Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamma, Ikarku - oby następne ciąże były już szczęśliwe. U was w sumie jeszcze jest szansa rzygania na święta lub tuż po? Fajnie by było jakby pare z nas było potem w jednym miesiącu
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
M@linko - a no dlatego, że to w końcu 3 ciąże obumarłe i jedna biochemiczna w ciągu roku, że to jednak dużo w tak krótkim czasie, no i postawa bliskich, że lepiej zaczekać, jakby samo czekanie miało jakieś zbawienne działanie...12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
-
Jacq no marzę o tym, żeby aby kilka z nas było w tym samym "rzucie" ciążowym
Byłoby super
U mnie przy cyklu zaczętym dzisiaj testowanie przypadnie praktycznie na Wigilę - więc święta mogą być magicznea tak między Bogiem a prawdą bardzo boję się nastawiać jakkolwiek, żeby te święta nie były całkiem smutne jak się nie uda.
-
Evita wrote:Zaczęłam plamić co u mnie oznacza że za dwa dni będzie @.. nie wiem czy bardziej jestem smutna czy wkurwiona. Serduszka były codziennie- nie wiem już naprawdę co zrobic żeby zajść w ciążę....
Lipaaaaaa!
Ale Evitko, to przeciez Twoj pierwszy cykl staran, prawda? bo cykle przed nowymi staraniami nie licza sie, wiec jestes na poczatku drogi! Ale tak wiem...to boli, wkurza, frustruje:(
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Kupiłam sobie na pocieszenie kredki, dobrze mi z tym
Ikarzyca, Niebieskaa, Mamaokruszka, M@linka lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
Jacqueline wrote:Kamma, Ikarku - oby następne ciąże były już szczęśliwe. U was w sumie jeszcze jest szansa rzygania na święta lub tuż po? Fajnie by było jakby pare z nas było potem w jednym miesiącu
No byloby super kochana. ..
Ja po 17 wyjezdzam boje sie tej wizyty05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Kuzwa a ja po monitoringu,prawdopodobnie owulka była wczoraj albo nawet przedwczoraj,czyli 12dc !! a ja zawsze miałam ok.16dc,testy dopiero co pozytywne (wychodzi na to że badziew)
pęcherzyk był już taki splaszczony z płynem (to znaczy że NAPEWNO była owulka?) (ale nie mam pewności czy to nie mógłby być płyn męża hihi bo rano było przytulanko)
ale wiecie co,takie jaja,no,dopiero się rozkręcalam niby w poniedziałek było coś ale we wtorek nie..
ale się wkurzyłam albo przez tą metforminę mi się wszystko przyspieszyło albo przez inofolic
Evita przytulam mocno mocno -
Arleta wrote:Kuzwa a ja po monitoringu,prawdopodobnie owulka była wczoraj albo nawet przedwczoraj,czyli 12dc !! a ja zawsze miałam ok.16dc,testy dopiero co pozytywne (wychodzi na to że badziew)
pęcherzyk był już taki splaszczony z płynem (to znaczy że NAPEWNO była owulka?) (ale nie mam pewności czy to nie mógłby być płyn męża hihi bo rano było przytulanko)
ale wiecie co,takie jaja,no,dopiero się rozkręcalam niby w poniedziałek było coś ale we wtorek nie..
ale się wkurzyłam albo przez tą metforminę mi się wszystko przyspieszyło albo przez inofolic
Jak było w poniedziałek to wysoce prawdopodobne, że jednak utrafiliścieTrzymam &&& żeby się udało
Arleta lubi tę wiadomość
-
Nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałyście, chodziło mi właśnie o to,żeby Skrzacik zaczął staranka już, najlepiej w tej chwili
Także tego, gorący okres, maratonik parodniowy
A ten mój wielkolud pęcherzyk 27mm był na naturalnym cyklu
I Kamma ja tam ginem nie jestem, ale tez mi się coś wydaje,że bardzo szybko ten zastrzyk chce Ci podać. No nic, dowiesz się dzisiaj jak urosły i ile poradzisz się innej ginki będzie jaśniejSynuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Hehe Arletko, to nic tylko się cieszyć,że cykle się skracają, trzymam kciuki aby wystarczyło to co było :p
Alisa no to czekamy na wyniki tych paskudztw, oby nic nie wyszło.Arleta lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Ikarzyca wrote:A jak to jest z tym Waszym MLR - ono się z czasem zmniejsza?
dlatego to aż tak nie wpłynie pozniej na nasze organizmy bo pozniej nie nbędzie sladu po szczepieniach
ale jestem zła -
Ikarzyca wrote:Oj przytulam. Ale u mnie tez biel wizira - a człowiek jednak wierzy w cuda
myślę że u mnie będzie @ dzisiaj więc raczej nie
Liczę już na cud i w dodatku zbiera mnie potężne przeziębienie.... No ale dzień trzeba jakoś przeżyć. Buziaki Wszystkim
Edit. Jednak witam się w pierwszym dniu nowego cyklu.
Dziewczyny przytulam mocno i trzymam kciuki żeby w następnym cyklu były dwie kreski.&&&Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Asia87 wrote:Nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałyście, chodziło mi właśnie o to,żeby Skrzacik zaczął staranka już, najlepiej w tej chwili
I Kamma ja tam ginem nie jestem, ale tez mi się coś wydaje,że bardzo szybko ten zastrzyk chce Ci podać. No nic, dowiesz się dzisiaj jak urosły i ile poradzisz się innej ginki będzie jaśniej
Haha, no właśnie tak natychmiast nie mogę, bo męża brak, a ja na chwilę dziś jeszcze do pracy jadę wieczorem, więc dopiero o 20 zaczynamy maraton:P
Jezu....dziewczyny trzymajcie kciuki, żeby się udało wreszcie:) -
skrzat1988 wrote:Haha, no właśnie tak natychmiast nie mogę, bo męża brak, a ja na chwilę dziś jeszcze do pracy jadę wieczorem, więc dopiero o 20 zaczynamy maraton:P
Jezu....dziewczyny trzymajcie kciuki, żeby się udało wreszcie:)
Trzymam &&& żeby wyszło nie tylko tobie Skrzacie, ale wszystkim starającym się -
Asia87 wrote:Nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałyście, chodziło mi właśnie o to,żeby Skrzacik zaczął staranka już, najlepiej w tej chwili
I Kamma ja tam ginem nie jestem, ale tez mi się coś wydaje,że bardzo szybko ten zastrzyk chce Ci podać. No nic, dowiesz się dzisiaj jak urosły i ile poradzisz się innej ginki będzie jaśniej
No wlasnie...
Podejrzewam ze jutro znowu tam zawitam
Bo pewnie nje urosna tak duzo no chyba ze na clo rosna inaczej05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Jacqueline wrote:M@linko - a no dlatego, że to w końcu 3 ciąże obumarłe i jedna biochemiczna w ciągu roku, że to jednak dużo w tak krótkim czasie, no i postawa bliskich, że lepiej zaczekać, jakby samo czekanie miało jakieś zbawienne działanie...
M@linka lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural