Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dla maleństwa również wszystko wytrzymam, nie jest lekko, najchętniej bym z łóżka nie wstawała ale się nie da, cały dzień mi się odbija, nie mogę lodówki otworzyć bo juz sam widok jedzenia i lecę do toalety, a już za kilka dni święta niewiem jak dam rade usiedzieć przy stole z rodziną a gdzie tu coś zjeść. Następną wizytę mam 7 stycznia zapytam się wtedy jak długo będę musiała brać te wszystkie leki, do kiedy bo chyba nie cała ciążę
-
Dzień dobry dziś zaczęłam 9 tydzień, który przwitał mnie porannymi womitami i mdłościami trwającymi do teraz...
Ruszam dziś na zakupy. Muszę kupić sobie jakieś spodnie albo legginsy bo niestety moje jeansy mnie cisnąSynek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Piękne święta będą mamuśki z womitami i mdłościami u mnie jeszcze z chorobą.. Dobrze ze mam choinkę bo bym nie zauwazyla świąt - ani porządków nie robiłam ani nie będę piec i gotować. Nie mam ani siły ani chęcicóreczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
A ja juz 3 dzien mam "cien cienia". Nie wiem jakim cudem ale ten wlasnie cien cienia pojawil sie z popoludniowego moczu : 8 dnia po owulacji. Na dokladke w tym cyklu kochalam sie z mezem tylko raz wiec to naprawde cud. Pozdrawiam wszystkie ciezarne i przesylam wirusy starajacym sie.
malika89 lubi tę wiadomość
-
Malika wyglądam jakbym sie nażarła i tyle koleżanka miała chłopca to miała balonik konkretny juz dużo wcześniej. Czyli potwierdza się że będzie dziewczynka
Adora ciąża? Super!adora lubi tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
A z ciążowych rzeczy to mam tylko rajstopy bo mnie zwykłe za bardzo uciskaly.
Poza tym mi poleciało pare kilo, a nigdy tez w obcislych rzeczach nie chodziłam, wiec we wszystko sie jeszcze mieszczę.. W sumie to wiszą na mnie spodnie, tylko trzymają się na brzuchucóreczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Adora ! Gratuluję!
Kupiłam dziś dwie luźniejsze bluzeczki, leginsy i sukienkę odcinaną pod biustem Będę się mogła na spokojnie ubrać na święta. Dziś tak w przymierzalni się na siebie napatrzyłam to faktycznie zaczynam rosnąć. Zawsze nosiłam rozm 36/38. Ogólnie zawsze miałam trochę tłuszczyku na brzuchu, który przy siedzeniu tworzył małą oponkę, ale teraz brzuszek inaczej wygląda. To nie tłuszczyk, to zmiany związane z rośnięciem fasoliadora, inessa lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Cześć Kochane, byłam na kontroli szpitalnej i się okazało, że mój pusty pęcherzyk wcale nie jest taki pusty, kropek ma 4,5 mm i bije mu serduszko. Po kontroli lekarz nie przedłużał Duphastonu. Zaraz po odstawieniu wszystkie nasilone objawy ucichły. Pozostały jedynie lekkie mdłości od czasu do czasu, lekki ból piersi i senność.
Starałam się czytać co u Was, ale z telefonu to ciężko się do każdej odnieść. Widzę, że część już po prenatalnych, część już zna płeć.
Adora czekamy na wieści, ale jak jest cień cienia to raczej wiemy jakie one będą
Buziaki dla wszystkich, dziękuję za trzymanie kciuków, pomogły. Teraz u mnie kolejna wizyta przed Sylwestrem.
A jak plany sylwestrowe? Wybieracie się gdzieś?malika89, inessa, blondyna5555, adora, Bomblica, Jacqueline lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2cf16b7a09ca.jpg
Moje maleństwo szybko rośnie ma 9mm a serduszko pięknie bije, 122u/minWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 17:33
osa, malika89, Bomblica, madziara0080, Jacqueline, inessa lubią tę wiadomość
-
Oska super wieści bardzo, bardzo sie ciesze i gratuluję jeszcze raz
Blondyna to pierwsze fotki do albumu już macie Mi ciężko uwierzyć, że Franek niedawno był Dzidkiem wyglądającym jak Twój, a teraz wygląda jak mini człowiekosa, blondyna5555 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane moje pisze z pożyczonego kompa nie denerwujcie sie jak mnie teraz mało co bedzie ale wiadomo swieta a ovu jak kogos jeden dwa dni nie ma pokazuje,ze ma zakonczony wykres.
Pamietam o kazdej z Was kochane
co do objawów mdłosci u mnie zamiast malec juz powoli to nasilaja sie ale zniose to byle Maluch był zdrowy!!!!!!!!!!!!!!!
Adora gratuluje
Blondyna piekny Maluch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja nie dostałam zdjecia lekarz powiedział,ze za słabo USG robi zdjecia abył sliczny jak mis Haribo
buziaczki kochane
Ps: https://www.youtube.com/watch?v=JrkKEotmkWA&list=PLepmpuftS8fSWdu3iLZcVK80QlStQMxUzWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 12:39
blondyna5555, adora, malika89 lubią tę wiadomość
-
Inessko wiem co czujesz ja męczę się od kilku dni z wymiotami ale dziś jakoś dałam radę bez, wiadomo mdłości są cały czas ale dziś jak narazie nie wymiotowałam ( odpukać w nie malowane) niewiem czy to zasługa witaminy b3 bo zaczęłam ją brać ale raz dziennie czy pomału mi przechodzi oby to drugie lekko nie jest ale jak pisze Inessa dla maleństwa wszystko ważne by zdrowo się rozwijało
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed813fd7a910.jpg
Taki sobie stroik zrobiłam wczoraj jeszcze jeden dziś zrobię
Niestety zdrówko dalej cienko
Co u Was dziewczyny? Okropnie tu cichoinessa, adora lubią tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Witajcie. Zaglądam tu od jakiegoś czasu i muszę wam powiedzieć, że tworzycie chyba najbardziej optymistyczny wątek w tej części forum! Wątek zatytułowany "Zaczynamy znowu starania", a wszystkie z was już z suwaczkami odliczającymi postępy waszych maleństw