Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynka30 wrote:Tylko widzisz u nas są połączone z silnymi bólami brzucha
i ogólnie jesteśmy na nutramigienie-mleko alergicznym
Idźcie, co Wam szkodzi. Może akurat uda się rozwiązać problem. Trzymam kciuki. Oby okazało się to tylko jakąś pierdołą.Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
M@linka wrote:Martynko trzymajcie się, dużo siły Wam ślę!
Ikarku to ostatecznie kto będzie na spotkanku?
Na spotkaniu będą na pewno:
Ty - czyli M@linka,
Aliska, Roma, Coconue, Evita, Syla, Kamma, AnnaK, no i ja też
Nie wiem czy ktoś jeszcze się skusi ale zapraszamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 08:15
M@linka, sy__la lubią tę wiadomość
-
Martynka Bardzo mi smutno, kiedy czytam, że mimo takiej trudnej historii wciąż napotykasz na jakieś przeszkody. Daj nam znać jak tam badania i czy coś może pomóc Tymusiowi. Trzymam kciuki i myślę o Was
Mam nadzieję, że wkrótce się to skończy bo rozkoszny z Niego mały mężczyzna i tak strasznie żal, że się męczy bidulek.
-
Wkurwia mnie ze ani dziś ani jutro nie poznam mojej tempki czy spada czy rośnie czy co.. Dziś zamierzona o 4.45 więc niska.. A jutro obudzę się w szkole wiec nie będę wkładala termometru do piczyFasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
A Niebieska tak mi się jeszcze przypomniało - moja koleżanka z pracy powiedziała nam dopiero w 24 tc że jest w ciąży. Miała wtedy brzuszek jak Ty, tyle że ... z dwiema chrupkami
... Nie wiem gdzie jej Córeczki scyzoryki się tam poskładały.
M@linka lubi tę wiadomość
-
ruda9215 wrote:Wkurwia mnie ze ani dziś ani jutro nie poznam mojej tempki czy spada czy rośnie czy co.. Dziś zamierzona o 4.45 więc niska.. A jutro obudzę się w szkole wiec nie będę wkładala termometru do piczy
Mogłoby być ciekawie -
Ikarzyca wrote:A Niebieska tak mi się jeszcze przypomniało - moja koleżanka z pracy powiedziała nam dopiero w 24 tc że jest w ciąży. Miała wtedy brzuszek jak Ty, tyle że ... z dwiema chrupkami
... Nie wiem gdzie jej Córeczki scyzoryki się tam poskładały.
Wow! szalenstwo. Na kwietniowkach jest jeszcze kilka dziewczyn, ktore tez maja male brzuchy i na ich zmartwienia inne dziewczyny zareagowaly wieloma podobnymi historiami. dobre...coreczki scyzoryki.
W pracy wiedzialy od dawna 2 kolezanki, niedawno dowiedzial sie szef i moj caly team i juz sie roznioslo w calej klinice...Zaskoczona bylam jak ostatnio jedna babka mowi do mnie: to co? jesz teraz za 2 osoby? jedz,jedz!; nie wiem skad ten pomysl, bo mialam normalna kanapke jak zawsze, ale chyba niektorzy dalej uwazaja ze w ciazy powinno sie jesc za dwoch. Potem kolejna: nie widac, ze jestes w ciazy! na policzkach nic nie widac!Ikarzyca lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
nick nieaktualnyLaila, kiedyś nawet był tu poruszany temat badania, jakim poddaje się kobieta vs badanie jakiemu podlega mężczyzna. Kobieta jest obmacywana, a często i nakłuwana, oglądana od środka przez niejednego obcego człowieka, a chłop musi mieć tylko "przyjemność" do słoiczka, a i tak się kobiety martwią, jak ich partner da radę.
Pomyślałam teraz o odwróceniu ról. Mężczyźnie wkładają sondy, kontrasty, paluchy i inne ustrojstwa w 4 litery celem diagnozy, a kobieta musi tylko osiągnąć orgazm w zacisznym pokoiku. Hehehehe...
Niebieska, jesteś bardzo zgrabna. Tylko się ciesz, że brzuszek nieduży. Po mnie nikt nie pozna, ja cały czas wyglądam, jak w ciąży i to bliźniaczej
Ale spodnie mnie jeszcze nie cisną, waga stoi z lekką tendencją spadkową wręcz, co mnie niezmiernie cieszy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 08:28
Niebieskaa, M@linka lubią tę wiadomość
-
Elaria wrote:(...), a kobieta musi tylko osiągnąć orgazm w zacisznym pokoiku. Hehehehe...
O tak .... i do tego mamy możliwość pomarzyć o pięknych Panach z gazetek i filmów - co se popatrzymy to nasze
Myślę, że częstotliwość wykonywania tych badań nieźle by skoczyła -
Ikarzyca wrote:O tak .... i do tego mamy możliwość pomarzyć o pięknych Panach z gazetek i filmów - co se popatrzymy to nasze
Myślę, że częstotliwość wykonywania tych badań nieźle by skoczyłaIkarzyca, Dorola31, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Aga22 wrote:Witajcie dziewczyny wiecie moze na czym polega badanie dno oka Bo dzis mam do okulisty...
Aga:
http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/badanie-dna-oka-wskazania-i-przebieg-badania_34458.htmlAga22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, starałam się Was nadrobić, ale piszecie jak szalone hihi
Ja dziś musiałam wziąć wolne, bo w przedszkolu panuje jelitówka i Mikołaj wieczorem i w środku nocy tak wymiotował, że o pierwszej braliśmy kąpiel.. Tak mi go szkoda
Oprócz tego wczoraj robiłam test, który po czasie przewidywanym pokazał cień cień cienia. Wiem, że nie powinno się tym sugerować, ale w moim przypadku wiem, że to akurat możliwe, bo tak samo wyglądało to w maju. Jutro myślę nad powtórką testu. Narazie zaznaczyłam negatywny z racji, że w przewidywanym czasie była jedna krecha.
Ps. Niebieska fajny brzusioRośnijcie zdrowo
M@linka, Niebieskaa, sy__la lubią tę wiadomość
-
Ikarzyca - ta, do kredek, mam też mazaki, ale dla nich próbnika nie będę robić chyba, robię tylko dla produktów które można zakupić nie tylko zestawy, ale też na sztuki
Niebieska - ale brzucholek, super
aiwlys - to jeszcze zależy po jakim czasie, do 10-15 minut od nasikania na patyk pokazał się cień? Bo po dłuższym czasie(30-40 minut) to i u mnie na Pre-test były wyraźne cienie, ale ciąży nie było, podobnie z Pink-test, ale to jeszcze dłużejJednak jeśli chciałabyś, to of course życzę, aby ten cień nie był cieniem już
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 09:06
Niebieskaa lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyJacqueline Jak mam być szczera to.. NIE WIEM. Po prostu odłożyłam test i zajęłam się pracą. Ja akurat robiłam bobo test. Powtórzę go i będzie wszystko wiadome.
U mnie akurat sytuacja, jeśli pamiętasz, wyglądała tak, że w 29dc zrobiłam test i był cień cienia po dłuższym czasie, spotkałam się z komentarzami, że nie powinno się zwracać na to uwagi skoro jest po czasie wyznaczonym na ulotce (nie neguję tego), ale w moim przypadku w następnym dniu beta hcg była pozytywna