Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Łooo matko!! Jaki najazd... rzeczywiście teraz kojarze, że lekarz rodzinny a nie pediatra. Przepraszam za tą pomyłkę, co nie zmienia mojego zdania, że lekarz pediatra jak i ginekolog powinien się takimi rzeczami/tematami interesować.
I wiesz co Elaria, nie jestem całkowicie przeciwna szczepionkom... gdyby ktoś mnie uważnie czytał wcześniej, nigdy by w taki sposób nie napisał widocznie moje posty nie są czytane ze zrozumieniem przez niektóre osoby...
Poza tym, chyba już nie raz tutaj pisałyśmy, że każda ma prawo do wyrażenia swojej opinii a nikt nie będzie się obrażał, tym bardziej że nie to było moim celem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 23:11
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualnyannak wrote:No, no! Tylko żadnego mi tu zachęcania do detoxu od forum! D
Trochę ma racji w tym bo za bardzo wszystko przeżywam, szukam sobie chorób itd. No nieułatwia nam to życia jakby nie patrzeć.sy__la lubi tę wiadomość
-
Gdyby ci przeciwnicy szczepien decydowali tylko sami o sobie pozwolonoby wam i waszym dzieciom umierac. Prawa i przyzwolenia do zabijania innych nikt wam nie da. Sa sytuacje ze nieszczepione dziecko takich przeciwnikow z zalozmy lekko przebiegajacym krztuscem zarazi np noworodka ktory nie zdazyl zostac zaszczepiony. Zgadnijcie kto wtedy cierpi na decydowaniu o waszym dziecku. Wasze dziecko? Podpowiem...nie..noworodek jesli przezyje.
A krew pepowinowa to jedn wielka komercja mozna kokosy zbijac na naiwnosci.
Gratsy wiedzy._Hope_, vertigo, Elaria, roma, Asia87 lubią tę wiadomość
aniołek 01.02.2016r -
Alisa wrote:Kamma będzie. Ma swoje powody dla których nie udziela się. Zechce to napisze. A poza tym taki detox od forum dobrze robi
No to będzie nas już sporo...
Annak, Ikarek, M@linka, Aliska, Kamma, ja...Roma też? i kto jeszcze?Alisa lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
laila_25 wrote:A krew pepowinowa to jedn wielka komercja mozna kokosy zbijac na naiwnosci.
Gratsy wiedzy.
Nie wypowiedziałam się nic na temat krwi pępowinowej, bo jej nie posiadam jeszcze na tyle aby o niej coś powiedzieć więcej, od tego są lekarze, którzy jeżdzą na różne sympozja, konferencje, wykłady o nowinkach technologicznych po to aby posiąść takową wiedzę i potem przekazać je populacji, która byłaby takim czymś zainteresowana.... więc komu gratulujesz wiedzy na ten temat???
Ps. ciągle to samo piszesz o tym krztuśccu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 23:18
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
sy__la wrote:Łooo matko!! Jaki najazd... rzeczywiście teraz kojarze, że lekarz rodzinny a nie pediatra. Przepraszam za tą pomyłkę, co nie zmienia mojego zdania, że lekarz pediatra powinien się takimi rzeczami interesować.
I wiesz co Elaria, nie jestem całkowicie przeciwna szczepionkom... gdyby ktoś mnie uważnie czytał wcześniej, nigdy by w taki sposób nie napisał widocznie moje posty nie są czytane ze zrozumieniem...
Interesować się a zgłębiać na tyle żeby odpowiedzialnie komuś przedstawić fakty to jest różnica. Ja nie mam oporów pisać, że w tak wielkim morzu wiedzy jakim jest medycyna są tematy na których się nie znam. Nie zamierzam Ci przesyłać dowodów swojej wiedzy w postaci zaliczonych dziesiątek egzaminów bo szczerze mam w d...e Twoja opinie na temat tego co powinnam robic i umieć. Niech każdy zajmuje się w życiu tym co umie. Ty też się czymś zajmujesz chyba, to radzę tam skierować swoje ambicje. Również się nie obraz. Dobranoc.laila_25, roma lubią tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Elaria wrote:Hopeless, rozwiniesz?
Aniuk, no niestety, za daleko.
Jacque, w moim guście. Zduś infekcję w zarodku. -
sy__la wrote:Nie wypowiedziałam się nic na temat krwi pępowinowej, bo jej nie posiadam jeszcze na tyle aby o niej coś powiedzieć więcej, od tego są lekarze, którzy jeżdzą na różne sympozja, konferencje, wykłady o nowinkach technologicznych po to aby posiąść takową wiedzę i potem przekazać je populacji, która byłaby takim czymś zainteresowana.... więc komu gratulujesz wiedzy na ten temat???
aniołek 01.02.2016r -
sy__la wrote:A to nie wiedziałam. Dobrze, że masz z nią kontakt i chociaż wiadomo, że żyje
No to będzie nas już sporo...
Annak, Ikarek, M@linka, Aliska, Kamma, ja...Roma też? i kto jeszcze?
Coconue i Evitka!M@linka, sy__la lubią tę wiadomość
-
sy__la wrote:Nie wypowiedziałam się nic na temat krwi pępowinowej, bo jej nie posiadam jeszcze na tyle aby o niej coś powiedzieć więcej, od tego są lekarze, którzy jeżdzą na różne sympozja, konferencje, wykłady o nowinkach technologicznych po to aby posiąść takową wiedzę i potem przekazać je populacji, która byłaby takim czymś zainteresowana.... więc komu gratulujesz wiedzy na ten temat???
Ps. ciągle to samo piszesz o tym krztuśccu...
aniołek 01.02.2016r -
nick nieaktualnyAlisa wrote:Nie, nie zachęcam Aniu. Zresztą niech kaźda robi co uważa. Ja osobiście przez parę dni nie czytałam naszego wątku i innych również - i przyznam czułam się o wiele spokojniejsza. A mój M jak widzi że siedzę na forum to szału dostaje.
Trochę ma racji w tym bo za bardzo wszystko przeżywam, szukam sobie chorób itd. No nieułatwia nam to życia jakby nie patrzeć.
Heh, mąż mi to samo wczoraj powiedział. Że sobie wkręcam, jakie to mogą być komplikacje w ciąży, bo za dużo na forum siedzę. Trochę to i racja, ale jednocześnie to kopalnia wiedzy i miejsce, gdzie spotykam świetne dziewczyny, więc nie zamierzam sobie żałować. -
Ps. ciągle to samo piszesz o tym krztuśccu...
A myślę że Laila gratuluję Tobie
PS. Bo może on ciągle zabija?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 23:22
-
Elaria wrote:Heh, mąż mi to samo wczoraj powiedział. Że sobie wkręcam, jakie to mogą być komplikacje w ciąży, bo za dużo na forum siedzę. Trochę to i racja, ale jednocześnie to kopalnia wiedzy i miejsce, gdzie spotykam świetne dziewczyny, więc nie zamierzam sobie żałować.
A to mój przeciwnie.
Jak mu wytłumaczyłam CZYM jest dla mnie forum, to zaczął popierać moją obecność tutaj.
I bardzo przeżywa nasze spotkanie -
vertigo wrote:Interesować się a zgłębiać na tyle żeby odpowiedzialnie komuś przedstawić fakty to jest różnica. Ja nie mam oporów pisać, że w tak wielkim morzu wiedzy jakim jest medycyna są tematy na których się nie znam. Nie zamierzam Ci przesyłać dowodów swojej wiedzy w postaci zaliczonych dziesiątek egzaminów bo szczerze mam w d...e Twoja opinie na temat tego co powinnam robic i umieć. Niech każdy zajmuje się w życiu tym co umie. Ty też się czymś zajmujesz chyba, to radzę tam skierować swoje ambicje. Również się nie obraz. Dobranoc.
Wiesz, nie mam zamiaru patrzeć na Twoje dyplomy, egzaminy, bo z drugiej strony wcale możesz nie być lekarzem, tylko się tak podawać aby podwyższyć swoją samoocenę. Ale nie mnie to osądzać bo każdy ma swój rozum i postępuje zgodnie ze swoim sumieniem. Wszyscy wiemy, że na forum nikt nie odpisze na dany temat z pełną odpowiedzialnością, bo forum nie jest od tego. Ale za to forum jest od tego aby pisać cokolwiek co się wie na dany temat i wymieniać swoje poglądy. Jeden mógł dowiedzieć się więcej inny wcale, ale nie od dziś wiadomo, że takie coś jak pobieranie krwi pępowinowej istnieje... Amen.Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
sy__la wrote:Wiesz, nie mam zamiaru patrzeć na Twoje dyplomy, egzaminy, bo z drugiej strony wcale możesz nie być lekarzem, tylko się tak podawać aby podwyższyć swoją samoocenę. Ale nie mnie to osądzać bo każdy ma swój rozum i postępuje zgodnie ze swoim sumieniem. Wszyscy wiemy, że na forum nikt nie odpisze na dany temat z pełną odpowiedzialnością, bo forum nie jest od tego. Ale za to forum jest od tego aby pisać cokolwiek co się wie na dany temat i wymieniać swoje poglądy. Jeden mógł dowiedzieć się więcej inny wcale, ale nie od dziś wiadomo, że takie coś jak pobieranie krwi pępowinowej istnieje... Amen.
aniołek 01.02.2016r -
Hopeless wrote:To po co komentujesz jakich wyborów dokonuje inna matka, inna matka aniołków, Twoja koleżanka?
A myślę że Laila gratuluję Tobie
PS. Bo może on ciągle zabija?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 00:30
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
sy__la wrote:Wiesz, nie mam zamiaru patrzeć na Twoje dyplomy, egzaminy, bo z drugiej strony wcale możesz nie być lekarzem, tylko się tak podawać aby podwyższyć swoją samoocenę. Ale nie mnie to osądzać bo każdy ma swój rozum i postępuje zgodnie ze swoim sumieniem. Wszyscy wiemy, że na forum nikt nie odpisze na dany temat z pełną odpowiedzialnością, bo forum nie jest od tego. Ale za to forum jest od tego aby pisać cokolwiek co się wie na dany temat i wymieniać swoje poglądy. Jeden mógł dowiedzieć się więcej inny wcale, ale nie od dziś wiadomo, że takie coś jak pobieranie krwi pępowinowej istnieje... Amen.
Basta. Kurwa basta. -
Masz rację
Nie powinnaś już spać o tej porze?_Hope_ lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
sy__la wrote:Pewnie Twój?
gdybyś sobie zadała chociaż drobne trudu to byś wiedziała że ja w ciąży nie jestem