Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny"Ale mam do Was pytanie nie z tej beczki miałam wczoraj iść do szpitala na histeroskopię ale nie dostałam jeszcze miesiączki i mam ją wywołać luteiną wiecie może ile trzeba brać żeby dostać @? Pomóżcie :-* "
Kadabra zwykle po odstawieniu luteiny powinna przyjsc do 3-4 dni !!!!!!
Kadabra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niewiem co z tą luteina bo mnie lekarka kazała brać tak długo luteine aż nie pojawi się miesiączka, a gdy już była to miałam odstawić. Miesiączka sama miała przyjść
Juz zaczynam odliczać do wizyty u lekarza -
nick nieaktualny
-
Blondynaaa piękny przyrost.
Osa, czekam na wieści
Mnie dziś dokuczają upławy. Kupiłam probiotyk doustny. Pewnie z sobotniej cytologii wyjdzie jakaś infekcja to dostanę leki...blondyna5555 lubi tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
nick nieaktualny
-
Czyli jesli jutro bedzie wzrost temp to mogę być pelna nadzieji? Przez ostatnie cykle takiego spadku w okolicach 7 dnia nie bylo no to ja czekam żeby tylko nie na @"Ważne, że jesteś..nie ważne gdzie!
I to się liczy, a reszta nie!
Szymon ur. 23.06.2015 / 23:57
zm. 25.06.2015 / 00:32
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczęta
Odebrałam betę, w ciągu 2 dni i 7h wzrosła z 226 do 861
Byłam u lekarza, nic nie widać na USG jeszcze , mówił, że trochę za szybko jeszcze, kazał nie panikować, mam wpaść do niego na USG do szpitala.
Ale nastrój jakiś podły dziś.malika89, adora lubią tę wiadomość
-
Osa kochana spokojnie jak ja byłam w zeszłym tygodniu w sobotę tez nic nie było widać na usg za wcześnie jeszcze żeby coś zobaczyć, dlatego przeważnie się na pierwszą wizytę idzie koło 6 tygodnia
Nie smutaj się kochana najważniejsze że beta pięknie urosłaosa lubi tę wiadomość
-
Osaaaaa pięknie
Ja 5+0 tc widziałam tylko pęcherzyk. Kolejna wizyta 7+0 tc i powinnam słyszeć maluszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 20:15
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Osa - cudowny wzrost
A u mnie... ale jestem wściekła od wczoraj na mojego męża...
Pisałam Wam, że mam piękny śluz... chciałam go wczoraj wykorzystać a on "był taki zmęczony..." nosz kur... mać, normalnie zaczęłam się zastanawiać, czy on w ogóle chce dziecko. Tak mnie zdżaźnił, że z nim nie gadam. A dziś od rana sms od Niego "Miłego dnia kochanie, Kocham Cię...". Odpisałam pytając czy nie pomylił numeru... Masakra jakaś, podły dzień. -
Madziara,
Wiem, jakie to jest wkurzające, znam to uczucie, o którym piszesz, ale...
...w lipcu miałam identyczną sytuację. Gin po przeprowadzeniu monitoringu sugerował, żeby działania wzmóc przez kilka dni do niedzieli włącznie. Mnie z kolei wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazywały, że trzeba działać w poniedziałek. Biłam się strasznie długo z myślami, jak to rozplanować, że może poniedziałek to już będzie trochę późno... W końcu odpuściliśmy niedzielę i nastawiliśmy się głównie na ten poniedziałek (nie mieliśmy wtedy opcji, żeby robić to codziennie).
Ale mąż w poniedziałek mi padł! Normalnie zasnął gdzieś na kanapie i poszłam sama spać. Byłam załamana i wkurzona. Na drugi dzień nie chciało mi się z nim gadać. Pomyślałam już, że to wszystko nie ma sensu. Wiedziałam, że już jest za późno i w ogóle sytuacja do niczego.
Wieczorem we wtorek wzięło nas na seksy. Ale ja już nie robiłam sobie nadziei. Czułam, że nasz czas był do poniedziałku i w tym miesiącu jest już pozamiatane.
A tu co? Niespodzianka Ciąża! I to na bank "zrobiona" we wtorek, bo wynikało tak z wszystkich późniejszych badań. Kto wie, może jakaś wewnętrzna siła "uśpiła" mojego męża, żeby trafić w ten szczęśliwy wtorek? I może u Ciebie jest teraz tak samo...?
Nic się nie martw. Bierz męża dzisiaj w obroty!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 09:51
madziara0080 lubi tę wiadomość
-
annak - no zobacz cóż za zbieg okoliczności Jednak cuda się zdarzają Ha, ha widocznie tak miało być, co ma być to i tak będzie i tego nie przeskoczymy Ale dałaś mi do myślenia, dziś nie ma opcji - mężuś będzie wykorzystany chociaż nie wiem co. Dzięki za wsparcie i motywujące słowa ;*
-
Jacquline
Coś mi się wydaje, że będziesz następna zarażona Te Twoje objawy...
Blondyna
Piątek już jutro Kochana, dasz radę Trzymam kciuki bardzo, bardzo Będzie dobrze zobaczysz! A jutro zameldujesz nam ile maluszków u Ciebie zamieszkuje
Inessko
Ty nam tu nie wariuj, bo lanie dostaniesz
Malika
Tak jak dziewczyny piszą na początku ciąży może zalewać
Oska
Super beta gratuluję i bardzo się cieszę
Madziara
Tak to casem jest z tymi facetami Czasem odnoszę wrażenie, że na prawdę są z innej planety;)
Martynka
Co z Toba? Martwimy się o Ciebie Odezwij sie proszę
A ja jestem w domku od wczoraj - cudowne uczucie obudzić się w swoim łóżku Mam brać Luteinę 100mg 2xdziennie dowcipnie i jak najwiecej odpoczywać, czyli leżeć co nie bedzie łatwe, ale staram się
Dzidek ma juz 2,89cm, kosmówka bez cech odklejenia Plamienie mogło być spowodowane oczyszczaniem się wolnej jeszcze na tym etapie przestrzeni macicy, lub też wytważaniem się łożyska, najważniejsze, że minęło Mam sie zgłosić do kontroli za 2 tygodnie, a że wizyta zaplanowana za 1,5 to akurat bedzie szybciej
Dziwne jest to, że jak bylam w szpitalu to mdłości odpuściły, a dzisiaj znowu są w sumie to chyba dobrze Dziwne to, bo niby jestem głodna, ale jak zaglądam do lodówki, to jakos na nic nie mam ochoty i kończy sie na piciu wody W moim przypadku to akurat dobrze, bo mam sporą nadwagę
To się rozpisałam... Przepraszam Was bardzo
BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 12:34
blondyna5555, Jacqueline, malika89 lubią tę wiadomość
-
Maggi to dobrze ze juz w domku najważniejsze że wszystko z maleństwem dobrze
Ostatnio jak byłam u lekarza za żartowalismy z mężem ze może dwa będą a lekarka powiedziała ze lepiej żeby było jedno bo to i tak ryzyko a przy dwójce to już ciąża zagrożona może być bardzo mi się przykro zrobiło ale ona spokojnie teraz niech będzie jedno a już następne mogą być dwa
Może ma rację ze spokojem niech będzie jedno za duże ryzyko jest.
Martynko co u Ciebie? Nic się nie odzywasz martwię się o Ciebie.Maggi-P lubi tę wiadomość
-
Maggi super, że w domku... Cieszę się, że z maleństwem dobrze... leż, bycz się, pachnij i dbaj o Was.
Inessko co u Was? jak się czujesz? Brzuch przeszedł?
Dziś zaczełam 6tydz ( 5t0 d) nie mam dalej żadnych objawów bardzo się tym martwię, pobolewa mnie brzuch i nadal krzyż...
Boże ile ja bym dała za bolące cycki, mdłości itp, a u mnie nic a nic.
Nie mam z tego powodu radości, wszstkie piszą ciesz się, a gdyby wiedziały co oznacza strata 3 Aniołków, ciągły strach... gdybym miała mdłości, bolące cycki, bym wiedziała, że wszystko jest dobrze, a tak nie wiem...
Dziś byłam znów na becie ( ostatniej) - 7585.74
30.11- 3537.6
Uspokoiłam się na chwilę, wiem, że Maleństwo żyje
Dziewczyny co u Was? cicho tutajMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Cześć dziewczynki
Cieszę się, jak czytam, że u Was dobrze lub lepiej
Osa - piękna beta
BlueBerry - oby to było TO Trzymam kciuki
Madziara - to dziś szturm ? Trzymam kciuki za wyniki
Inessa - właśnie, nie świruj tu nam Ja jeszcze listu do Mikołaja nie napisałam, to mogę o rózge poprosić dla Ciebie jak będziesz marudzić
Maggi - super, że już w domu Hmm może Dzidek stwierdził, że pobytem w szpitalu się stresujesz to Ci odpuścił, ale teraz nadrabia ? Oj chciałabym, niech zaraza ciążowa się szerzy
Martynko - gdzie jesteś ? Coś zamilkłaś Odezwij się do nas
Pozostałe dziewuszki - odezwijcie się Bo coś zamilkły kobietki
Myłam sobie po obiedzie talerze, stoje przy tym zlewie i jak mnie coś zakłuło...Uhh taki kilkusekundowy ból w podbrzuszu, bardziej z prawej strony, niewiele nad spojeniem łonowym i w strone pipki zakłuło. Nie wiem co to było nigdy tak nie miałam No normalnie jakby ktoś szpilki wbił i pociągnął w dół
A właśnie, godzine temu zjadłam dwudaniowy obiad, talerz pysznej zupy grzybowej, dwie łychy ziemniaków z indyczym żołądkiem i skrzydło z kurczaka
I znów bym coś zjadła...
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016