Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hopeless wrote:Kiedy szczocha kierujesz na patyk?
jak nie przyjdzie @ to dopiero we wtorek.
taka jestem rozsądna
M@linka, Monika1357 lubią tę wiadomość
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
ruda9215 wrote:Hahahahahahahahahahahahahahahaha umarłam
jak nie przyjdzie @ to dopiero we wtorek.
taka jestem rozsądna
przy Tobie wychodzę na psychola
-
Pysia gratuluję!
Pysia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVertigo, podpinam się pod pytanie M@linki.
Pysia, bardzo się cieszę! Niech rośnie zdrowo!
Pisałyście tu dziś o testach owulacyjnych. Ja przy moich dłuuugaśnych cyklach robiłam je, bez nich nie udałoby mi się utrafić w TE dni. Wychodziły mi. Robiłam z popołudniowego moczu, po 2 godzinach od ostatniego picia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 17:21
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Elaira, najważniejsze że dziecię zdrowe. Masz je pod sercem, przy sobie - nie musisz mieć go na zdjęciu
ale rozumiem Twój zawód, ja jak dostałam zdjęcia to wszystkich zmuszałam do oglądania ich i oczywiście piania z zachwytu
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Pysia87 wrote:Nadrobiłam!! Dziękuję za pocieszajace wpisy, pomagaja :*
I chwalę się!! Mój Dziedzic ma 1.59 cm! Co za cud, co za cudowne dziecko! Najpiękniejszy widok świata!25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Wróciłam właśnie ze szpitala od męża przyjaciela. Wycinanie migdałków w wieku 28 lat to rzeźnia ;oFasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
nick nieaktualnyroma, tak, te zdjęcia to błahostka w sumie. Za tydzień mam wizytę u mojego gina i poproszę go o zdjęcie dla rodziny. (wczoraj to była poradnia stricte do badań prenatalnych, do tego w mieście oddalonym ode mnie o 90 km).
ruda, domyślam się. Moja córa przechodziła to dwa razy. Raz jak miała niecałe 4 lata, ale odrosły, a drugi raz, jak miała prawie 5 lat. Okropnie chorowała, każdy katar kończył się zapaleniem ucha i głuchotą.
Monika, ja cały cykl miałam dwie kreseczki na teście. A jak zaczynałam przygodę z nimi, to robiłam je od skończenia miesiączki do... 2-3 dni po domniemanej owulacji, kiedy wyraźnie widziałam, że są coraz bledsze. Więc u mnie to było blado-blado- blado-...-ciemniej-ciemniej-ciemne, jak testowa (czasem jeden dzień, czasem dwa dni się utrzymywała). Kupiłam testy firmy Domowe Laboratorium, bo miałam zaufanie do tej marki. Miałam cykle ponad 30 dniowe, nawet 40paro dniowe. Pierwszy cykl z testami robiłam najdłużej. Następne cykle to od chwili, kiedy pojawiał się "lepszy" śluz, tzn. wodnisty, ciągnący, bo w każdej chwili spodziewałam się owulki. Nie wiem, czy jeszcze jest podgląd do moich wykresów, bo kiedyś był i można było oglądać je wstecz. Możesz podejrzeć.
Monika Śluz ciągnący jest przed owulacją, w chwili owulacji i zanika zaraz po niej. Niby wzrost tempki świadczy o przebytej owulacji i wówczas też powinien zaniknąć ten śluz. Ale ja zwykle miałam go jeszcze dzień, dwa po skoku tempki.
A tak w ogóle, to polecam ci przeczytać bazę wiedzy na OVUFRIEND. Ja się stamtąd wiele dowiedziałam. https://ovufriend.pl/pytania-i-odpowiedzi.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 19:31
-
Monika1357 wrote:Jeszcze jedno pytanie. Sluz ciagnacy jest jak jest owulacja czy przed nia tez?
-
Hejo dziewczyny.
Z tego co kojarzę kilka z Was brało infolik? Jakie macie odczucia?
Byłam dziś u gina (takiego co przyjmowal mój porod w 22 tc) miło było bo mnie pamiętał. Nie bagatelizowal sprawy ze to juz 9CS. Dostałam infolik, Wit d i acard na początek. Mam powtórzyć też prolaktyne ale z obciążeniem i glukoze. Wyszłam mega zadowolona.
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Eh w poniedziałek idę z małym do szpitala, pediatra powiedziała, że to wszystko wygląda nie za ciekawie, myślałam, że idą zęby a on z bólu gryzie palce
płacze tak bardzo i ta krew w kupie
oglądała zdjęcia i mówiła, że to jest żywa krew i musi być z jelit
Jest mi ciężkobardzo boli mnie serce jak widzę jak on cierpi
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
Martynka30 wrote:Eh w poniedziałek idę z małym do szpitala, pediatra powiedziała, że to wszystko wygląda nie za ciekawie, myślałam, że idą zęby a on z bólu gryzie palce
płacze tak bardzo i ta krew w kupie
oglądała zdjęcia i mówiła, że to jest żywa krew i musi być z jelit
Jest mi ciężkobardzo boli mnie serce jak widzę jak on cierpi
Moja do końca 3 mca miała krew w stolcu. U nas winne były zaparcia. A zaparcia sobie poszły jak rozszerzylam dietę. Tobie też życzę żeby to była pierdolaMartynka30 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny o krwi pepowinowej nic Wam nie napiszę, nie mam zdania ze względu na brak wiedzy na ten temat. Nie wczytywalam się w badania, prognozy, wydaje się że temat raczkuje i więcej w nim komercji i gry na uczuciach niż sensu. Nie bankowalismy. Wolałabym przeznaczyć te pieniądze na szczepienia
ale o tym nie będziemy pisać, a mogłabym dużo
M@linka lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań...