X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy znowu starania
Odpowiedz

Zaczynamy znowu starania

Oceń ten wątek:
  • Jacqueline Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa - no lepiej, wczoraj raz już tylko zwymiotowała bo kaszel bardzo ją złapał, tylko lekki stan podgorączkowy był. Dużo weselsza, a dziś to już w ogóle, sama w te pędy się ubrała żeby nie leżeć już pod kołdrą ;) Tylko dziś ją katar zawalił i chrypka :/ Ale wesoła biega :)

12.12.2017 - jestem :D Izabela, 55cm i 4450g :)
    Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g :)
    Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
    Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
    Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
    Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacqueline wrote:
    Gaduaaa - no lepiej, wczoraj raz już tylko zwymiotowała bo kaszel bardzo ją złapał, tylko lekki stan podgorączkowy był. Dużo weselsza, a dziś to już w ogóle, sama w te pędy się ubrała żeby nie leżeć już pod kołdrą ;) Tylko dziś ją katar zawalił i chrypka :/ Ale wesoła biega :)
    to chyba jakiś podwójny wirus kurczę !
    ale dobrze, że się poprawiło i jest lepiej :) zuch dziewczyna ! :)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikarzyca wrote:
    http://www.ticketmaster.pl/search/?keyword=depeche+mode&tm_link=tm_homeA_2_f18 :D jak są w Wawie to może gdzieś bliżej Ciebie też ?

Wooow Ikarku, ale czad! nie sprawdzalam nawet kiedy sa w Pl! bo i tak od dluzszego czasu nie moge latac...bylam taka pewna ze w kwietniu bede w ciazy (a jeszcze nie bylam), ze zapisalam sie na kurs z pracy, zaplacili mi za wszystko!! masakra...nie dalo sie odkrecic i ja nie pojechala, bo musialabym leciec samolotem....

Ale super, o kurcze...a moze udaloby mi sie do wawy pojechac, kto wie..zapisuje date w glowie:) dziekuje

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • annak Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieskaa wrote:
    Aniu! och poczulam te koncertowe emocje, pamietasz jak bylam na openerze? po openerze zaszlam w ciaze i tak cudownie, ze moglam wtedy podczas koncertow oderwac sie od myslenia o ciazy...cudowny kop energetyczny! mi sie marzy (z takich juz bardziej wiekowych kapel) koncert Depeche mode, tymczasem zachwycam sie od paru dni ta interpretacja:

Byłam dwa razy na ich koncercie :-)
    Była moooc!

O ile pamiętam, są w lipcu na Stadionie Narodowym. Wsiadacie w samolot, bierzemy pod pachę Mariankę i Avę i walimy na koncert :-D

I oczywiście, że pamiętam Twojego Openera... Dobrze mi się kojarzy tamten czas, tamten Twój nastrój, no i oczywiście wszystko, co potem przyniósł za sobą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 08:33

Niebieskaa lubi tę wiadomość

<3 16.03 2017 - przyszłaś do mnie...
    iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• Justa87 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj przyjechała do mnie przyjaciółka która jest w 12 tyg ciąży...nie umiałm z nia rozmaiac i ciąży, wolałam zejść na inne tematy...zle mi z tym.

Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
    CORCIA 06.09.17r.
  • Ikarzyca Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieskaa wrote:
    Wooow Ikarku, ale czad! nie sprawdzalam nawet kiedy sa w Pl! bo i tak od dluzszego czasu nie moge latac...bylam taka pewna ze w kwietniu bede w ciazy (a jeszcze nie bylam), ze zapisalam sie na kurs z pracy, zaplacili mi za wszystko!! masakra...nie dalo sie odkrecic i ja nie pojechala, bo musialabym leciec samolotem....

Ale super, o kurcze...a moze udaloby mi sie do wawy pojechac, kto wie..zapisuje date w glowie:) dziekuje

Ten rok jest obfity bardzo :) Myśmy sobie zafundowali bilety na Aerosmith w Krakowie 2 czerwca :D, ale jest seria super koncertów, tylko wszystkie tak blisko siebie terminowo, że musieliśmy wybierać, bo jednak finansowo to by była za duża rozpusta :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 08:50

annak lubi tę wiadomość

o148df9havalwhwu.png

Aniołeczek (*) 9tc
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Genshirin wrote:
    Czyli skoro testy z moczu wychodzą i 1 próba bety też to nie warto bety jeszcze raz robić?
    Zobaczysz jak wysoka bedzie dzis,przyrost moim zdaniem wazny przy niskich wartosciach,jesli bedzie ok.200 to nie ma co badac drugi raz.Jesli ciąza ma sie utrzymac to sie utrzyma,chyba ze cos zasieje niepokój to wtedy sprawdzisz..

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jacqueline Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa - no już myślałam, że coś jelitówka jakaś, ale normalnie się załatwiała, tylko te wymioty de facto dopiero po nich przyszła temperatura. A katar to może z tego, że się odkrywała bardzo w nocy dziś, sama nie wiem, widać po niej, że jest jeszcze osłabiona, no bo co ona jadła przez te 2 dni... Ale z brzuchem lepiej :) Choinkę kazała ściągnąć, ma być dzisiaj ubierana :P

12.12.2017 - jestem :D Izabela, 55cm i 4450g :)
    Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g :)
    Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
    Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
    Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
    Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacqueline wrote:
    Gaduaaa - no już myślałam, że coś jelitówka jakaś, ale normalnie się załatwiała, tylko te wymioty de facto dopiero po nich przyszła temperatura. A katar to może z tego, że się odkrywała bardzo w nocy dziś, sama nie wiem, widać po niej, że jest jeszcze osłabiona, no bo co ona jadła przez te 2 dni... Ale z brzuchem lepiej :) Choinkę kazała ściągnąć, ma być dzisiaj ubierana :P
    no to stanowczo lepiej się poczuła heheh :)
    czasami właśnie te wirusy idą w parze.. moi chłopcy też raz tak mieli..

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annak zazdroszcze koncertu :-) z męzem mielismy tez isc na koncert koncem listopada ale po pierwsze jeszcze psychicznie nie bylam gotowa na takie rozrywki a po drugie halas nie jest wskazany tak w ciązy zwlaszcza na początku.W sierpniu bedzie kolejny wiec moze sie uda :-)

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • annak Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikarzyca wrote:
    Ten rok jest obfity bardzo :) Myśmy sobie zafundowali bilety na Aerosmith w Krakowie 2 czerwca :D, ale jest seria super koncertów, tylko wszystkie tak blisko siebie, że musieliśmy wybierać bo jednak finansowo to by była za duża rozpusta :D

W Krakowie rozszaleli się z koncertami odkąd wybudowali tam ICE i Tauron Arenę.
    Zaliczyłam tam Faith No More w międzyczasie :-)
    Aerosmith na pewno super zagrają. Zresztą ja uważam, że w ogóle warto chodzić na te "dojrzałe" zespoły, bo nigdy nie wiadomo, jak długo jeszcze pograją.

Fajnie, że mamy tu takie muzyczne towarzystwo!

iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• annak Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Annak zazdroszcze koncertu :-) z męzem mielismy tez isc na koncert koncem listopada ale po pierwsze jeszcze psychicznie nie bylam gotowa na takie rozrywki a po drugie halas nie jest wskazany tak w ciązy zwlaszcza na początku.W sierpniu bedzie kolejny wiec moze sie uda :-)

Ja wczoraj przez chwilkę miałam taką obawę, czy Avy nie oszołomię tymi dźwiękami (akurat koncert był wyjątkowo mocno nagłośniony). Ale uznałam, że musi się przyzwyczajać ;-) My z mężem jesteśmy bardzo, bardzo muzyczni. Chodzimy na naście koncertów rocznie (a czasem i więcej). Ona pewnie też będzie indoktrynowana muzyką od małego, więc taka prenatalna szkoła jej się przyda.

Ikarzyca, Bianka4 lubią tę wiadomość

iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• Genshirin Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Zobaczysz jak wysoka bedzie dzis,przyrost moim zdaniem wazny przy niskich wartosciach,jesli bedzie ok.200 to nie ma co badac drugi raz.Jesli ciąza ma sie utrzymac to sie utrzyma,chyba ze cos zasieje niepokój to wtedy sprawdzisz..

Dziękuje za informacje :)

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elaria wrote:
    Ja uważam,że warto. Zobaczysz, że przyrasta odpowiednio i mozesz olac testy. Wrzucisz wyniki w kalkulator hcg.

Mało się odzywam. Chora jeszcze jestem.
    Zdrówka kochana.U mnie tez gardlo wrócilo,ale opanowuje sytuacje tyle ze ciągle gdzies trzeba jechac i nie moge w spokoju doleczyc tej infekcji.

Elaria lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Ikarzyca Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annak wrote:
    W Krakowie rozszaleli się z koncertami odkąd wybudowali tam ICE i Tauron Arenę.
    Zaliczyłam tam Faith No More w międzyczasie :-)
    Aerosmith na pewno super zagrają. Zresztą ja uważam, że w ogóle warto chodzić na te "dojrzałe" zespoły, bo nigdy nie wiadomo, jak długo jeszcze pograją.

Fajnie, że mamy tu takie muzyczne towarzystwo!

oj jak chciałam jechać na ten koncert, ale akurat wtedy za późno wyczaiłam bilety i już nie było :(

I dokładnie wychodzę z tego samego założenia, że klasyki mają najlepsze koncerty i każdy może być tym ostatnim (Chociaż pożegnalna trasa Scorpionsów odbywa się juz chyba 6 raz :P - daliśmy się na to nabrać juz kilka lat temu). Zdarzyło nam się być na Stonesach i mimo tego, że nie uwielbiam ich tak do nieprzytomności i znam tylko te najpopularniejsze utwory ( ;) ) to jednak koncert był fantastyczny, a gardło miałam tak zdarte, że przez trzy dni porozumiewaliśmy się z M pisemnie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 08:58

o148df9havalwhwu.png

Aniołeczek (*) 9tc
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annak wrote:
    Ja wczoraj przez chwilkę miałam taką obawę, czy Avy nie oszołomię tymi dźwiękami (akurat koncert był wyjątkowo mocno nagłośniony). Ale uznałam, że musi się przyzwyczajać ;-) My z mężem jesteśmy bardzo, bardzo muzyczni. Chodzimy na naście koncertów rocznie (a czasem i więcej). Ona pewnie też będzie indoktrynowana muzyką od małego, więc taka prenatalna szkoła jej się przyda.
    Szkoła przetrwania ha ha

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Justa87 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny stosowała któraś z Was kosmetyki z Biochemii Urody?

Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
    CORCIA 06.09.17r.
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie Ikarku tak jest po tych koncertach,po dobrym głos wysiada ha ha.
    Annak ma racje,trzeba cieszyc sie póki mozna koncertami zespolów poprzedniej epoki,są ponadczasowi,łaczą pokolenia i z niedowierzaniem popatrzec ze czas nie byl im takze przychylny bo odbił swój wymiar na ich wyglądzie,jednak sama muzyka pozwala wrócic do tych mlodych lat,fajnie znów poczuc sie nastolatką

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa87 wrote:
    Dziewczyny stosowała któraś z Was kosmetyki z Biochemii Urody?
    Ja nie pomoge,moze ogólnie na necie znajdziesz opinie.Ja z tych co malo uzywa kosmetyków,poprostu moja skóra nie wszystko przyjmuje wiec trzymam sie tych które mi nie szkodzą

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ja tu gadu gadu a trzeba sie zbierac powoli na wizyte,za godzine wyjezdzamy.Niby wizyta na 11:30 ale Kraków lubi byc często nieprzejezdny wiec trzeba zapas czasu miec :-)

km5svcqgqcxnw3nt.png
‹‹ 1547 1548 1549 1550 1551 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ