Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczyny ja właśnie wróciłam 3 godziny temu do domu ze szpitala przyjęli mnie wczoraj na usg zobaczyli co się stało i zostawili w szpitalu podali cytotek idę za tydzień na usg zobaczymy czy macica się oczyściła czy będę musiała mieć łyżeczkowanie .. bo wyobraźcie sobie że nawet dziś mi nie zrobili usg zobaczyć co i jak ? tylko widzieli że moje maleństwo zeszło ze mnie powiedzieli ze to jest najważniejsze .. badania płci nie robią ale że to juz 3 ciąża to zrobią badania płodu i za około 3 miesiące powinny być wyniki ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Promyczku dziękuje
i wzajemnie.
Gaduka piękne Maleństwo.
Jaguś, ja wiem… ale to są emocje i ciężko nad nimi zapanować. Ja wiem,że nawet tym którym się udało nie mają spokoju i to jest dopiero „mały” sukces, bo do szczęśliwego rozwiązania jeszcze daleko. Dlatego musiałam odsapnąć,żeby moim złym samopoczuciem i zazdrością nie męczyć innych. Ale już powoli wracam i czekam na przypływ energii, mam nadzieje naładować się przez święta, a zaraz po nich zobaczyć piękne jajeczko.
Gaduaaa, promyczek 39 lubią tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
mam nadzieję że sama się oczyszczę do końca bez żadnego dodatkowego zabiegu a u was jak to było? zdarzyło się wam że same nie oczyściłyście się ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Gaduaaa wrote:Proszę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c7dbfbfa5ab.jpgNawet nie wiesz jak się cieszę Kochana!
Wszystkim nam, jeszcze nieciężarnym, życzę abyśmy jak najszybciej zobaczyły takie cuda na USG
A wszystkim forumowym ciężarówkom życzę spokojnego oczekiwania na pojawienie się maluszków na świecie. I książkowych, nudnych ciąż
A wszystkim nam, ciężarnym i nieciężarnym życzę aby zbliżające się Święta były wymarzone, dokładnie takie, jak byśmy sobie życzyłypromyczek 39, Gaduaaa, MonaLiza lubią tę wiadomość
-
Dziękuję kochane za wszystkie Wasze słowa. Staram się nie martwić, ale wkurwia mnie to, że ciągle COŚ. Boże, jak ja chciałabym być znów wolna od zmartwień... Stwierdziłam, że do 9 stycznia czekać nie będę i znalazłam termin u innego lekarza na 29 grudnia.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
czarnulka24 wrote:cześć dziewczyny ja właśnie wróciłam 3 godziny temu do domu ze szpitala przyjęli mnie wczoraj na usg zobaczyli co się stało i zostawili w szpitalu podali cytotek idę za tydzień na usg zobaczymy czy macica się oczyściła czy będę musiała mieć łyżeczkowanie .. bo wyobraźcie sobie że nawet dziś mi nie zrobili usg zobaczyć co i jak ? tylko widzieli że moje maleństwo zeszło ze mnie powiedzieli ze to jest najważniejsze .. badania płci nie robią ale że to juz 3 ciąża to zrobią badania płodu i za około 3 miesiące powinny być wyniki ..
Dobrze, że coś wreszcie zrobili. Trzymam &&& za samooczyszczenie sięczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Proszę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c7dbfbfa5ab.jpg
supergratulację ;*
Gaduaaa lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
No wiem, to hormony jednak. Strasznie nie lubie "anomalii" jeśli coś praktycznie było niezmienne dłuższy czas.
Może jednak zrobimy sobie faktycznie przerwę kilka cykli, skoro coś z fl u mnie nie tak, to i ciąży byłoby dobrze, może wróci samo do normy niedługo, to wtedy zadziałamy
Czarnulko - no w niektórych krajach jest dziwne podejście w tym temacie,ai w Polsce czasem nieciekawie, czasem dziewczyny na prawdę horror opisują, a u innych całkiem inne podejście. Trzymam kciuki aby obyło sie bez zabiegu.czarnulka24 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Asia87 wrote:Promyczku dziękuje
i wzajemnie.
Gaduka piękne Maleństwo.
Jaguś, ja wiem… ale to są emocje i ciężko nad nimi zapanować. Ja wiem,że nawet tym którym się udało nie mają spokoju i to jest dopiero „mały” sukces, bo do szczęśliwego rozwiązania jeszcze daleko. Dlatego musiałam odsapnąć,żeby moim złym samopoczuciem i zazdrością nie męczyć innych. Ale już powoli wracam i czekam na przypływ energii, mam nadzieje naładować się przez święta, a zaraz po nich zobaczyć piękne jajeczko.Asia87 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
roma wrote:Dziękuję kochane za wszystkie Wasze słowa. Staram się nie martwić, ale wkurwia mnie to, że ciągle COŚ. Boże, jak ja chciałabym być znów wolna od zmartwień... Stwierdziłam, że do 9 stycznia czekać nie będę i znalazłam termin u innego lekarza na 29 grudnia.Antoś IVF,Julisia natural
-
Jacqueline wrote:
Czarnulko - no w niektórych krajach jest dziwne podejście w tym temacie,ai w Polsce czasem nieciekawie, czasem dziewczyny na prawdę horror opisują, a u innych całkiem inne podejście. Trzymam kciuki aby obyło sie bez zabiegu.
dziękuję , w sumie po 1 ciąży też miałam tylko podane tabletki ale wtedy był to 1 raz i nie wiedziałam jak to ma wyglądać itd a teraz jak już wiem to za każdym razem coraz bardziej się boję że np.się nie oczyszczę a z drugiej strony bardzo się cieszę że nie miałam zabiegu bo ostatnio po łyżeczkowaniu dostałam okres dopiero po 65 dniu masakra i tak samo jest ryzyko np,zrostów .. ale lecę w piątek do polski to pójdę na usg 27 i porobię badania czy hormon spadaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 15:13
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
promyczek 39 wrote:Lo jezu Jagna ,ale Ci leci suwak ,juz masz 11 tydzien
Pieknie DJ rosnie
Wlasnie przed chwilà zauwazylam ze wkraczam w 12tydzien,czyli to oznaka ze za tydzien wizyta i byc moze prenatalne mój gin zrobi(na NFZ mam na 30go)a moje dziecko jest wielkosci brukselkiGaduaaa, promyczek 39, Evita, Niebieskaa, Elaria, kiti lubią tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:dziękuję , w sumie po 1 ciąży też miałam tylko podane tabletki ale wtedy był to 1 raz i nie wiedziałam jak to ma wyglądać itd a teraz jak już wiem to za każdym razem coraz bardziej się boję że np.się nie oczyszczę a z drugiej strony bardzo się cieszę że nie miałam zabiegu bo ostatnio po łyżeczkowaniu dostałam okres dopiero po 65 dniu masakra i tak samo jest ryzyko np,zrostów .. ale lecę w piątek do polski to pójdę na usg 27 i porobię badania czy hormon spada
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Czarnulko - no nie na wszystkich jednakowo działa, czasem od razu pójdzie, a inni muszą dłużej brać. Mi doktor mówiła, że trzeba to ileś brać żeby dało efekt jeśli pomału rusza, ja sporo akurat miałam podane tabletek, a dziewczyna z sali po dwóch tylko zaczęła mocno krwawić. Oby tym razem poszło po Twojej myśli i cykle były normalne.
Ja hcg nie gadałam po poronieniach, ale po dwóch tygodniach ostatnim razem musiało być jeszcze powyżej 100, test był mocno pozytywny, za półtora tygodnia był już negatywny całkiem, czyli 3,5 tygodnia po poronieniu i zabiegu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 15:19
czarnulka24 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Czarnulko u mnie na 3 ciaze jedna była lyzeczkowana ta z 11 tygodnia.
Roma jeśli piszesz ze to rutynowe badanie tzn ze badała się regularnie? jeśli tak to pewnie malusieńka zmiana...co by nie było ...wyleczysz w mig:)bo reakcja jest szybka.
Gadulka zazdroszczę takiego widoku:)
Mnie teraz boli jajnik...cholera wie co tam się u mnie dzieje. Dzis podglac czy owulka w ogole była czy będzie...czarnulka24, Gaduaaa lubią tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Justa87 wrote:Czarnulko u mnie na 3 ciaze jedna była lyzeczkowana ta z 11 tygodnia.
Roma jeśli piszesz ze to rutynowe badanie tzn ze badała się regularnie? jeśli tak to pewnie malusieńka zmiana...co by nie było ...wyleczysz w mig:)bo reakcja jest szybka.
Gadulka zazdroszczę takiego widoku:)
Mnie teraz boli jajnik...cholera wie co tam się u mnie dzieje. Dzis podglac czy owulka w ogole była czy będzie...
kochana to ty też straciłaś aż 3 ciąże ? współczuję ;/ robiłaś badania ? kariotypy ? co lekarze ci powiedzieli o stosowaniu jakiś leków przy następnej ciąży?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity