Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja niedawno wróciłam ze szpitala, byłam odwiedzić siostrę i siostrzenicę spotkałam moja lekarkę, pytała mnie jak sie czuje wiec ponarzekałam na kręgosłup i ustawanie objawów , ze się martwię czy tak ma być.. Powiedziała że mam się nie martwić bo wszystko ok,a do męża żeby mi prostował myślenie troche jestem spokojniejsza. Potem byliśmy w kfc bo miałam straszna ochotę jeszcze bym zjadła kielbaske z ogniskacóreczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Hej dziewczyny trzymam za Was kciuki.
Ale mam do Was pytanie nie z tej beczki miałam wczoraj iść do szpitala na histeroskopię ale nie dostałam jeszcze miesiączki i mam ją wywołać luteiną wiecie może ile trzeba brać żeby dostać @? Pomóżcie :-*
Buziakiiii i kolorowych snów :-*
Mama trzech Aniołków -
Inessko jak leżę to jest git, ale jak za duzo połażę, albo posiedzę to brzuchol ciągnie tak wiec nie pozostaje mi nic innego jak leżenie Bedzie ciezko, ale dam radę dla Dzidka
Kadabra niestety nie pomogę, bo zielonego pojecia nie mam
Dobrej nocy wszystkim -
Blondynko - TSH super, a beta przepiękna Nie mogę doczekać się relacji z wizyty
Kochane ciężarówki - ciesze się z Waszych objawów Ale jak jednego dnia są trochę słabsze, nie wkręcajcie sobie zaraz nie wiadomo czego Choć wiem, że to w naszej sytuacji jest trudne, bo wszystko kojarzy się wtedy z najgorszym Ale dla maluszków musimy postarać się być silne
Wiem, że to wcześnie na test, ale od poniedziałku mam dziwne uczucie na żołądku po jedzeniu Jak jestem głodna to mi niedobrze, a jak zjem to za pół godziny/godzinę znów mi niedobrze tak jakbym była głodna No i znów na razy uczucie takich hmm ciepłych piersi, ale nieco słabsze niż w poprzednim cyklu, za to teraz mam bardziej wrażliwe sutki trochę. No ale oczywiście poza jedną kreską nieskazitelna biel
Pół godziny temu wciągnęłam śniadanie i znów takie ssanie czuje czy coś
Ale w ciąży pewnie nie jestem To byłoby zbyt piękne...
A wczoraj temperatura w kosmos wystrzeliła, nie wiem czemu, nie robiłam nic co mogłoby aż tak zakłócić pomiar. Dziś już temperatura w normie.
Chciałam zrobić następny test w piątek, ale jak wyjdzie I to będę pewnie wściekła na cały świat, a mam urodziny tego dnia...blondyna5555 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqueline dziękuję
Co do testowania to jeszcze za wcześnie, wiem że to trudne ale zaczekaj jeszcze. Tak jak mówisz do piątku. Będzie dobrze kochana życzę Ci tego z całego serca
Ja mam ssanie cały dzień, cokolwiek zjem zaraz znowu mi burczy w brzuchu, cały czas jestem głodna, tylko ze ja nigdy niewiem co zjeść, nie mam zachcianek jeszcze, ale wiecznie bym jadła tylko ze np moja waga stoi w miejscu a nawet bym powiedziała ze schudłam z kg czy dwa, podobno na początku ciąży tak jest ze najpierw się chudnie a potem tyje, mam nadzieję bo ja już nie mam z czego chudnąć, z kości na ości -
Blondynka, Bombelku - moja przyjaciółka na początku ciąży też schudła, a teraz ma piękny brzuchol, to że się troszkę schudnie na początku ciąży to nic złego
Jacqueline - poczekaj jeszcze troszkę a wtedy wynik testu będzie wiarygodniejszy
Dziewczyny... ja jak zwykle z innej beczki Drugi cykl biorę oeparol i dziś mnie zalewa Nie pamiętam, żebym tak cieszyła się ze śluzu cieszyć jak cieszyć, w sumie nie pamiętam żeby go aż tyle byłoblondyna5555 lubi tę wiadomość
-
Madziara super ze u Ciebie dobrze
U mnie tak wiesz, wczoraj cieszyłam się z pięknej bety a dziś znowu dopadł mnie jakiś podły nastrój
Chyba lepiej będzie jak juz w piątek będę u lekarza, na chwilę obecną jest mi jakoś ciężko. Pobolewa mnie lewa strona brzucha i pleców, martwię się bo niewiem czy to normalne. Każdy ból przeżywam i mnie martwi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 17:20
-
Rozumiem Twoje obawy, jednak ból w okolicach brzucha jest normalny w ciąży, szczególnie wczesnej. Nie przejmuj się na zapas, a przynajmniej spróbuj troszkę wyluzować (wiem - łatwo się mówi) a jednak bardzo Cię o to proszę za dwa dni wizyta u lekarza, zobaczysz, że będzie wszystko dobrze, a Twoje obawy i nerwy są nie potrzebne, wręcz nie wskazane. Głowa do góry :*
blondyna5555 lubi tę wiadomość
-
Drogie moje podpowiedzcie mi..po ovu temperatura itrzymywala sie na ladnym poziomie ok 37 st C..a dzis spadla na 36,2 normalne to?"Ważne, że jesteś..nie ważne gdzie!
I to się liczy, a reszta nie!
Szymon ur. 23.06.2015 / 23:57
zm. 25.06.2015 / 00:32
-
nick nieaktualnyHej kochane
halloooo jestescie????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mnie tylko lekko mdli od wczoraj a wieczorem masakrycznie bolał mnie brzuch i juz sobie wkrecam,ze to niestety koniec normalnie zwariowac idzie
no ale coz nadzieje trzeba miec zawsze prawda!!!!!!
Madziara to do dzieła
buziaki dla kazdej z Was