Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Genshir gratuluje
i oby tak do końca...
Ikarku wszystkiego dobrego na swieta niech przyniosa wam dużo ciepła i radości z bycia razem oraz upragnionego prezentu życzę II tłustych kreseczek na na teście w tym cyklu.
Elaria czekamy na wieści od Ciebie po wizycie
A ja walczę z katarem tak mnie coś dopadło i gardelko pobolewa i łączę do czym mogę mam nadzieję ze przejdzie ...Genshirin lubi tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Hihihi no to dobranoc dziewuszki
Elmo13, Magdzia88, Elaria, Jacqueline, Natikka123, M@linka, Gaduaaa lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Romciu, niesamowicie poprawiłaś mi dzisiaj humor
Elmo, zdrówka życzę i polecam wodę z cytryną i imbirem do smaku można dodać trochę miodu.
Ikarku wszystkiego dobrego na Świętaroma lubi tę wiadomość
-
Cieszę się z Waszych uśmiechów
dobrych snów kochane, jak dobrze że jesteście...
promyczek 39 lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Ikarku dla Ciebie takze najlepsze życzenia Świąteczne! Odpoczynek od forum i zajęcie się sobą i mężem na pewno dobrze Ci zrobią
jak Ci się uda oderwać myśli od staraniowych spraw to będzie sukces. buzioleee!
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualnyWracam od lekarza. Jak zwykle godzina obsuwy. Ale wszystko dobrze. Maluch waży już 260 gramów. Szyjka długa prawie 5 cm. Ogólnie wizyta była nudna, oby wszystkie takie.
Roma, ten mem z gorylicą. To dosłownie o mnie!Natikka123, promyczek 39, M@linka, Evita, Niebieskaa, Genshirin, Gaduaaa, Dorola31, kiti, Asia87 lubią tę wiadomość
-
Mamaokruszka wrote:Cześć dziewczyny! Witam się w przerwie między lepieniem uszek i pierogów. Dzisiejszy dzień zajechał mnie psychicznie na amen, spotkania z szefową spowodowały, że czuję się jakby mnie ktoś skopał. Nie mam ochoty iść jutro do pracy a wiem, że muszę i dusi mnie to strasznie.
Witam nowe dziewczyny, trafiłyście w najlepsze miejsce z możliwych w obecnej sytuacji.
Genshirin cieszę się, że fasolinek rośnie, oby tylko tak dalejwkrótce zobaczysz serduszko
Elaria kciukam za wizytę.
Ojojam i tulę wszystkie dziewczyny, które tego potrzebują.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Mamookruszka właśnie tak popijam herbatkę z cytryną malinkami miodem i imbirem ale stwierdzam ze ten imbir jest okropnyn no i mi po nim niedobrze wiec kolejna już bez imbiru wiem że pomaga Ale strasznie smakuje błąd
Gdzie ta Elaria. ...Aniołek (8t) marzec 2016
-
nick nieaktualny
-
Genshirin trzymam kciuki rośnijcie zdrowo &&&&
Dziewczyny ja cały czas Was podczytuję żeby być na bieżąco co u której słychać,
ale wywaliło mi rejestrację na telefonie i mogę odpisywać tylko z komputera, więc rzadziej, poza tym po powrocie do pracy mam mniej czasu i dużo mniej siły na cokolwiek.
Witam wszystkie nowe dziewczyny - mam nadzieję że znajdziecie tutaj to czego teraz potrzebujecie najbardziej. Tutaj jest ciepło i rodzinnie.
Gdybym już nie zajrzała (niemożliwe) to życzę wszystkim spokojnych Świąt.
Tym którym ovu przypada na świąteczny czas (tak jak mnie) życzę cudownych i owocnych przytulanek z ukochanymi.
Mam nadzieję że w styczniu będzie dużo pozytywnych testów już dawno żadnego nie było.
Buziaki dla Wszystkich spokojnej nockiMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Dziewczyny żegnam się z Wami... Niestety nie pasuje do Was.. Macie swoje grono i tego się trzymajcie. Poszukam sobie nowego miejsca na forum. Może znajdę swój kąt..
Pomimo wszystko trzymam kciuki za Was. Niech Wam się darzyWesołych Świąt i Owocnych starań nudnych ciąż i Kochanych Maluszków
Aniołek7.10.2016.
"Nienarodzone dzieci nie odchodzą.. one tylko zmieniają datę przyjścia na świat"
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto,,Mutacje,Trombofilia... Niekończąca się opowieść...
In vitro start kwiecień 2019
Punkcja 15.04 pobrano 12 komórek
Transfer 16.05
7dpt beta 49 😍
9dpt 151 😍
11dpt 350 😍
15dpt 2148 😍
18dpt 6823 😍
22 dpt mamy ❤️ 😍😍