Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
KammaMarra wrote:Czyli bedzie wysyp ciaz
KammaMarra lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Genshirin wrote:To ostro pracujecie
Powodzenia &&& za pozytywne wyniki
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Dzisiaj w poradze dnia przy wykresie jest że na endo dobrze działają suszone śliwki i fasola wygląda na to że mój organizm jest mądrzejszy ode mnie bo właśnie na to mam ochotę jeszcze od przed ciążyMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Koteczka82 wrote:Dzisiaj w poradze dnia przy wykresie jest że na endo dobrze działają suszone śliwki i fasola wygląda na to że mój organizm jest mądrzejszy ode mnie bo właśnie na to mam ochotę jeszcze od przed ciąży
Ja pilam wino i migdaly plus orzechy i w 13 wyhodowalam 9.3 endo05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Mamaokruszka mój też jest zachwycony że może do woli mnie bzykać ale jeśli pamiętasz to jakiś czas po zabiegu powiedział mi że nie chce drugiego dziecka i bałam się że będzie się pilnował z finałem
więc póki się nie hamuje to korzystam hihi.....
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Pamiętam Kochana, pamiętam. Mój powiedział, że nie chce się w ogóle starać po tym jak zobaczył przez co przechodzę po poronieniu. Dlatego właśnie cieszę się razem z Tobą. Bo jest czym
-
Mamaokruszka wrote:Pamiętam Kochana, pamiętam. Mój powiedział, że nie chce się w ogóle starać po tym jak zobaczył przez co przechodzę po poronieniu. Dlatego właśnie cieszę się razem z Tobą. Bo jest czym
KammaMarra, Mamaokruszka lubią tę wiadomość
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Mamaokruszka to czekam na twój jutrzejszy test
Jak wejdę rano to pierwsze co zobaczę to zdjęcie pięknych dwóch kresek w twoim poście &&&&&.
Życzę wszystkim stosunkowo udanej nocy dobranoc :-*Mamaokruszka lubi tę wiadomość
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Dzień dobry
Byłam wczoraj tak padnięta, że Was ledwo coś tam czytałam trochę. Ale centralne wczoraj uruchomione, grzejniki ciepłe, a na parterze będzie grzało w stópkiJak uruchamialiśmy wczoraj to było 1,5 stopnia całe w domu, dziś całe 8 rano (mąż przed chwilą był sprawdzić bo do pracy jechał).
Niebieska - jestem wstrząśnięta sprawą znajomych, widać, że ludzie robią co mogą z otoczenia aby im pomóc i z Twoich słów też wynika, że są przykładną rodziną, a tak im kłody pod nogi urzędnicy dają
U mnie podobno 6dc, okres jakby już się kończył, no dziwne to na mnie bo zawsze było 5-6 dni krwawienia i 2-3 dni plamień, a tu początek 2 dni niby mocny jak zawsze, ale 4 dnia to już aby słabe krwawienie i wczoraj plamienie słabe.
Mamooruszka - i jak tam sytuacja u Ciebie?
Jeszcze raz dziękuję za słowa uznania w stronę obrazkaW ramkę nie oprawie bo to jest obrazek z książki, de facto przepiękne wydanie, szyta, twarda okładka, no i lubię oglądać obrazki w książce pokolorowane
Miłego dnia dziewczynki
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Witam
melduję, że dzisiejszy sikaniec aż bije po oczach bielą wizira. Za to po wczorajszych wieczornych przytulankach dziś rano jasnoczerwona krew na wkładce. Teraz to już zaczynam świrować.
-
roma wrote:I trochę humoru - rozmowa mojego syna z trenerem:
- Trenerze, boli mnie nóżka!
- Od czego?
- Od dawna.
Hihi
Uroczy ten Twój synek
A te mądrości średniowiecza.. Hehe, dobrze że żyjemy teraz w innym świecieroma lubi tę wiadomość
-
Mamaokruszka wrote:Witam
melduję, że dzisiejszy sikaniec aż bije po oczach bielą wizira. Za to po wczorajszych wieczornych przytulankach dziś rano jasnoczerwona krew na wkładce. Teraz to już zaczynam świrować.
Kochana, przepraszam za niewiedzę, ale to dziś masz 1dzień spodziewanej @? Czy spróbowałaś siknąć wcześniej?
Ja dopiero testuję w przyszłą sobotę, chyba zeświruję do tego czasu...
Tak bardzo chciałabym, żeby się w końcu udało, ale mąż mi mówi, żebym się nie nastawiała, bo w naszym przypadku to 99% szans, że się...nie udało:(. Chyba mój wieczny optymista po prostu stracił nadzieję, a to już słuchajcie jest DNO. Bo to on mnie zawsze motywował. Ehh... -
skrzat1988 wrote:Kochana, przepraszam za niewiedzę, ale to dziś masz 1dzień spodziewanej @? Czy spróbowałaś siknąć wcześniej?
Tak bardzo chciałabym, żeby się w końcu udało, ale mąż mi mówi, żebym się nie nastawiała, bo w naszym przypadku to 99% szans, że się...nie udało:(. Chyba mój wieczny optymista po prostu stracił nadzieję, a to już słuchajcie jest DNO. Bo to on mnie zawsze motywował. Ehh... -
Skrzaciuku mój kochany
Mój mąż też stracił nadzieje i mowi, że już w nic nie wierzy, tym bardziej, że teraz ta bliska koleżanka w ciąży, widać , że bardzo go to ruszyło.
Też mi powiedział, że mam się nie nastawiać.
Troszkę mi przykro, bo on wieczny optymista, stracił nadzieje... a wiadomo, razem raźniej i lepiej.
skrzat1988 wrote:Kochana, przepraszam za niewiedzę, ale to dziś masz 1dzień spodziewanej @? Czy spróbowałaś siknąć wcześniej?
Tak bardzo chciałabym, żeby się w końcu udało, ale mąż mi mówi, żebym się nie nastawiała, bo w naszym przypadku to 99% szans, że się...nie udało:(. Chyba mój wieczny optymista po prostu stracił nadzieję, a to już słuchajcie jest DNO. Bo to on mnie zawsze motywował. Ehh...05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj....