Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny przeprasAm ze malo pisze ale przy komputerze jeszcze bardziej mnie mdli mam nadzieje ze Maluch rosnie ale mdlosci coraz bardziej daja sie we znaki coraz mniej moge jesc ale jak nie jem to tez niedobrze o piciu nie wspomibam nawet brrr a jeszcze troszke wiecej mam godzin opieki nad chlopcem w tym tyg. I potem leze bo jestem b.zmeczona i za duzo sie ruszam i pobolewa mnie brzuch a jak odpoczne jest lepiej. Ale pamietam o Was i staram sie chociaz doczytac co u Was❤❤❤❤ no i coraz bardziej boje sie wizyty i slow lekarza podczas USG.
-
Malika tak biorę Euthyrox25 jedną tabletkę rano juz trzeci miesiąc, bo na początku miałam tsh 2.751 dlatego lekarka przepisała mi Euthyrox i kazała brać, teraz przez ciążę musiałam sprawdzić czy przypadkiem nie musze dawki zwiększać ale jak widzicie piękny wynik wiec nie musze
Inessko ja również nie mogę siedzieć przed komputerem bo mnie mdli ale ja sobie leżę i pisze do Was cały czas z telefonu -
Ja brałam Letrox 50. Endokrynolog kazała zwiększyć dawkę do 75 na czas ciąży. Jako, że w sobotę lekarz potwierdził ciążę to od wczoraj biorę zwiększoną dawkę
W tym tygodniu robię pakiet badań ciążowych to i tsh dorzucęSynek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Przychodzę z dobrymi wiadomościami Jestem po badaniu, Pani ordynator powiedziała, że takim plamieniem mam sie nie przejmować (hmmm łatwo powiedzieć, lecz jak to zrobic ), zrobiła mi USG serduszko bije, w badaniu tez wszystko ok Jesli ten stan sie utrzyma to jutro wyjdę do domku, wiadomo bede musiała sie oszczędzać, ale najwazniejsze ze z Dzidkiem szystko ok
Zapowiada sie piękny dzień, słoneczko świeci, nastrój zdecydowanie lepszy
Dziekuje Wam Kochane za wsparcie i kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 09:37
Jacqueline, blondyna5555, adora, malika89 lubią tę wiadomość
-
Maggi to super ze wszystko juz jest dobrze
Coś tu cicho ostatnio nie mówcie dziewczyny ze przenieśliście się na fioletowa stronę? Ja co prawda tez się tam udzielam ale i tak częściej tu zaglądam
Co tam u Was słychać?
Dziewczyny jak starania idą?
Trzymam kciuki za wszystkie -
Zazdroszczę Wam dziewczyny tez bym chciała juz żeby był 10 tydzień i żeby ustały objawy. U mnie mdłości męczą niemiłosiernie, zwłaszcza po jedzeniu, masakra jakaś
Wiadomo dla bobo wszystko wytrzymam ale jest ciężko. -
Mnie rano tak mdliło, że myślałam że sobie rzygnę... Całe szczęście obyło się bez takich efektów. Przeszło dopiero w pracy...
Za dwa tygodnie jadę do Wrocławia na szkolenie na 3 dniSynek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
U mnie trochę inny etap niż u większości dziewczyn wczoraj wieczorem zaczęło dawać mi o sobie znać prawe jajo w sensie jajnik chyba zbliża się owulacja a już na pewno dni płodne przed wczoraj troszkę męża pomęczyłam, wczoraj oddech a dziś wieczorem pewnie znów mam nadzieje dziewczyny, ze niedługo dołączę do grona brzuchatek;)
blondyna5555, inessa lubią tę wiadomość
-
Maggi cieszę się, że wszystko jest na dobrej drodze, trochę nas tutaj przestraszyłaś.
Blondyna, TSH piękne
Bombelku, widzę, że łatwo nie masz, zazdroszczę, że to już 10 tydzień.
Malika, też widzę mdłości Cię męczą.
Madziara, działaj działaj.
Inessko, kiedy wizyta?
Kurcze, nie mam praktycznie objawów oprócz "rozciągania" w podbrzuszu, nawet piersi mnie nie bolą jak w pierwszej ciąży
Idę jutro pełna strachu do lekarza na pierwszą wizytę. -
nick nieaktualnyHej kochane ❤❤❤ja niedawno z pracy wrocilam i padam do tego boli mnie brzuch i plecy wiec nie jest ciekawie no ale coz biore leki staram sie duzo siedziec czy lezec pezy chlopcu staram sie duzo siedziec a i tak jest jak jest. Ciesze sie mamami ☺ i Waszymi pozytywnymi wizytami. Wspieram walczace aby sie pieknie zazielenilo ☺ a czekajace aby czas szybko Wam mijal ☺ buziaki dla kazdej z Was kochane ❤ moj maz pojechal na delegacje na 2 dni ale martwie sie bo kolega lubi szalec autem wrwr. No i dzis pieklam mala porcje pierniczkow z chlopcem ale byl szczesliwy ☺
blondyna5555 lubi tę wiadomość
-
Oska bedzie dobrze, przeciez musi byc Trzymam kciuki
Madziara działaj Kochana ile wlezie no i żeby te działania były owocne
Malika i Blondyna pocieszę Was, mdłości kiedys mią To Was pocieszałam comalika89, blondyna5555 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny