Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJagna, Pysiu! Przytulasy dla waszych maluszków! Rośnijcie zdrowo
Niebieska, Syla, ja sie nie piszę na majówki. Nie chce się nakręcać ponad to co wiem, a wiem niemało o roznych mozliwych komplikacjach. Poza tym juz raz wyprawke i niemowlaka przerabiałam, wiec ominie mnie sporo z tych emocji.Pysia87 lubi tę wiadomość
-
Mnie pociesza historia mojej szwagierki...Przez kilka lat leczyli się na bezpłodność, w miedzy czasie poronienie, po kilku latach walik spasowali , adoptowali półrocznego chłopca. Później operacja macicy ponieważ były jakieś wodniaki, w czasie operacji okazało się ze ma zrosty i torbiele, wycieli jej i po 3 miesiącach zaszła w ciąże. Maja dwóch chłopców:)Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Niestety nie znam sie super Kamma, ale to może znaczyć że wyrzut hormonalny był duży i jajca się wydostaly.
Pysiu i Jagienko cieszę się z Waszych kontroli niesamowicie! Proszę kichnijcie na mnie żeby i mnie się ciąża udała.
Skrzaciku - jak się dzisiaj czujesz?Pysia87 lubi tę wiadomość
-
roma wrote:Skrzacie, tulę mocno
uda Ci się, zobaczysz! Za rok będziesz wybierać prezent dla swojego dziecka. A to co robisz jest na prawdę piękne. Wiesz - dobro wraca
Edit :a Ty niebawem testujesz, prawda?KammaMarra, skrzat1988 lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
roma wrote:Witam się z Wami dziewczynki znad filiżanki kawy.
Wczoraj sprzedawaliśmy samochód. Pani wychodząc żegna się z nami, głaszcze małego po głowie, mówi że fajny chłopak i pyta "a synek będzie miał rodzeństwo?". Mówię, że jak Bóg da to będzie miał. "Bo wie Pani, samemu to źle na świecie. A on już duży, to dobra pora. No, powiedz, chciałbyś siostrzyczkę czy braciszka?". Wwwwrrrr... Zagotowało się we mnie ale ugryzłam się w język, kobita źle nie chciała, wiem.
No niestety tak to jest, że ludzie wtrącają się w nie swoje sprawy nie znając sytuacji. Ojojam i mocno przytulam, żeby sił starczyło na takich ludzi.roma lubi tę wiadomość
-
promyczek 39 wrote:Jagna piękny DJ Bobo :**
Pysia sliczny Pysiek :**
Rosnijcie zdrowo maluszki
i moj 1000 post cały w skowronkach
Skrzat Genshirin trzymam kciuki za dwie grube krechy na teście!!!!!Pysia87 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Dzięki Kochane za ojojanie:*
Kamma wrzucam link do akcji "Przytul mamę". Szczytna idea, więc może któraś z Was będzie jeszcze miała ochotę się przyłączyć
http://wrodzinie.pl/przytul-mame/
roma testuję dopiero za 10dni, szmat czasu...
Ikarzyca dziękuję, że pytasz:) juz teraz jest wszystko ok, lekarz mi napisał, że tak mogła wyglądać owulacja (trochę to dziwne...) więc grzecznie czekam do okresu i zobaczymy czy to były owocne przeboje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 17:29
-
Ku.wa, wiedziałam że taki będzie finał. Przed chwilą odbyłam taką oto rozmowę z synem:
- Mamo, a czy ty masz dzidziusia w brzuszku?
- Nie, kochanie.
- A kiedy będziesz miała?
- Nie wiem. A dlaczego pytasz?
- Bo mama Tymona ma dzisiusia i ja też bym chciał. Braciszka albo siostrzyczkę, obojętnie co urośnie.
- Nie wiem kochanie kiedy. Jak Bozia zdecyduje, że nam da dzidziusia,to będziemy mieli.
I słyszałam tylko dźwięk mojego pękającego po raz kolejny serca. Ku wa, no normalnie rozwaliło mnie toWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 17:31
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
roma wrote:Ku.wa, wiedziałam że taki będzie finał. Przed chwilą odbyłam taką oto rozmowę z synem:
- Mamo, a czy ty masz dzidziusia w brzuszku?
- Nie, kochanie.
- A kiedy będziesz miała?
- Nie wiem. A dlaczego pytasz?
- Bo mama Tymona ma dzisiusia i ja też bym chciał. Braciszka albo siostrzyczkę, obojętnie co urośnie.
- Nie wiem kochanie kiedy. Jak Bozia zdecyduje, że nam da dzidziusia,to będziemy mieli.
I słyszałam tylko dźwięk mojego pękającego po raz kolejny serca. Ku wa, no normalnie rozwaliło mnie to
wcale sie nie dziwie, ze Ci serce pekło
przytulam mocno:*
-
KammaMarra wrote:3 dzień z rzędu test pozytywny miał tak ktoś ?
Kamma ja na ten czas stwierdzam że wogóle te testy to badziew,mi jeszcze 2 dni po stwierdzonej owulacji monitoringiem pokazywały bardzo mocno pozytyw...a przecież chodzi o to żeby idealnie wstrzelic się w owulkę...
ja w tym cyklu zanim na dobre zaczęłam to okazało się że już po..może to po tej metforminie mi się tak przyspieszyło..niewiem ale wiadomo nadzieję są że a nóż coś będzie z tego
Roma ja mam ten sam problem..przykre to jest -
nick nieaktualny