Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Elaria, ja dzis byłam u fryzjera i na badaniach, a niedługo szykuje sie na domówkę. Trzymam mocno kciuki za wizytę! Na pewno zajrze na forum późnym wieczorem, zeby przeczytać o Twojej wizycie!
Elaria lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Łooo dziewczyny! 1600 stron prawie 32 tys postów
Jesteście niesamowite.
Bardzo się cieszę, że tutaj do Was dołączyłam.
Tym bardziej cieszę się, że niektóre z Was mogłam poznać.
Dzięki za wielkie wsparcie i dobre słowo w chwilach najgorszych, o których wiecie tylko Wy. Dzięki za wiarę, kiedy mi jej brakuje. Dzięki za poradę i wskazówki.
Przy okazji życzę Wam spokojnych Świąt - bo dla wielu z nas wesołe zbytnio nie będą. Tym, dla których to będą najpiękniejsze Święta od wielu lat, życzę wszystkiego co najlepsze i dużo siły w tej trudnej drodze do szczęśliwego spotkania Maluszka.
Tym samym (odpowiadając po troszku na apele) piszę do Was, że mnie chwilkę nie będzie - pewnie będę Was podczytywać (bo pewnie nie wytrzymam), ale spróbuję na te Święta całkowicie odzyskać samą siebie - przede wszystkim jako wartościową kobietę i żonę - mam nadzieję, że wkrótce też mamę (bo przecież wpis na 1600 stronie to nie przelewki).
Trzymajcie się!
Brzuchatki forumowe - za Was szczególnie będę trzymać kciuki.
rose97, M@linka, Jacqueline, Elaria, Genshirin, Alisa, MonaLiza, Elmo13, sy__la, Evita, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIkarku, życzę ci owocnego pod każdym względem odpoczynku od forum!
Magda, na wartościach prolaktyny się nie znam, ale zbyt wysoka hamuje owulację, z tym, że naprawdę nie wiem, jak wysoka musi być, by miała taki wpływ. Ja karmiłam piersią 22 miesiące i okresu nie miałam rok. Aż się bałam, czy abym nie w ciąży, bo ani nie miałam ochoty na drugie, a i po cesarce nie wskazane za wcześnie zajść. No, ale póki córka jadła głównie z piersi, to owulki, a więc i okresu nie było. -
Ikarku tobie też spokojnych i owocnych świąt
Ja już po wizycieMam pęcherzyk 7mm
Także ciąża jest. Teraz tylko by trwała do przewidzianego końca bez niespodzianek.
Jacqueline, Elaria, Niebieskaa, promyczek 39, Mamaokruszka, rose97, M@linka, Elmo13, MonaLiza, Dooti, Natikka123, Koteczka82, Evita, Gaduaaa, Asia87 lubią tę wiadomość
-
Genshirin wrote:Ikarku tobie też spokojnych i owocnych świąt
Także ciąża jest. Teraz tylko by trwała do przewidzianego końca bez niespodzianek.
Genshirin lubi tę wiadomość
Magda mama Aniołka 01.08.2016 7/11 tc (*) -
Elaria wrote:Ikarku, życzę ci owocnego pod każdym względem odpoczynku od forum!
Magda, na wartościach prolaktyny się nie znam, ale zbyt wysoka hamuje owulację, z tym, że naprawdę nie wiem, jak wysoka musi być, by miała taki wpływ. Ja karmiłam piersią 22 miesiące i okresu nie miałam rok. Aż się bałam, czy abym nie w ciąży, bo ani nie miałam ochoty na drugie, a i po cesarce nie wskazane za wcześnie zajść. No, ale póki córka jadła głównie z piersi, to owulki, a więc i okresu nie było.Magda mama Aniołka 01.08.2016 7/11 tc (*) -
Elaria to czekamy na dobre wiesci z Twojej wizyty
:*
Gesnhirin rośnijcie zdrowo:*
Witam nowe dziewczyny,zostancie z nami , ogrzejcie sie cieplem ,które tu panuje
Ikarku odpoczywaj i Wesołych SwIAT dla Ciebie:*Genshirin lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
nick nieaktualnyGenshirin wrote:Ikarku tobie też spokojnych i owocnych świąt
:*
Genshirin lubi tę wiadomość
-
Genshirin - super wieści
Elara - trzymam kciuki za wizytę
Nowe dziewczyny - szkoda, że nie można tu dołączyć z inny sposób, ale mam nadzieję, że znajdziecie tu wreszcie swoje miejsce
Na poprawę humoru zjadłam sobie... trochę żelków
Genshirin, promyczek 39 lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Cześć dziewczyny! Witam się w przerwie między lepieniem uszek i pierogów. Dzisiejszy dzień zajechał mnie psychicznie na amen, spotkania z szefową spowodowały, że czuję się jakby mnie ktoś skopał. Nie mam ochoty iść jutro do pracy a wiem, że muszę i dusi mnie to strasznie.
Witam nowe dziewczyny, trafiłyście w najlepsze miejsce z możliwych w obecnej sytuacji.
Genshirin cieszę się, że fasolinek rośnie, oby tylko tak dalejwkrótce zobaczysz serduszko
Elaria kciukam za wizytę.
Ojojam i tulę wszystkie dziewczyny, które tego potrzebują.Genshirin, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Promyczku, zaprawdę powiadam Ci:
promyczek 39, Elmo13, Jacqueline, Mamaokruszka, Elaria, Evita, Genshirin lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Witam nowe dziewczyny, rozgośćcie się
Strasznie nas tu ostatnio przybywa, to smutne. Ale w całym tym smutku dobre jest to, że tu trafiliście. No bo, fajne z nas babki, noooi z nami raźniej!
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy