Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
vertigo wrote:Masz rację
Nie powinnaś już spać o tej porze? -
laila_25 wrote:A jak czytasz teksty o szczepieniach to sprawdzasz czy lekarz je pisze? Czy slepo w to wierzysz?Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Hopeless wrote:Tak tylko myślałam że w tym wątku nie ma miejsca na bezmyslna złośliwość. Na tego typu podejrzenia. Ktoś chce podnieść swoją samoocene?
Basta. Kurwa basta.Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Hopeless wrote:Nie, Twój Sylwus
gdybyś sobie zadała chociaż drobne trudu to byś wiedziała że ja w ciąży nie jestem
Alisa lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualny
-
Jesssssuuuu dziewczyny dajmy spokój, chyba koleżanka jest dzisiaj na innym poziomie percepcji. Syla proszę nie odpisuj już, przyznajemy Ci rację. MASZ RACJĘ! absolutnie we wszystkim, zaczynając od mojej schizofrenii. Szkoda Twojego dziecka, odpuść mu.
Elmo13 lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
annak wrote:Coconue i Evitka!
Tak potwierdzam
Dziewczyny zostawcie te szczepienia - one są jak wiara za którą ludzie są w stanie się pozabijac... Nie po to jesteśmy na tym wątku żeby sobie robić na wzajem przykrości. I szczepionki nie są tematem tego forum tylko niepłodność i walka o dziecko.M@linka, Mamaokruszka, Elmo13 lubią tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
M@linka wrote:Dziewczyny! Przywołuję do porządku!!! Dostajecie wirtualne klapsy na goły tyłek!
tylko nie za mocno bo wiesz, też jestem w ciąży i mam zgąbczały mózg
M@linka lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
vertigo wrote:Jesssssuuuu dziewczyny dajmy spokój, chyba koleżanka jest dzisiaj na innym poziomie percepcji. Syla proszę nie odpisuj już, przyznajemy Ci rację. MASZ RACJĘ! absolutnie we wszystkim, zaczynając od mojej schizofrenii. Szkoda Twojego dziecka, odpuść mu.
Vertigo, co Ty w ogóle wypisujesz, zastanów się troszeczkę plisss. Ja nie próbuję nikogo do swoich racji przekonać bo i jakich? Jakby ktoś nie zrozumiał, to w mojej wypowiedzi na Twój 1 post nie chodziło o żadne racje a tylko wyraziłam swoje zdanie, grzecznie pisząc, żeby nie było gówna. A te docinki Hopeless raczej są nie na miejscu... tylko niestety nie umiem na nie przestać odpisywać
Ps. moje dziecko ma się świetnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 23:45
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Taaak masz rację Sylwus. Przepraszam za mój zgabczaly mózg