie mam nieodparte wrażenie ze cukrzyca "ominela" mnie wtedy bo kryteria byly mniej restrykcyjne. I krzywa byla tylko po godzinie ale może zle pamiętam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 07:35
-
Ikarzyca wrote:Oczywiście że było łatwiej! Tak też uczynił mój M. Aczkolwiek mogło być... milej.
Trzymam kciuki za Twoje jajca!
Niby latwiej ale trzeba zachowac pewne zasady ze czlonek musi byc "sterylny" czyli normalny sex odpada bo bakterie z pochwy, oral odpada bo bakterie z ust, reka to tez bez zadnego kremu to co tak na suchara? -
Madera2000 wrote:Niby latwiej ale trzeba zachowac pewne zasady ze czlonek musi byc "sterylny" czyli normalny sex odpada bo bakterie z pochwy, oral odpada bo bakterie z ust, reka to tez bez zadnego kremu to co tak na suchara?
Trzeba poprostu członka wyparzaćElaria, Evita, Ikarzyca lubią tę wiadomość
-
dzień dobry
Syla stówka ! przede wszystkim spełnienia marzeń
moja temp coś nie chcę spaść po tym @... kurde.. nie wiem czy to nie zapowiedź zjebanego cyklu ...
annak tak sobie mnie wyobrażasz? hahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 07:50
sy__la lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyM@linka! Hahaha, az sie oplulam. Wyobrazilam sobie wyparzanie. Ałaaa!
Ja mialam krzywa robiona w 2008, nie pamietam norm. Po podaniu 50g glukozy wyszly mi podwyzszone wyniki, wiec kazali powtarzac z 75g i wtedy wyszlo dobrze. To tez kwestia diety przed badaniem. Mi przed tym drugim testem kazali odstawic , slodycze, cukier i owoce 2 dni przed badaniem.
Jak teraz robilam test to jadlam sporo weglowodanow zlozonych, ale cukru i slodyczy nie.M@linka lubi tę wiadomość
-
Witajcie o poranku! wstalam dzis zdecydowanie prawa noga i natchnelo mnie, zeby znowu zjesc sniadanie w domu. haaa!udalo sie:D mam od kilku dni taka radosc z braku wymiotow i smakowania na nowo jedzenia mhmhm dzisiaj rano z tej calej radosci zjadlam mieszanke platkowo-bakaliowo-otrebowa z mlekiem, tyle zjadlam, ze chyba mi slonecznik wyrosnie niedlugo, czy inny orzech.
Czuje, ze dzis bedzie dobry dzien, w pracy zapieprz, ale kto by sie tym przejmowal jak Chrupcio/a rosnie.
Aniuuuu, mam przeczucie, ze nas uraczysz dzis smakowitym deserem w postaci informacji o Aurorze (zzera mnie ciekawosc, jakie jest to drugie imie)
Sy_laaaaa! masz na imie Sylwia, prawda? jak moja przyjaciolka, tez ma pseudonim syla. Wszystkiego co najlepsze dla Ciebie w tym dniu, chyba o takich urodzinach marzylas...z malenstwem w brzuchu.
Urodzinowy kwiat dla Ciebie:*
sy__la lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
nick nieaktualny
-
Tak na szybko... Jagna gratuluję ciąży. Syla, wszystkiego najlepszego.
Tylko tyle zdążyłam na szybko przeczytać, oczywiście całuję każdą z Was. Pozdrawiam.Gaduaaa, sy__la lubią tę wiadomość
-
Już mam wyniki glukozy na czczo 97... wypilam teraz roztwór i czekam a wyniki całości jutro. Wygląda na to, ze WITAJ DIETO
Zaczynam żałować, ze nie znalazłam sobie lekarza co by mi ciążę na mecie całą poprowadził. Bo ja mam taki apetyt ze nie wiem jak go poskromie. Nawet dobro dziecka do mnie nie przemawiawiem ze jestem w grupie ryzyka a i tak diety nie trzymałam. Nie potrafię. Kurwa mać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 08:21
-
Annak dziś myślami z Tobą, mam nadzieje,że nie każa Ci długo czekać.
Jagna no ciekawe tylko czy on coś wypatrzy juz w ptale będziemy czekac na kolejne dobre wieści.
Syla stówka i zdrowego Bobosy__la lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
sy__leczek,
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i imienin! - czyli podwójne życzenia
Życzę Ci spełnienia wszystkich Twoich marzeń i ogólnego spełnienia życiowego we wszelkich dziedzinach. O ile się nie mylę, kończysz właśnie równe 30 lat, zgadza się? A więc niech ta trójka z przodu oznacza przełomowy i rewolucyjny moment w Twoim życiu. Rewolucję może rozpocząć piękne wydarzenie w kwietniu przzyszłego roku!
Wiele razy obserwowałam tutaj na forum różne dyskusje, w których brałach udział (zwłaszcza na wątku kwietniówek, w dość trudnych i kontrowersyjnych tematach). Zawsze bardzo mi imponuje, z jaką pewnością i siłą bronisz swojego zdania. Życzę Ci zawsze takiej siły w byciu sobą. Niech Ci się darzy pod każdym względem i z każdej stronysy__la lubi tę wiadomość