Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKoteczka82 wrote:Kamma krecha jest widoczna!!!! Ale super!!!! Rano Genshirin teraz Ty
la la la.
Następne będą Skrzat Evita Ikarek Aliska Sy_la Roma wszelkie po kolei z tego forum.trzymam kciuki żeby jak najszybciej.
Roma aniołek śliczny!!!
Magdziu trzymaj się w tym szpitalu. Mocno przytulam. Trzymam kciuki żebyś szybko poczuła się lepiej i mogła wyjść do domu.bo już zaciążona na Amen.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 22:53
Justa87, Niebieskaa, sy__la, M@linka lubią tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:Ha ha jakbym siebie widziala
Piękne
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
KammaMarra wrote:Haha Syla fakt do porodu
Aliska to pewnie z wrazenia
z tej radości że kolejne dwie kreski dziś są to mi oczki łezką zaszły zresztą już śpię prawie
Alisa, KammaMarra, sy__la lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Dwa pozytywy jednego dnia... Tego chyba jeszcze nie przerabiałyśmy
Alisa, sy__la lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
A powiem Wam co wczoraj wypaliłam - siedzę w poczekalni do immunologa, poślizg oczywiście 1,5 godziny, wywiązała się dyskusja. Ktoś tam mówi że jedyna poradnia immunologiczna w okolicy i takie tam , a ja na to, że fajnie że w pobliżu taką mamy bo do immunologa i genetyka w naszej okolicy terminy bardzo krótkie, a KOLEZANKI NA FORUM pisały że po kilka miesięcy się czeka. Ich wyraz twarzy mówił "jakie ku.wa forum?" A mi to miejsce jakim jest ten wątek wydaje się takie oczywiste, że się zapominam hihi
Alisa, KammaMarra, Niebieskaa, sy__la, Evita, M@linka lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Witajcie dziewczyny po dłuższej mojej nieobecności.
Gratuluje dwóch kresek na teście dziewczynyKamma bardzo się cieszę ; )
Kurcze to które dziewczyny zostały jeszcze na placu boju do upragnionych dwóch kresek?KammaMarra lubi tę wiadomość
Aniołek7.10.2016.
"Nienarodzone dzieci nie odchodzą.. one tylko zmieniają datę przyjścia na świat"
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto,,Mutacje,Trombofilia... Niekończąca się opowieść...
In vitro start kwiecień 2019
Punkcja 15.04 pobrano 12 komórek
Transfer 16.05
7dpt beta 49 😍
9dpt 151 😍
11dpt 350 😍
15dpt 2148 😍
18dpt 6823 😍
22 dpt mamy ❤️ 😍😍 -
KammaMarra wrote:Zmarnowany caly dzien. Przeplakany
W poduszke...
A na koniec maz pojechał po test.
21.30 27dc czy ja dobrze widzę?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd8b96b1319a.jpg[/url
Aliska Roma..
Tak bardzo Wam dziękuję. ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 05:46
-
Kammmmma! Juz sie przebudzilam i pomyslałam: zaglądnę na forum... wowowow Kochana wreszcie! Juz tyle czekałaś bidulko! Jak sie cieszę! Oby krecha ciemniala... i co dalej?
leki? Beta? Czy tylko spokój potrzebny?
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Niebieskaa wrote:Kammmmma! Juz sie przebudzilam i pomyslałam: zaglądnę na forum... wowowow Kochana wreszcie! Juz tyle czekałaś bidulko! Jak sie cieszę! Oby krecha ciemniala... i co dalej?
leki? Beta? Czy tylko spokój potrzebny?
Nie hest jeszcze mega ciemna ale na tyle widoczna ze nawet moj maz w pol śpiący ja widzi.
Do mnie to nie dociera jeszcze. ..
Biorę dupka x1
W pon ide na bete i proga.
Po tylu miesiącach, walki jak zobaczylam wczoraj ta kreskę to az mi się rece trzesly...
Dla mnie to cud... ❤❤❤Pysia87, Niebieskaa, Elaria, sy__la lubią tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Magdzia88 wrote:Kuwa ja chyba dobrze widze. Jak ja widze to ty tym bardziej....jestem po nieprzespanej nocy w szpitalu....i widze to znaczy ze jest git;)
Mam nadzieje ❤
A ty jak sie czujesz Madziu ?
Ja tez nie moglan z wrazenia spac: )05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Wiecie co nie wiem co mam zrobic....bezsilna jestem...leze w szpitalu i nadal sie martartwie.
Dziewczyna z forum marcowek pisala ze miala niepokoj mlody tam soe mniej fikal i cos tam jeszcze .zostawili ja w szpitalu jest w 24t4d. I uwaga zrobili jej ktg.usg wyniki...wyszlo ze ma jakies skorcze ktore musza uspokoic i ze dziecie glowkowo
A u mnie......
Szpital steryd w dupe....bez usg a jak na tym niby calym zbolalym ochodzie Kurde! Mowie Pigule ze mi sie dziwnie brzuch dzis zachowuje to powiedziala ze za male na ktg....26t0d za male prawie kg dziecia....skad ja mam wiedziec co to sa skorcze no zabijcie mnie ale nie wiem !!!!!!!!!!!!!!
Jestem wbciaglym leku bo tu nie sluchaja...jesli to sa te skorcze niegrozne to niech mi to udowodnia !!!!!!! Ja naprawde nie wiem! Mowilam ze mlody cos mniej sie rusza .....no ja juz nie wiem co mam im powiedziec...... -
Magdzia88 wrote:Wiecie co nie wiem co mam zrobic....bezsilna jestem...leze w szpitalu i nadal sie martartwie.
Dziewczyna z forum marcowek pisala ze miala niepokoj mlody tam soe mniej fikal i cos tam jeszcze .zostawili ja w szpitalu jest w 24t4d. I uwaga zrobili jej ktg.usg wyniki...wyszlo ze ma jakies skorcze ktore musza uspokoic i ze dziecie glowkowo
A u mnie......
Szpital steryd w dupe....bez usg a jak na tym niby calym zbolalym ochodzie Kurde! Mowie Pigule ze mi sie dziwnie brzuch dzis zachowuje to powiedziala ze za male na ktg....26t0d za male prawie kg dziecia....skad ja mam wiedziec co to sa skorcze no zabijcie mnie ale nie wiem !!!!!!!!!!!!!!
Jestem wbciaglym leku bo tu nie sluchaja...jesli to sa te skorcze niegrozne to niech mi to udowodnia !!!!!!! Ja naprawde nie wiem! Mowilam ze mlody cos mniej sie rusza .....no ja juz nie wiem co mam im powiedziec......
A nie ma możliwości przeniesenia? Szkoda nerwow... Masz jakis szpital w okolicy w którym poświęca Ci uwagę?05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Dorola31 wrote:Kamma gratulacje:)
Trzymam kciuki żeby kreska ciemniała. Teraz musi być już tylko dobrze
Dziękuję test powtórzony kreska widoczna nie musze brac lupy
Nie jest jeszcze bardzo ciemna ale na tyle widoczna ze nawet ja ja widzę: )05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:Zmarnowany caly dzien. Przeplakany
W poduszke...
A na koniec maz pojechał po test.
21.30 27dc czy ja dobrze widzę?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd8b96b1319a.jpg[/url
Aliska Roma..
Tak bardzo Wam dziękuję. ..
No jest nieśmiała kreska po cichu gratuluje i czekam na ciemniejsząWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 06:13
-
Genshirin wrote:Mo jest nieśmiała kreska po cichu gratuluje i czekam na ciemniejszą
Ja wczoraj robilam dpiero 10 dni po.
Podejrzewam ze za kilka dni bedzie lepsza. A Ty jak tam? Czekasz do soboty?05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj....