Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
haha Elaria...juz nie bede Was tak zanudzac tymi ciuchami, juz mi sie troche kreci w glowie od tego wszystkiego, bo ja sie trzymam minimalizmu i rozsadku w szafie, a dzis tonelam w tych ciuchach na lawce...brrrr okropne uczucie, przypomnialy mi sie lumpeksy w pl, jak odwiedzalam je w czasie dostawy w Pl kiedy bylam na studiach.. i te hieny, ktore wyrywaly sobie wieszaki z rak.. czasami stawalam na srodku lumpeksu i obserwowalam z zaciekawieniem i przerazeniem co sie dzieje jak babskie oczy zobacza sterte ciuchow.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
nick nieaktualny
-
Z tego co widzę i słyszę od mamy klientów, to ten miód Manuka działa cuda.. i przy zastosowaniu dla dorosłych jak również dla dzieci
oczywiście im wyższa zawartość methylglyoxalu tym lepszy. Oczywiście nie neguję naszych miodów, absolutnie, bo również mają zacne zastosowanie. Ale jak dla mnie musi to być pasieka rodzinna, że wiesz co jesz
A jeszcze chciałam napisać apropos mojego poprzedniego wywodu na temat tego wyniku badania moczu... otóż dodzwoniłam się do laboratorium i spytałam, dlaczego nie zrobili opisu mikroskopowego osadu... otóż Pani w punkcie pobrań, źle zarejestrowała ze skierowania od mojego lekarza i napisała tylko "badanie ogólne moczu", nie było nic odnośnie badania osadu. Wrrrr... w poniedziałek jadę z reklamacją no i oczywiście z nową próbką moczu (mam nadzieję, że w ramach tamtego skierowania mi to zrobią), bo w poniedziałek na 15:20 mam ginekologa więc chciałabym mieć na tą wizytę prawidłowe wyniki.
Ale jestem zła, znów muszę się męczyć w nocy, żeby pilnować siuśków, aby nie oddać za wcześnie albo za późno, tym bardziej że w nocy wstaję minimum raz albo dwa na sikuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 16:37
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Niebieskaa wrote:Dzieki Jagna za wyjasnienie, to dlatego te dzieciaki sa takie podobne,ale zeby az tak?
) Ciekawe co piszesz, ze plemnik z meska komorka ma wieksza szanse na zdrowa ciaze. Im wiecej wiem nt tych wszystkich tematow nam tutaj bliskich to mysle, ze to fascynujaca dziedzina i tyle jest jeszcze do odkrycia!
Antoś IVF,Julisia natural
-
Elaria wrote:Obstawiam, że u Jagny będą dwa maluszki.
Zachowanie księdza, okropność. My na naukach przedmałżeńskich często słyszeliśmy, że dzieci pozamałżeńskie są mniej inteligentne i tym podobne bzdety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 17:01
sylvuś lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 17:18
Jacqueline, M@linka, Dorola31, Elmo13, Pysia87 lubią tę wiadomość
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Sy_la, Roma dziękuję
-
roma wrote:
Dziewczynki moje kochane jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za wsparcie. Dobrze wiedzieć, że tak wiele kobiet akceptuje fakt, że ktoś decyduje się na ciążę z adopcją komórki lub nasienia, że nie jest to odbierane jajko dziwactwo i potępiane.
Wiesz,ostatnio kiedy bylam w domu taty,pskowslismy jego rzeczy poszlam do sąsiadki która zna nas od pieluchy,czasem sie nami opiekowala,przyjaznila sie z moją mamą,poprostu przyjaciel rodziny..Powspominalismy stare czasy a ze ona juz po 70tce to juz taki typowy moher..Kosciól,rózaniec,codziennie modlitwy po pare razy dziennie,obrazki swięte..no i jakos pyta sie co u nas,czy mamy dzieci,mowie ze staramy sie od paru lat..na to ona mi-a próbowaliscie to in vitro?
Wiecie bylam zaskoczona jej slowami,pytaniem.Powiedzialam ze wlasnie podeszlismy do procedury ze czekamy na transfer.Ucieszyla sie ze walczymy,ze dzieci to błogoslawienstwo calego naszego zycia,ze bedzie sie za nas modlic..Bylo mi miło z nià pogawędzic,wiem ze nie jest plotkarą i takie wazne rzeczy zachowa dla siebie a przede wszystkim nie jest zepsuta przez obecny kosciól
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:Kochane ja tak na szybko, byłam z rana na 9.00 na wizycie i będziemy mieć kolejną córeczkę , będzie mieć na imię Ania a jak okaże się synkiem to będzie Piotruś lub Kubuś , Sebastian , nie mam niestety USG za dwa tygodnie będę mieć połówkowe z córeczką wszystko dobrze zdrowa jak rydz widziałam wargi sromowe wszystko jak na obrazku
.
-
Ulli88 wrote:Zrobiłam tego sikanca, i efekt taki ze dalej jestem w tym samym punkcie co w poniedziałek. Albo test ferelny albo grom go wie co. Nic to na betę czekam poniedziałkowa.
Ot co mi wyszło: https://zapodaj.net/fad9ae29e5e04.jpg.htmlAntoś IVF,Julisia natural
-
Monika1357 wrote:Jagna gratulacje.
Dziewczyny po tym Orgametrilu to mi ktos kran odkrecil w srodku. Powinnam caly czas siedziec na sedesie bo nie moge nadarzyc zmieniac podpaski, bielizne i spodnie. Nie ma szans wyjsc z domu tak cieknie. Zeby to byl dobry znak.Antoś IVF,Julisia natural
-
Hopeless wrote:Jagna gratki! Czekam na fotę
A co ten orgametril?
Ja dziś stawiam imieninowego dryniabezalko tyż
jak kto może niech pije moje zdrowie bo znowu jestem chora a reszta domu rzyga
No zdrówka wam zyczeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 18:01
-
Ruda - haha, czyżby tak wkoooorwiona jak Ty z jakiegoś powodu?
Widać, że ma "focha"
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jagusiu,
Wielka radość we mnie z powodu wiadomości od Ciebie!
Cieszę się przeogromnie i bardzo Ci gratuluję.
Myślę, że nadszedł czas, kiedy wreszcie po tym trudnym, wyboistym okresie otrzymujesz zasłużoną nagrodę. Nagroda już jest widoczna, a za tydzień coś będzie w niej miarowo pulsowało.
Niech to serce ujawni się na następnej wizycie, a potem niech bije do końca świata i o jeden dzień dłużej!Jagna 75 lubi tę wiadomość
-
Turbonapęd hehe
to było dobre Vertigo
Jagna super wiadomoscteraz czekamy na serduszkowa wizyte
Hopeless stukam sie z Toba imieninowo:)
Roma masz nową droge przed sobą,ale tylko od Ciebie zalezy czy z niej skorzystasz ..ja w kazdym razie bede Cie w niej wspierać :*
Vertigo zes po lampce sie upiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 19:15
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥