Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Bombelku calkiem nie przeszły, ale nie trzymają mnie juz non stop, poza tym chyba sie do nich przyzwyczaiłam A jak u Ciebie? Kiedy masz USG prenatalne?
Oska ja tak samo, dodatkowo u mnie był to 9tc3d a dokladnie w tym dniu poprzedniej ciazy dowiedziałam się, że serduszko przestało bić... Na IP tak mi sie trzęsły, że nie umiałam wypisać ankiety... Na moje szczescie lekarz widział moj stan i nie czekając az pielęgniarka wypisze wszystkie papiery zabrał mnie na USG. Jak mi powiedział, że serduszko bije jak dzwon i że wszystko jest w porządku to przez moment nie wiedzialam czy to sie dzieje na prawdę jak mówił, że ze względu na obciążony wywiad i to plamienie nie wiadomo skąd zostawia mnie w szpitalu to nawet sie nie zmartwiłam liczyło sie tylko to, ze "Dzidek" żyje i ma sie dobrze
Ale sie nagadalam
Dziewczyny odzywajcie sie coś! Strasznie cicho sie tu zrobiło -
Osa trzymam kciuki
Maggi ja mam nawrót mdłości i znów chudnę... Przygotowanie sobie posilku to męka.. Womity wrocily..
No teraz Bobo miało pomiary i wszystko ok NT ok, NB jest i jeszcze jakies skróty i notatki w tej mojej karcie ciąży są ale ja nie jestem w stanie tego odczytać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 22:20
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Oska,
Trzymaj się, kochana. Wiem jak bardzo jest Ci teraz trudno, ale nie ma innej możliwości, trzeba przetrwać te kilka dni. Moim zdaniem, ciąża była podglądana na baaardzo wczesnym etapie i nie dziwi mnie, że jeszcze nie wszystko było widać. Dlatego jestem dobrej myśli!
Dziewczyny, Wam wszystkim życzę dobrego i spokojnego tygodnia.
Czy wiadomo, co dzieje się z Inesską? Zawsze się martwię, jak ona tak długo się nie odzywa.
Inessko,
Daj znać, co u Ciebie! -
Bombelku mi akurat przydałoby sie schudnąć Co prawda na wadze mam nadal -3kg, ale nie obraziłbym sie, gdyby dalej spadała Oczywiscie to nie to, że sie odchudzam, ale bardzo sie pilnuję (na szczęście w ogole nie ciągnie mnie do słodkiego, a to był od zawsze moj największy problem).
Oska jak tam?
Dzisiaj wizyta Mam nadzieje, że wszystko jest ok Doktor na pewno pomierzy mi Dzidka, a w czwartek jedziemy na prenatalne (USG i PAPPa) u mnie wskazaniem jest wiek 35lat
Milego dnia -
Maggi, dzięki za miłe słowa, przeżyłaś też swoje widzę. U mnie z wagą to samo, przydałoby się mniej, ale oczywiście się nie odchudzam. Na razie trzyma się podobnie jak na początku, może mniej
Blondyna, cytując lekarkę, to jak ma być źle, to leżenie nie pomoże, chociaż oszczędzam się.
Bombelku, dzięki. Kurcze męczą Cię te womity widzę, chyba już niedługo powinny ustąpić.
Martynko, dzięki, mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze.
Annak, dzięki, nie pozostaje nic tylko czekać.
Coś mnie w nocy bolał lewy jajnik, mam nadzieję, że ten przetrwały pęcherzyk zacznie się wchłaniać, bo obawiam się, że to on o sobie daje znać.
A gdzie nasze staraczki? -
Po wczorajszych womitach jestem jak nowonarodzona i głodna, okropnie głodna!
Za to z rana byłam sama w domu i mi sie zdawalo ze ktos chodzi po piwnicy.. A było u nas kilka włamań niedawno.. Po tym strachu okropnie się wkurzyłam, na kota. Normalnie mi dokuczal! Przewrocilabym sie przez niego, potem wylałam wode z miski przez siersciucha. Miałam ochotę go udusić! No i zaczął mnie brzuch boleć z tego wszystkiego.. Az musiałam się położyć.
I teraz oczywiście się martwię.
Zofia dzieki za super wieści
Okropnie tu cicho ostatnio.. Chyba wszyscy przygotowują się do świąt. A ja mam dalej bajzelWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 15:39
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
nick nieaktualnyHej kochane ❤❤❤przepraszam ale nie bylo mnie a komputer zepsul sie i to powazna awaria. Z komorki ciezko mi sie pisze bo mam wade wzroku. Pamietam o kazdej z Was kochane ❤❤❤❤ doswiadczylam niesamowitej rzeczy uslyszalam pierwszy raz z wszystkich ciaz bicie serca naszego dziecka. Tetno 170 a mierzy ok 3cm i wyglada jak misio. W piatek znow wizyta bo gin chce zbadac czy wszystko jest dalej ok bo chce dac skierowanie na b.prenatalne bo u nich dosc dlugo sie czeka a dodzwobic masakra a ida swieta. No i jezzcze zleci kilka badan. Wogole 3 razy mi puszczal bicie serca bo plakalam i nie wierzylam a On tylko pytal czy juz wierze?! Widze ze malo piszecie no ale swieta sie zblizaja
Sle moja pamiec kochane i jezzcze raz dziekuje za wsparcie❤❤❤❤Bomblica, malika89, osa, blondyna5555, adora, madziara0080, Mysia 15 lubią tę wiadomość
-
Inessko strasznie sie ciesze, że wszystko u Ciebie gra Teraz to już wszystko musi być dobrze Kochana
U nas też wszystko wyglada super kość nosowa jest, przeziernść karkowa w zależności od ustawienia Dzidka wychodziła miedzy 1mm a 1,5mm więc super przynajmniej na czwartkowe badania pojedziemy bez wielkiego stresu
Żeby nie było mam zdjecia to się pochwałę
A tutaj Dzidek pomachał do nas łapką
Jestem szczęśliwa
Edit:
PS. A mój synek patrząc na wszystkie fotki (dostaliśmy 4) powiedział z wielką powagą "Coś mi się zdaje, że to będzie chłopak", wiec pytam dlaczego tak myśli, a on na to "Zobacz ma taką szczękę jak ja"Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 21:32
Bomblica, osa, blondyna5555, inessa, madziara0080, Jacqueline, malika89, Martynka30 lubią tę wiadomość
-
Maggi Cudny ten Twój dzieciaczek, aż nie mogę się napatrzeć
Inessko wiedziałam, że przywieziesz super wieści. Cieszę się bardzo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 08:47
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Maggi - przecudowne fotki dzidziusia
Inessko - cieszę się, że u Ciebie dobrze
Bomblu - jak samopoczucie? Kota nie udusiłaś?
Blondynko, Martynko, Oso, Maliko, Aniu - co u Was? Jak się czujecie?
Jak przygotowania do świąt dziewczęta? Prezenty kupione?
Jeżeli chodzi o mnie, to coś mocno mi się wydaje, że nadciąga @... dziwnie boli mnie brzuch, tak trochę małpowo, ale sama do końca nie wiem jak mam go określić... w nocy czułam, że cała się w sobie trzęsę, byłam zdenerwowana, czułam, że mną telepie Miałam wrażenie, że @ już przyszła... ale jeszcze nie przyszła. Papier czysty. Mam trochę wrażliwe piersi, ale nie tak bardzo mocno jak w poprzednich cyklach. Ja chyba nie rozumiem swojego organizmu, naprawdę... Do dnia dzisiejszego dość sporo kremowego śluzu, dziś jak na razie w miarę sucho, ale uczucie, że mokro? Dziwne to wszystko. Chyba już głupieję naprawdę... -
Madziara kot zyje
Głód nienasycony mnie dzis trawi.. Teściowa myje mi okna 9 czapli mam za oknem na wylowionym stawie.. A po południu będę ubierać choinkę
Madziara może będziesz miec prezent na święta? mnie kremowy śluz zalewa od pierwszych dni ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 13:02
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Ja mam zamiar jutro myć okna i ubrać choinkę - tę w domu i przed domem reszta domu wysprzątana
Widzisz, ja dziś mam niby sucho, ale wrażenie, że mokro. Takie to trochę dziwne. @ ma przyjść w czwartek/piątek.
Jednym zdaniem: mój organizm mnie bardzo zaskakuje i mam wrażenie, że w ogóle siebie nie znam;(