Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
U mnie jakoś leci, choć bywało lepiej
Męczą mnie cały czas mdłości, brak apetytu i bezsenność, nie mogę w nocy spać, przewracam się z boku na bok, żyłka mi w oku pękla, pewnie od nie wyspania, jestem zmęczona, nie mam na nic siły, jak tylko coś robię niewiem choćby myje się czy czesze włosy to już mi niedobrze i musze się położyć, nic tylko bym leżała, świąteczne przygotowania u mnie zerowe, ciężko jest mi wogole z domu wyjść. A muszę się ruszyć bo jutro z mężem na zakupy jedziemy
Jutro wieczorem wizytuje, już się nie mogę doczekać
Jestem pełna nadziei ale i niepokoju, czy wszystko będzie dobrze, czy będzie serduszko, czy wszystko rozwija się prawidłowo, czy ginekolog będzie w porządku. Tyle pytań mi siedzi w głowie.
Madziara trzymam kciuki za Ciebie, u mnie również cały czas zalewa mnie kremowy śluz od samego początku ciąży -
Dzięki dziewczyny
Madziara trzymam kciuki, żeby jedna @ nie przyszła
U mnie przygotowania do świąt daleko w lesie Leże dalej duzo Mamy za to zrobione świąteczne pierniczki
A w ramach rozrywki jutro przychodzi do mnie fryzjerka (zgodziła sie zrobic mi włosy w domu). -
nick nieaktualny
-
Kochane na samym początku napiszę, że jestem bardzo szczęśliwa
Widziałam i słyszałam serduszko ( tętno 156), mały ma 8,71 mm, wg usg 6tydz i 5dzblondyna5555, inessa, adora, Bomblica, Jacqueline, osa, malika89 lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
blondyna5555 wrote:Gratuluję Martynko a widzisz i po co tyle strachu było
Wiem wiem pewnie sama będę jutro przerażona. Trzymajcie za mnie kciuki bo jutro ja wizytuje
Oj zobaczysz jutro co za emocje
Trzymam kciukiblondyna5555 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
Witajcie Kochane
Nie odzywałam się pare dni bo... miałam trochę doła
Nie wchodziłam za bardzo na inne tematy tylko Was podczytywałam Musiałam trochę odpocząć od forum
I już mi lepiej
Zdjęcia Waszych dzieciaczków - wspaniałe
Maggi, Martynko, Inessko - cudowne wieści Z niecierpliwością czekałam na wieści od Was, a zwłaszcza jak Inesska się nie odzywała to aż się zaczynałam bać
Pokonałaś już choróbsko ?
Oska - trzymaj się Kochana
Mocno trzymam za Was kciuki dziewczyny I w razie gdybym znów zniknęła na pare dni to chciałam Wam wszystkim życzyć Wszystkiego Najlepszego z okazji zbliżających się Świąt
Pozostałe wszystkie dziewczyny (te nie zaciążone) - za Was jak i za siebie też trzymam kciuki Żebyśmy i My niedługo mogły ponarzekać sobie na mdłości i te inne ciążowe dolegliwości
Pisałam Wam kiedyś, że siostra męża (mieszka w UK) jest w ciąży. No więc miała wizytę tego dnia co Bombelek Wszystko u niej w porządku, przez Skype pokazała nam zdjęcia Pięknie zadarty nosek, rączki, nóżki...
A ja żeby zająć czymś trochę myśli to zaopatrzyłam się w ...... kolorowanki Nie, nie chodzi tu o całą tą modę, że niby antrystresowe czy coś, taki chwyt na mnie nie działa Lubię kolorować, ale motywy dziecięcych kolorowanek czy dużo miejsca na jeden kolor a mało konturów - denerwuje mnie to Jakiś czas drukowałam sobie mandale trochę, ale jak byłam w Empiku i zobaczyłam te książki z mnóstwem pięknych i czasem dość skomplikowanych wzorów - przepadłam
Także teraz jak córka koloruje to siadam z nią jak mogę i działamy12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
U mnie ciężko nie mam siły podnieść tyłka z łóżka, dziś dzień zaczęłam od wymiotów juz dwa razy byłam, a to napewno nie koniec. Jak ja mam wstać wyszykowac się i jechać do lekarza i na zakupy ciężki dzień dzisiaj mam
-
U mnie dziś dzień na pełnych obrotach. Mycie okien, pranie i wieszanie firan, ubieranie choinki.. . Generalnie biegania. No i mam... delikatnie różowawe zabarwienie przy podcieraniu @ nadciąga... No szlak mnie już trafia, co jest ze mną? Dlaczego nie mogę mieć dziecka? Jestem beznadziejna, co miesiąc przeżywam to samo... dlaczego życie jest tak niesprawiedliwe? Za co Panie Boże mnie tak karzesz? Czy ja jestem skazana tylko na cierpienie?
-
No w końcu życie jakieś tu wróciło
Martynko super wieści
Blondyna jak tam po wizycie?
Madziara a u mnie, okna brudne (nie umyję), firan na szczescie nie posiadam, choinka u nas stanie przed samymi świetami... Ja to sobie leżę głownie, ale dzisiaj była u mnie fryzjerka (z racji tego, że balam sie, ze nie wytrzymam w zakladzie) i w koncu wyglądam jak człowiek
Jutro prenatalne, proszę więc o kciuki
Milego wieczoru Kochane Odzywajcie sie, bo dziwnie się robi jak tu taka ciszainessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Okna umyte dzieki mężowi i teściowej, firanki jutro będę prasować.. I furę innych rzeczy.. Choinka ubrana. Reszta.... Bajzel wielki. I ciężko mi to przeboleć bo zawsze wszystko miałam na błysk.. Teraz matowo u mnie
Niestety moje przeziębienie się pogłębia.. Zaczyna mnie gardło bolec, do tego kichałam dziś bez ustanku..
Mdłości mniejsze, aczkolwiek dziś mąż smażył mięso i womity byly blisko.. Za to głód ogromny! A najgorsze jest to ze nie smakuje mi nic co mam w domu
Zjadłabym bitą śmietanę z bananami wymyśliłam to pod prysznicem i nie mogę przestać o tym myśleć
I martwię się bo blondyna nic nie pisze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 22:02
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Witajcie dziewczyny
Przepraszam że dopiero teraz ale wczoraj późno wróciliśmy, a ze mąż o 4 rano wstaje do pracy to poszliśmy spać
Wizyta super udana, ginekolog miły i w porządku, nie wtrącal się do leków które biorę wręcz przeciwnie powiedział ze dobrze tylko dopisał mi jeszcze do nich accard, niewiem po co.
A teraz najważniejsze moje kochane maleństwo ma 8 mm, jest piękne i cudownie było usłyszeć serduszko. mąż chyba nie do końca wierzył w to co słyszy i ginekolog mu pod głośnil aż łezki się polaly ciąża przebiega tak jak na ovu jest to 6t + 4 d no dziś juz 5 dzień termin według ginekologa mam na 6 sierpnia ale niech zostaje tak jak jest następna wizyta jest 7 stycznia
Później dodam zdjęcie maleństwa, teraz pisze z telefonu bo nie mam siły wstać, znowu te mdłości
Miłego dniamadziara0080, Bomblica, inessa, Jacqueline lubią tę wiadomość
-
Cos Wam powiem dziewczyny. Wiecie, ze w Uk do jakos 7 miesiaca trzeba pracowac? Tu nikogo nie obchodzi, ze ktos sie zle czuje. Nie ma czegos takiego jak zwolnienie, bo jest sie w ciazy. Musi byc naprawde bardzo powazna przyczyna zeby dostac zwolnienie a do 3 miesiaca jak cokolwiek sie dzieje, nie pomagaja. Czesto ludzie narzekaja na Polske ale nie wszystko jest takie zle tam. To samo z macierzynskim.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 09:37
-
Tak sobie myślę, bo dzisiaj zaliczyłam rzyganko, nawet nosem mi poszło przed tym wzięłam tabletki, no i poleciałam od razu wymiotowac, czy przypadkiem tez nie wyrzygałam tych tabletek i musze je znowu wziąść?
-
Trudno jutro postaram się wziąść tabletki wcześniej, no chyba ze znowu wymioty mnie dopadna juz nie będę dziś brała ich znowu. Wsumie dwie tylko wzięłam. Ja nawet po wypiciu wody mam odruchy wymiotne masakra jakaś