Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaa jestes blisko
Monika nie mysl juz o tej motorowce ,to na pewno nie to.
Skrzacie przeczytałabym sobie te ksiazke chętnie:) ,a film to nawet nie wiem czy u mnie jest w kinach ,musze zobaczycGaduaaa lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
nick nieaktualnyskrzat1988 wrote:Właśnie obejrzałam sobie trailer "Światła między oceanami", jutro wchodzi do kin i się poryczałam...Czytała któraś z Was książkę?
W skrócie to jest o kobitce, która poroniła 2x, a potem zaopiekowała się dzieckiem, które morze po sztormie wyrzuciło na brzeg. -
annak wrote:Ikarku,
A czy możesz przypomnieć, gdzie będziesz na nas czekać?
Bo ja, gapa, nie zapisałam sobie i zanim się teraz dokopię do tego postu na poprzednich stronach, to może mi sobota minąć
Galeria Katowicka obok sklepu Ani Kruk - od około 12. Poziom 1 przy wejściu do Galerii
około 12Alisa, M@linka, sy__la lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gaduuua miałam owu a testy negatywne. Ale pewnie dlatego że pije mnóstwo wody i to mogło mieć wpływ. Nigdy mi nie wyszła grubsza kreska. Ale oczywiście jak są już kupione to trzeba osikac dla zasady, może nie każdy tyle pije co ja
Vertigo w głowie mi się kręci od 2dni myślisz że to dlatego że jestem w 17 dniu ciazy?Gaduaaa, Niebieskaa, sy__la lubią tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
skrzat1988 wrote:Właśnie obejrzałam sobie trailer "Światła między oceanami", jutro wchodzi do kin i się poryczałam...Czytała któraś z Was książkę?
W skrócie to jest o kobitce, która poroniła 2x, a potem zaopiekowała się dzieckiem, które morze po sztormie wyrzuciło na brzeg.
ładny
zamówiłam książkę z tego wszystkiegoskrzat1988 lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Evita wrote:Gaduuua miałam owu a testy negatywne. Ale pewnie dlatego że pije mnóstwo wody i to mogło mieć wpływ. Nigdy mi nie wyszła grubsza kreska. Ale oczywiście jak są już kupione to trzeba osikac dla zasady, może nie każdy tyle pije co ja
Vertigo w głowie mi się kręci od 2dni myślisz że to dlatego że jestem w 17 dniu ciazy?
Naprawdę mam odpowiedzieć na to pytanie?Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
annak wrote:Nie wiem o co chodzi, jakaś się czuję ostatnio zapóźniona w sprawach forum, mimo, że czytam cały czas...
Mam tu jednak parę rzeczy do nadrobienia.
Nadziejaaaaa,
Gratuluję @!!
Teraz do dzieła!
Bardzo się cieszę.
Kochana dziękujęchodzę dziś jak naćpana przez to ;p Pomimo że fatalnie się czuję to bardzo się cieszę
Jeszcze jedna @ i zaczynamy starania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 16:04
Aniołek7.10.2016.
"Nienarodzone dzieci nie odchodzą.. one tylko zmieniają datę przyjścia na świat"
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto,,Mutacje,Trombofilia... Niekończąca się opowieść...
In vitro start kwiecień 2019
Punkcja 15.04 pobrano 12 komórek
Transfer 16.05
7dpt beta 49 😍
9dpt 151 😍
11dpt 350 😍
15dpt 2148 😍
18dpt 6823 😍
22 dpt mamy ❤️ 😍😍 -
promyczek 39 wrote:Hej ,witam sie z kawa
Nadziejaa to obie w koncu doczekałąysmy sie pierwszej @,ciekawe tylko czy cos sie pomerda w tym pierwszym cyklu i czy bedzie owu...
Milego dzionka
Mam nadzieję Promyczku że nic się nie poprzestawia. Jak byłam na wizycie to ja po zabiegu a przed pierwszą @ miałam owulację także mam nadzieję że tak zostanie i teraz i przy następnym cyklu
A Ty planujesz starania już w tym cyklu?promyczek 39 lubi tę wiadomość
Aniołek7.10.2016.
"Nienarodzone dzieci nie odchodzą.. one tylko zmieniają datę przyjścia na świat"
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto,,Mutacje,Trombofilia... Niekończąca się opowieść...
In vitro start kwiecień 2019
Punkcja 15.04 pobrano 12 komórek
Transfer 16.05
7dpt beta 49 😍
9dpt 151 😍
11dpt 350 😍
15dpt 2148 😍
18dpt 6823 😍
22 dpt mamy ❤️ 😍😍 -
Evita wrote:Gaduuua miałam owu a testy negatywne. Ale pewnie dlatego że pije mnóstwo wody i to mogło mieć wpływ. Nigdy mi nie wyszła grubsza kreska. Ale oczywiście jak są już kupione to trzeba osikac dla zasady, może nie każdy tyle pije co ja
Vertigo w głowie mi się kręci od 2dni myślisz że to dlatego że jestem w 17 dniu ciazy?Evita lubi tę wiadomość
-
Vertigo w głowie mi się kręci od 2dni myślisz że to dlatego że jestem w 17 dniu ciazy?;*
Evita lubi tę wiadomość
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Ja jestem już w 24 dniu.. Bosz jak ten czas leci
vertigo, Evita lubią tę wiadomość
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Ja sie nie wybieram na ten film bo bede ryczec w kinie...dzia u bylam u swojego ginekologa i wszystko jest ok :)zapytalam czy dzialac po 2 miesiaczce na co on ze nie ma po co czekac;)ufff tyle dobrego
..Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
ruda9215 wrote:Ja jestem już w 24 dniu.. Bosz jak ten czas leci
-
Nadrobiłam!! Dziękuję za pocieszajace wpisy, pomagaja :*
I chwalę się!! Mój Dziedzic ma 1.59 cm! Co za cud, co za cudowne dziecko! Najpiękniejszy widok świata!Evita, M@linka, Asia87, kiti, Elaria, Magdzia88, Alisa, promyczek 39, roma, Monika1357, Gaduaaa, Jacqueline, Natikka123, sy__la, Niebieskaa, Haana, jatoszka, sylvuś lubią tę wiadomość
Mama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc