Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Elaria, ja jakiś miesiąc temu w wynikach też miałam niewielką ilość ketonów w moczu, pytałam o to lekarza, to zapytał się mnie czy rano jak oddawałam mocz byłam głodna. Ja odpowiedziałam, że tak byłam głodna ale musiałam być na czczo bo jeszcze miałam pobieraną krew na glukozę. A on na to, żebym obfitszą kolację zjadła albo po prostu coś przekąsić bezpośrednio przed położeniem się spać
Myślę, że to nic niepokojącego. Teraz jak odebrałam wyniki to już brak ketonów.
PS. poza tym o której jadłaś tą kolację?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 10:47
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualny
-
no właśnie, może za długa przerwa i to co zjadłaś na kolację szybciutko się strawiło, Dziecko wzięło co trzeba, a Ty zostałaś bez niczego
Następnym razem jak będziesz robić mocz to spróbuj coś przekąsić tuż przed snem
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
vertigo wrote:Moje drogie przyjaciółki z forum
jeśli uważacie ze Wasze wykresu temperatur są pojebane, to zapraszam na mój. Zdaje się, że się przewrócił na bok
dodasz mnie do swoich przyjaciółek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 12:59
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
sy__la wrote:no trochę "wyszczeliła", ale to chyba nie świadczy o niczym złym
A owu miałaś pewnie potwierdzone USG no nie?
No nie, jest ok, tylko śmieszny jest
Owu nie potwierdzilam, w czwartek miałam pecherzyk na granicy pęknięcia,bolał mnie jajnik, a potem był skok temp. Ale nie miałam już kiedy sprawdzić czy pękł. Pewnie tak.Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Vertigo - trzymam kciukasy za pozytywny finał &&&
Ruda - Twój wykres jak malowany, temp. równiutkie, wyraźny skok jest, pod koniec tygodnia pewnie testujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 13:26
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Elmo znam się na tym jak wilk na gwiazdach, ale nasikałabym rano jutro do kubka i zrobiła zwykłe badanie ogólne moczu. Jak coś wyjdzie nie tak to dopiero posiew. Tak robiłam jak mi się nie podobały sikane sprawy, albo czułam nerki. Dodawałam posiew w sumie od razu, ale praktycznie nic nie wychodziło.
No i oczywiście pobierz próbkę w sposób już opisany na forum (tak, żeby tylko siuśki były badane)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 13:48
Elmo13 lubi tę wiadomość
-
sy__la wrote:Vertigo - trzymam kciukasy za pozytywny finał &&&
Ruda - Twój wykres jak malowany, temp. równiutkie, wyraźny skok jest, pod koniec tygodnia pewnie testujesz?
Możliwe że to od acardu taki cykl? Poprzednie bez acardowe były jak fale Dunaju.Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Ruda piękny masz wykres
Vertigo Twój wymiata
A u mnie jakiś gowniany śluz brązowyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 13:59