Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
laila_25 wrote:Jagna! SUPER! Hura hura! Czekam na 1 usg
Nooo, to będą emocje!
Przecież po raz pierwszy na naszym wątku, mamy szansę zobaczyć foto dwóch lokatorów naraz!M@linka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeny, co za pogoda. Glowa mnie boli. Wyszlam wlasnie od doktorka ze skierowaniami do poradni diabetologicznej i na badania prenatalne na nfz oraz z ... recepta na clexane 0,4. Profilaktycznie, jak to gin wyjasnil, wiek, waga i ciąża. Jade do apteki. Zobaczymy czy tak trudno to kupic i ile kosztuje.
-
Jagna - super Kochana, GRATULACJE
Bardzo się cieszę
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jagna gratulacje ogromne. Trzymam kciuki mocno zacisniete. Rośnie zdrowa,duża i okraglutka
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
M@linka pisała, że drożeje Clexane bo zmniejszają refundację, ale czy podstawowa cena się zmienia to nie wiem.12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
skrzat1988 wrote:Jagna ja też czekam na Twoją betę z niecierpliwością
!
Pięknie napisałaś o walce, przeżyciach, trudnościach... To wszystko brzmi naprawdę mega sensownie i ja to wszystko rozumiem, ale wiesz, pierwsze myślenie u mnie to jest zawsze ONA - CIĄŻA, JA - NIECIĄŻA
A dopiero potem się trochę oleju do głowy nalewa, choć i tak ciągle mam przed oczami swojego Kropka na obrazie USG i ogromny żal dlaczego mi to zabrano, że już było tak blisko, już było po tych okropnych staraniach, po tym wstrętnym długim czekaniu i już już i bach. Koniec.
Niebieska no niestety tej presji od rodziny nie potrafię odeprzeć. Rodzice się ogarnęli z tematem, ale dziadkowie i dalsza rodzina to jakiś koszmar. Mimo próśb i naszych i rodziców, że to trudny temat i żeby odpuścili, to widać tak ich to rajcuje (albo martwi?!) że zawsze muszą choć zdanie wtrącić. I nie mogę się doczekać dnia, kiedy powiesz mi, że było do dupy, a teraz jest jak w niebie:) Obiecaj, że tak mi napiszesz tego pięknego, szczęśliwego dnia gdy wrzucę Wam tu fotkę z moim dopiero co urodzonym dzieciaczkiem:)!
Szczesliwa Mamusia dobrze, że nam napisałaś co u Ciebie.
OBIECUJE!!!
skrzat1988 lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Moje clexane z 3,20 podrożało do prawie 40zl. Ponoć w cenie detalicznej tanieje. A i pojawił sie zamiennik, który jest w starej refundowanej cenie 3,20 za moja dawkę.Ale ja wolę nie eksperymentować z generykami w tym przypadku i zostaje na sprawdzonym clexane.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 17:04
-
JAGNAAAA MEGA SZAL! ULALALA
Bardzo, bardzo sie ciesze!!! Ty jak taka dobra wrozka, kazdego wspierasz, kazdemu dobrze zyczysz i wreszcie ta sila wraca do Ciebie! Ale ja chce wiecej i wiecej: usg, dobrych wiadomosci, wymiotow, marudzenia, schizowania czegokolwiek ciazowego!!! czekam na rozwoj akcji:)M@linka, Evita, Magdzia88 lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Jagna, tożto bliźniacza beta jak nic! Gratulacje kochana, bardzo, bardzo, bardzo się cieszę
rośnijcie zdrowo.
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Jagna. Jezu !!!!!!!
Musisz teraz nauczyc sie szydelkowac i kazdej skarpetki prezentować
Sciskam i mocne kciuki jak nigdy !!!
Kto tu jeszcze zaciazyl bo juz nie kumam hahahhah??????Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 17:57
-
Kochane dziewczyny!
Witam się z Wami w pierwszym dniu cyklu czyli w pierwszym dniu ciąży
Po półrocznym staraniu się, bieganiu po lekarzach, sprzecznych diagnozach a potem po kolejnych miesiącach embarga na starania, życia w niepewności i trudach długiego, niepewnego i kosztownego leczenia zobaczyłam wielki płomień nadziei, że i mnie może się udać i spełnią się moje marzenia o dziecku.
W styczniu tego roku straciłam drugą ciążę - tą chcianą, wyczekaną, wytęsknioną.. I ledwo zdążyłam się ucieszyć było po wszystkim - szpital, płacz, niedowierzanie, wściekłość, poczucie winy, niesprawiedliwości, krzywdy, użalanie się nad sobą, wściekanie, zazdrość, złorzeczenie, depresja, apatia, otępienie emocjonalne.
Potem była żałoba - niekończący się ocean łez i moje desperackie próby wyjścia z niej. Potem było L4, odklejenie od rzeczywistości, leki na depresję. Potem powolutku wracałam do życia, do pracy, do obowiązków. A w tym wszystkim Wy byłyście przy mnie cały czas, teoretycznie obce kobiety z sieci. Dziękuję każdej z Was za każdy wpis skierowany do mnie, za każdą reakcję na moje posty, za każde dobre słowo i życzliwą myśl do mnie skierowaną. Dziękuję za trzymanie kciuków w tym tygodniu. Gdyby ktoś mi kiedyś powiedział ile życzliwości może popłynąć z anonimowego forum internetowego na pewno bym nie uwierzyła, dziękuję że dzięki Wam mogłam takie wsparcie poczuć.
Za kilka dni owulacja - mam bardzo krótkie cykle więc będę zamęczać mojego męża
Co do leków jeszcze nie wiem - ale najprawdopodobniej Acard, Clexane ze względu na mutację, encorton ze względu na przeciwciała przeciwłożyskowe, plus witaminy, wiadomo. Wszystkiego dowiem się od Maliny w przyszłym tygodniu na wizycie.promyczek 39, annak, Magdzia88, Niebieskaa, Elaria, M@linka, Arleta, Jacqueline, kiti lubią tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp