Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
A czy Wy czasem nie przesadzacie z tym zakazem słodyczy? Nie będę namawiać do grzechu, ale zapewniam że coś słodkiego zjedzonego z umiarem nie zabije Wam dziecka i nie rozchwieje cukrów
miejcie dla siebie trochę litości
M@linka, sy__la, Magdzia88 lubią tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Dziewczyny znacie jakieś takie skrajne przypadki kiedy kobiety późno dowiedziały się o ciazy?
Mojego męża szwagierka dowiedziała się że jest w ciazy z 3 dzieckiem w 4 miesiącu. Twierdzi że cały czas miała @. Jeszcze w kwietniu nawalila się jak dzwoń na urodzinach.. A we wrześniu urodzila zdrowa córkę.
To jest masakra co?
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
ruda9215 wrote:Dziewczyny znacie jakieś takie skrajne przypadki kiedy kobiety późno dowiedziały się o ciazy?
Mojego męża szwagierka dowiedziała się że jest w ciazy z 3 dzieckiem w 4 miesiącu. Twierdzi że cały czas miała @. Jeszcze w kwietniu nawalila się jak dzwoń na urodzinach.. A we wrześniu urodzila zdrowa córkę.
To jest masakra co?Niebieskaa lubi tę wiadomość
-
M@linka wrote:Teraz we wrześniu urodziła dziecko i znow jest w ciąży????
W kwietniu nie wiedziała jeszcze ze jest w ciaży. A we wrześniu urodzila zdrowa córkę..
Ale.. Mój były chłopak był ze stycznia a jego młodszy brat z grudnia tego samego roku więc nic mnie nie zdziwi jużFasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Elaria a nie możesz zjeść zdrowego słodyczami w ramach testów? Będziesz wiedziała jaki masz cukier pp i czy jest sens się aż tak męczyć. A od jednego wyższego cukru nic się nie stanie. Moja koleżanka z dramatyczną cukrzycą zjadala 1 krowke po każdym obiedzie. Normalnie by jadła paczkę dziennie
-
Sy_la będzie nam żal, jeśli nie będziesz mogła dołączyć, ale oczywiście zrozumiemy każdą Twoją decyzję.
A tak poza tym - Wasze zdrowie laski!
Czerwone wino smakuje misy__la, Alisa lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
nick nieaktualnyZrobiłam sobie kisiel w kubeczku. Jak miałam niedawno chwilowe zaparcia to robiłam sobie taki kisiel i dodawałam 2-3 łyżki siemienia lnianego by się zaparzyło i problem zaparć zniknął.
Teraz mi taki jeden kisiel został i jem go sobie "na kolację". Za godzinę zmierzę cukier, ciekawe, co wyjdzie.
ruda, mojego męża kuzynka dowiedziała się o ciąży w 5 miesiącu! To była jej 5 ciąża. Nauczycielka, dobrze sytuowani, żadna patologia. Miała nieregularne @. Dla mnie to niepojęte trochę, ale nie mam powodów by nie wierzyć, bo one są blisko z moją szwagierką i ta kuzynka nawet jej się wypłakiwała, że nie wyobraża sobie piątego dziecka, czwarte też było wpadką.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 21:05
-
Hopeless wrote:Elaria a nie możesz zjeść zdrowego słodyczami w ramach testów? Będziesz wiedziała jaki masz cukier pp i czy jest sens się aż tak męczyć. A od jednego wyższego cukru nic się nie stanie. Moja koleżanka z dramatyczną cukrzycą zjadala 1 krowke po każdym obiedzie. Normalnie by jadła paczkę dziennie
Ja robię podobnie - jak chodzi za mną coś słodkiego to zjem małe co nie co do jakiegoś posiłku - zazwyczaj kawalątek domowego wypieku, lub jakiś slodycz z tych mało przetworzonych i cukry okej. Przez ten tydzień kontroli cukru miałam tylko jedno przekroczenie i to po posiłku który juz byl przetestowany jako dietetyczny, zdrowy i dla mnie bezpieczny.
-
Moja teściowa późno dowiedziała się o ostatniej ciąży, to była jej 3 ciąża, mówił, że zawsze miała takie średnie miesiączki więc nie przejęła się jak troche słabiej krwawiła. Regularnie miała krwawienia w terminach @, o ciąży dowiedziała się w połowie 4 miesiąca jak zaczęła ruchy czuć. Także moja jedna szwagierka jest jeszcze w gimnazjum a starsza jest 2 lata starsza od mojego męża
Padam dziewczyny, nie jestem w stanie Was nadrobić, kolejny dzień działaliśmy na budowie, znowu przemarzłam. Jutro hydraulik na przyjść zakładać grzejniki.
Rośnijcie duże i zdroweM@linka lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnysy__la wrote:Ehh.. dziewczyny
nie wiem co robić, bo właśnie ciocia (mamy siostra) zadzwoniła i zaprosiła nas na imieniny 19.11 na godz. 17:00. A przecież my mamy spotkanie tego dnia ok. 13:00 i bardzo chcę w nim uczestniczyć !!! Z jednej strony nie umiem odmówić cioci bo mamy na prawdę bardzo dobry kontakt a przez to, że każdy zapracowany w ciągu zwykłego dnia to widujemy się w biegu na krótko i nawet nie ma jak pogadać. A z drugiej strony nastawiłam i nakręciłam się na spotkanie z Wami, bardzo chcę Was poznać.
Do dupy z tym wszystkim...
Sy_la nie zgadzam się!! słyszysz
Ciotka nie ciotka, w rodzinie jest, była i będzie. I na pewno będzie inna okazja np. święta o:-)
A jeśli chodzi o nasze spotkanie druga taka okazja może się już nie powtórzyć. No, to widzimy się
Ikarzyca, Elaria, M@linka, sy__la lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny