Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Vertigo, widzę, że Ty jesteś wielką fanką tych wszystkich szczepień, skoro zamiast zgłębić wiedzę o możliwościach krwi pępowinowej i tych komórek macierzystych, które możliwe że się tam znajdują zachęcasz do szczepionek. A wiadomo, że wiedzę, a tym bardziej tego typu nowości, lekarz pediatra (bo chyba taka Twoja specjalizacja?) powinien zgłębiać
Nie obraź się proszę za to co napisałam nie mam żadnych złych intencji ani nie chcę Ci ujmować profesjonalizmu w swojej dziedzinie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 22:18
Alisa lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
M@linka wrote:Martynko trzymajcie się, dużo siły Wam ślę!
Ikarku to ostatecznie kto będzie na spotkanku?Nie ma innej opcji
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Martynko - oby to był jakiś "banalny" powód bądź cokolwiek z czym można sobie łatwo/szybko poradzić. Trzymaj się
Pysia - super wieści
Pysia87 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyTrochę niefajnie, Syla. Niby "nie obraź się", a jednak to zabrzmiało, jak przytyk. A ja się wcale nie dziwię, że Vertigo nie ma zdania na temat bankowania krwi. To nie jej dziedzina medycyny. Za to dziewczyna spotyka na co dzień choroby zakaźne i widzi ich skutki, więc to, oraz szczepienia przeciwko tym chorobom to jest jak najbardziej jej dziedzina.
Widzę, że jesteś przeciwna szczepionkom, twoja sprawa i ustaliłyśmy i Vertigo też napisała, że nie będzie się rozpisywać na ten temat. Po co więc zadrażniać.
ps. Vertigo, o ile mi wiadomo, jest lekarzem rodzinnym. Ale może się mylę i ma jeszcze jakąś specjalność.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 22:39
Asia87 lubi tę wiadomość
-
sy__la wrote:Vertigo, widzę, że Ty jesteś wielką fanką tych wszystkich szczepień, skoro zamiast zgłębić wiedzę o możliwościach krwi pępowinowej i tych komórek macierzystych, które możliwe że się tam znajdują zachęcasz do szczepionek. A wiadomo, że wiedzę, a tym bardziej tego typu nowości, lekarz pediatra (bo chyba taka Twoja specjalizacja?) powinien zgłębiać
Nie obraź się proszę za to co napisałam nie mam żadnych złych intencji ani nie chcę Ci ujmować profesjonalizmu w swojej dziedzinie
Odpowiedziała jako nasza koleżanka i matka 2 dzieci. Jej sprawa czy woli za swoje pieniądze szczepić czy zbierać krew.M@linka, skrzat1988, Asia87 lubią tę wiadomość
-
sy__la wrote:Vertigo, widzę, że Ty jesteś wielką fanką tych wszystkich szczepień, skoro zamiast zgłębić wiedzę o możliwościach krwi pępowinowej i tych komórek macierzystych, które możliwe że się tam znajdują zachęcasz do szczepionek. A wiadomo, że wiedzę, a tym bardziej tego typu nowości, lekarz pediatra (bo chyba taka Twoja specjalizacja?) powinien zgłębiać
Bez komentarza.
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Martynko,
Trzymam kciuki za zdrowie Tymka i Twój spokój psychiczny.
Po przeczytaniu postów dziewczyn (napisanych w odpowiedzi na Twój) odetchnęłam z ulgą, bo mam wrażenie, że takie dolegliwości u dziecka jednak zdarzają się od czasu do czasu i nie muszą oznaczać niczego złego. Ty też musisz tak myśleć, choć oczywiście wyobrażam sobie, że lęk o zdrowie swojego dziecka to lęk najwyższego kalibru i nie sposób go zatrzymać.
Chciałam Ci jeszcze napisać, że w tym całym nieszczęściu bardzo fajne jest to, że napisałaś do nas, żeby się tym podzielić! Cieszę się, że pamiętasz, że masz nas tutaj i że możesz czasem wpaść na forum po prostu po to, aby się wyżalić. Nigdy się nie wahaj. Pamiętaj jednak, żeby wymagać wsparcia również od męża! Masz do tego prawo. I nie możesz zostać ze wszystkim sama.
Uściski dla Was -
Elaria wrote:Trochę niefajnie, Syla. Niby "nie obraź się", a jednak to zabrzmiało, jak przytyk. A ja się wcale nie dziwię, że Vertigo nie ma zdania na temat bankowania krwi. To nie jej dziedzina medycyny. Za to dziewczyna spotyka na co dzień choroby zakaźne i widzi ich skutki, więc to, oraz szczepienia przeciwko tym chorobom to jest jak najbardziej jej dziedzina.
Widzę, że jesteś przeciwna szczepionkom, twoja sprawa i ustaliłyśmy i Vertigo też napisała, że nie będzie się rozpisywać na ten temat. Po co więc zadrażniać.
ps. Vertigo, o ile mi wiadomo, jest lekarzem rodzinnym. Ale może się mylę i ma jeszcze jakąś specjalność.
Jestem też paliatywista
W trakcie pediatrii. Ale nic mnie moi profesorowie o krwi pepowinowej nie uczyli. Pewnie idioci nieoczytaniCóreczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Pysia,
Wielkie gratulacje! Cieszę się z tak wspaniałych wiadomości!
Mam nadzieję, że uda Ci się choć trochę odetchnąć.
Szczęśliwa?
Na jak długo wystarczy tego spokoju?Pysia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysy__la wrote:M@linko, oczywiście Ty będziesz prawda? Bo z tego co pamiętam miałaś się zabrać z Kamma, ale jak jej już tu nie ma z nami i ma focha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 22:50
M@linka lubi tę wiadomość
-
..... -
nick nieaktualny
-
Alisa wrote:Kamma będzie. Ma swoje powody dla których nie udziela się. Zechce to napisze. A poza tym taki detox od forum dobrze robi
No, no! Tylko żadnego mi tu zachęcania do detoxu od forum!
...chociaż ja przyznam szczerze, że jak zaczyna się dyskusja o szcze*****ach, to włącza mi się automatycznie myśl, że chcę uciekać, a przynajmniej przewinąć bez czytania posty na ten temat.
* * *
Bardzo się cieszę, że Kamma będzie!
Może jeszcze KTOŚ się w ostatniej chwili zdecyduje, albo zrobi nam niespodziankę, żeby utrudnić zgadywanie tożsamości?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 22:56
Elaria, Elmo13 lubią tę wiadomość
-
Czuje w powietrzu ciążowe zgabczenie mózgu. Dobranoc.
vertigo lubi tę wiadomość
-
Hmm... Zaczynam mieć "złe" przeczucia, czy czasem w ciąży nie jestem
I w ogóle to jakaś infekcja mnie "tam" łapie
Wzięłam sobie Lactovaginal, musze dokupić bo ostatni miałam, no i wybrać się do lekarza, zapytam sie od razu o ten wymaz na chlamydię itp.
Dobranoc dziewczyny
P.S. Znalazłam mój "idealny" typ włącznika świateł i gniazdekImpresja firmy Ospel
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny