Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalinko, trzymam kciuki za Ciebie i Dominika, żeby rozwiązania nadeszło w odpowiednim dla was momencie. Choć już nie powinno mnie to dziwić, to wciąż mnie dziwi, jak daleko są dziewczyny w swoich ciążach, Ty już właściwie donosiłaś.
M@linka lubi tę wiadomość
-
Elaria wrote:Malinko, trzymam kciuki za Ciebie i Dominika, żeby rozwiązania nadeszło w odpowiednim dla was momencie. Choć już nie powinno mnie to dziwić, to wciąż mnie dziwi, jak daleko są dziewczyny w swoich ciążach, Ty już właściwie donosiłaś.
I ja sie dolaczam do kciukow za M@linke i Synka.. i tez sie podpisuje pod Twoimi slowami: wciaz jestem zaskoczona jak patrze na pedzace suwaczki.
Pamietam jak Coco pisala, ze juz odczuwala ciazowe objawy zanim zrobila test, a potem potwierdzila te odczucia dwoma kreskami. A tu prosze...Amelka juz na swiecie.M@linka lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Justa tulę Cię mocno Kochana. Wypłacz się, jeśli tego potrzebujesz. I pisz do nas. Postaramy się pomóc jak tylko będziemy umiały. Domyślam się, że jest Ci teraz cholernie ciężko, ale proszę Cię z całego serca, nie zadręczaj się najgorszymi scenariuszami. Wierzę, że tym razem wszystko będzie dobrze. Trzymam za to kciuki z całych sił!
Dziekuje:)ja mam teraz tak ze placze ale nie wiem.dlaczego,na reklamie,na hymnie,w kosciele...to chyba hormony...
Koteczku a Ty liczysz od miesiaczki.czy z usg?bo zastanawiam.sie w jakim.ja dokladnie tyg jestem:)
Malinka a jak wyglada porod z clexanem i trombofilia?
Mnie raczej nie bedzie na spotkaniu,maz ma prace a obiecal ze mnie zawiezie jakby mial wolne...tak musialabym dluuugo jechac z 3przesiadkami..wole nie ryzykowac.
Elaria jak patrze na Twoj suwaczek to wydaje mi sie ze dopiero dowiedzialas sie o ciazy a Ty juz za polowa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 16:03
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Kurczę nigdzie nie mogę dostać żadnego z tańszych preparatów z folianem w żadnej aptece nie ma nawet w internetowej tak żebym mogła odebrać osobiście w aptece. Wrrr.....Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Justa u mnie tygodnie liczone według miesiączki zgadzają się z tymi z usg ja dzisiaj zaczęłam 8tc czyli jest skonczone 7 tygodni. A u Ciebie ile? Załóż sobie tabelę na belly wtedy system wyliczy Ci tygodnieMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Koteczka82 wrote:Kurczę nigdzie nie mogę dostać żadnego z tańszych preparatów z folianem w żadnej aptece nie ma nawet w internetowej tak żebym mogła odebrać osobiście w aptece. Wrrr.....
-
Mamookruszka a gdzie jest wtedy możliwy odbiór osobisty? Bo nie widzę miejsca żeby wybrać punkt odbioru a z wysyłką to trochę za dużo jak dla mnie w tej chwili.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Koteczka82 wrote:Mamookruszka a gdzie jest wtedy możliwy odbiór osobisty? Bo nie widzę miejsca żeby wybrać punkt odbioru a z wysyłką to trochę za dużo jak dla mnie w tej chwili.
A tak w ogóle to gratuluję 8 tc!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 17:34
-
Sprawdzę na allegro
dziękuję
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
M@linko - trzymam kciuki za Was, po prostu za pomyślny koniec
Mamookruszka - z tym cukrem może być dobry trop, chodzi o odstępy między posiłkami, zdarza mi się dość często nieregularnie jeśćDziś trochę bardziej przypatrzyłam się tym odstępom i po prostu coś przekąsiłam jak pojawiło się to pierwsze uczucie głodu i było lepiej. A często tak jest, że po prostu o to nie dbam, bo akurat "nie mam czasu zjeść" i jak minie to pierwsze uczucie głodu to potem czasem mi się tak nie chce jeść no i jestem śpiąca, a jak już zjem to jeszcze zanim jestem znowu głodna dopada mnie śpiączka, czyli po ok 1,5-2 godzinach.
Nogi mi w puuuuuupe włażą, nastałam się przy pierogach
Byłam wczoraj z kocicą na sterylizacji, jeszcze z młodą po niej później jak podrośnie musimy jechać jeśli ma u nas zostać. Wcale bym z nimi nie jechała, ale kotki raz ktoś chce a raz nie, a nie mam serca trzymać aż podrosną i gdzieś porzucić. Rany, ale mi jej było szkoda bidulki, jak się wreszcie obudziła po paru godzinach, ale dziś już lepiej, przyczłapała się w miejsce gdzie zawsze leży jak jest w domu i chciała żeby ją pogłaskać, szukała towarzystwa, zaczęła mruczeć
Aaaaa no i "ochrzciliśmy" kolejne pomieszczenie w domuM@linka, Elaria, Dorola31 lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
No i wreszcie posłuchałam lekarza i zaczęłam regularnie ponownie łykać kwas foliowy (w sumie to witaminy, Femibion 1) no i dokupiłam sobie Molekin D3 + K2(mk-7) - ten Molekin to chyba dobry wybór?12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Mamaokruszka wrote:W goczałkowicach... Może w takim razie sprawdź na allegro? U użytkownika PRZEPISNAZDROWIE znalazłam za rozsądne pieniądze.
A tak w ogóle to gratuluję 8 tc!!!
W goczalkowicach? Hmmm.. Może jesteśmy sasiadkami?
A nie, jednak doczytałam że nieale goczalkowice sa koło mnie, na śląsku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 19:27
-
Kurczę byłam dziś z młodym na sankach i chyba że dużo chodziłam i teraz boli mnie trochę brzuch po lewej stronie na dole
wzięłam dodatkowo magnez i całe popołudnie leżałam na kanapie mam nadzieję że szybko mi przejdzie. Myślicie że mogę łyknąć no-spe? Czytałam, że w 8 tygodniu ciąży mogą pojawić się różne bóle w brzuchu i biodrach, mam nadzieję że to tylko to. Zaraz idę do łóżka i rano pewnie już będzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 20:55
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
No właśnie tak mi się wydawało że ja w pierwszej ciąży też brałam no-spe nawet 3 razy dziennie jak się mojemu synkowi na świat spieszyło, ale chciałam się upewnić bo mam zaćmienie pamięciMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Jacqueline wrote:M@linko - trzymam kciuki za Was, po prostu za pomyślny koniec
Mamookruszka - z tym cukrem może być dobry trop, chodzi o odstępy między posiłkami, zdarza mi się dość często nieregularnie jeśćDziś trochę bardziej przypatrzyłam się tym odstępom i po prostu coś przekąsiłam jak pojawiło się to pierwsze uczucie głodu i było lepiej. A często tak jest, że po prostu o to nie dbam, bo akurat "nie mam czasu zjeść" i jak minie to pierwsze uczucie głodu to potem czasem mi się tak nie chce jeść no i jestem śpiąca, a jak już zjem to jeszcze zanim jestem znowu głodna dopada mnie śpiączka, czyli po ok 1,5-2 godzinach.
Nogi mi w puuuuuupe włażą, nastałam się przy pierogach
Byłam wczoraj z kocicą na sterylizacji, jeszcze z młodą po niej później jak podrośnie musimy jechać jeśli ma u nas zostać. Wcale bym z nimi nie jechała, ale kotki raz ktoś chce a raz nie, a nie mam serca trzymać aż podrosną i gdzieś porzucić. Rany, ale mi jej było szkoda bidulki, jak się wreszcie obudziła po paru godzinach, ale dziś już lepiej, przyczłapała się w miejsce gdzie zawsze leży jak jest w domu i chciała żeby ją pogłaskać, szukała towarzystwa, zaczęła mruczeć
Aaaaa no i "ochrzciliśmy" kolejne pomieszczenie w domu
Daj trochę tych pierogówUwielbiam pierogi, wszystkie pierogi są fajne!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 22:00
-
Ikarzyca wrote:W goczalkowicach? Hmmm.. Może jesteśmy sasiadkami?
A nie, jednak doczytałam że nieale goczalkowice sa koło mnie, na śląsku
Chociaż nachodzą nas ostatnio myśli, żeby przenieść się gdzieś na południe Polski
Ja to w ogóle wyjechałabym z kraju, ale mój małżonek jest uparty jak osiołek i się nie zgadza.
-
Koteczka mozesz smialo lykac. Jedtem w 9 tc i tez mam te same objawy. Czasami bardzo silny bol ale wszystko jest w porzadku i jak trzeba to siegam po no-spe.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Dziękuję dziewczyny obyło się bez no-spy bo poszłam do łóżka i teraz jest ok ale noc miałam ciężką dwa razy się obudziłam bo takie koszmary mi się śniły że potem aż bałam się usnąć, masakra po prostu
a tak jestem zmęczona jakbym wcale nie spała
Powiedzcie mi jeszcze czy któraś ma takie dziwne uczucie na brzuchu? Na wysokości pępka mam tak jakbym ciągnęła mnie skóra i mięsień nie jest to mocny ból. A jak dotykam ręką to tak czuję jakbym to miejsce było "pod prądem" takie bardzo wrażliwe i doktyk jest nieprzyjemny.
Z objawów ciążowych doszło lekkie obrzmienie piersi i bardzo wrażliwe sutki aż mnie stanik uraza.
Jutro wizyta ciekawe czy coś się dowiemMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...