Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie poroniłam samoistnie, ale skoro pojawia się już jasnoróżowy śluz to jest szansa, że samo się rozkręci. W moim przypadku nawet w szpitalu na badaniu powiedzieli, że jeszcze długo by nic się nie zaczęło więc zabieg był konieczny. Pamiętaj, Koteczka, żeby za długo też nie zwlekać, w końcu zdrowie najważniejsze.Listopad 2016 - 2 Aniołki 8tc
Grudzień 2017 - Zdrowy Chłopiec
Wiosna 2019 - Mąż po chemioterapii
Marzec 2021 - Puste jajo -
Monika1357 wrote:Niebieska pewnie ciezko Ci juz z brzuchem. Ja rodzilam w maju to pod koniec zimy jak wkladalam buty to tak sie zmeczylam, ze roznych slow uzywalam. W koncu na ostatni miesiac kupilak kozaczki za kostke.
Monika, na pewno ciezej niz bez brzucha, ale moj brzuch jest maly, wiec mysle, ze wiekszosc kobiet w tym tygodniu co ja ma wieksze niedogodnosci z powodu brzucha. Ale fakt, sapie przy zakladaniu butow. Dzisiaj na wycieczce tez sapalam i dlugosc dostosowalismy do moich mozliwosci. To jest trasa kamiennymi schodami na szczyt gory i ja przeszlam tylko jakas jedna trzecia trasy i wracalismy. I to nawet nie przez sapanie i zmeczenie tylko przez zawroty glowy, balam sie, ze moge przez to upasc.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Z wielkim smutkiem zdaję raport, że spotkanie już zakończone. Ponad 6 godzin zleciło jak jedna chwila, buzie się nie zamykały i pewnie można by rozmawiać jeszcze wiele godzin. Szkoda, że trzeba było już się rozstać. Dziękuję Wam Laski, love you ♥
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 19:03
Monika1357, Alisa, promyczek 39, Evita, Koteczka82, Magdzia88, Ikarzyca, sylvuś, Gaduaaa, Mamaokruszka, sy__la, jatoszka lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
nick nieaktualnyroma wrote:Z wielkim smutkiem zdaję raport, że spotkanie już zakończone. Ponad 6 godzin zleciło jak jedna chwila, buzie się nie zamykały i pewnie można by rozmawiać jeszcze wiele godzin. Szkoda, że trzeba było już się rozstać. Dziękuję Wam Laski, love you ♥
roma, Ikarzyca lubią tę wiadomość
-
Dynka wrote:Ja nie poroniłam samoistnie, ale skoro pojawia się już jasnoróżowy śluz to jest szansa, że samo się rozkręci. W moim przypadku nawet w szpitalu na badaniu powiedzieli, że jeszcze długo by nic się nie zaczęło więc zabieg był konieczny. Pamiętaj, Koteczka, żeby za długo też nie zwlekać, w końcu zdrowie najważniejsze.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczka, jesteś dojrzałą i odpowiedzialną kobietą i na pewno zrobisz to co najlepsze dla Ciebie. Życzę Ci żeby wszystko odbyło się bez żadnych komplikacji i żeby organizm jak najszybciej się zregenerował po tym. I oczywiście żeby na płaszczyźnie psychologicznej wszystko było dobrze. Wszystkie jesteśmy z Tobą :*
Koteczka82 lubi tę wiadomość
Listopad 2016 - 2 Aniołki 8tc
No dobra, owszem, pisałam kiedyś, że nigdy w trakcie starań nie zazdrościłam innym kobietom, że są w ciąży.
Ale nie pisałam nigdy, że nie zazdroszczę spotkania, na którym nie mogłam być, w super gronie dziewczyn z którymi chciałabym spędzać jak najwięcej czasu, które są wspaniałe i stanowią niewyczerpane źródło energii!
Ale Wam dooobrzeeee!!!
Cieszę się, że tradycja spotkań nam się rozwija! Że przeszłyśmy do realu!
Obiecajcie, że przyjdziecie kiedyś do Wawy! Pliiiiissss!!Magdzia88 lubi tę wiadomość
-
Doradźcie dziewczyny! Pierwszy okres po zabiegu był bardzo bolesny i obfity. Wylatywały ze mnie jeszcze skrzepy. Lekarz uprzedzał wcześniej, że podczas @ mój organizm będzie się oczyszczał do końca. Po stwierdził, że wszystko się oczyściło. Jednak kolejna @ i ta co właśnie się zaczyna są dość obfite w krew. Nie tak jak zwykła miesiączka, tylko taka dość wodnista, mocno czerwona. Czy któraś z Was miała tak po zabiegu lub poronieniu? Do lekarza najszybciej wybiorę się po okresie czyli pewnie w czwartek.Listopad 2016 - 2 Aniołki 8tc
Dzięki za informacje Mamookruszka trochę nie bardzo mam czas na czekanie tyle co napisałaś bo najpóźniej we wtorek muszę być w szpitalu, ale jak by się zaczęło rozkręcać to i tak będzie lepiej niż bez niczego.
Czytałam o kariotypach powiedzcie mi czy to badanie i mutacje można zrobić bezpłatnie na fundusz? Bo ceny są powalające i nie będzie mnie na to stać jeśli będę musiała zapłacić.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczko, ja robiłam kariotypy na fundusz. Można się jednak wpakować w długie oczekiwanie na badanie albo na wynik, dziewczyny nieraz czekają po kilka miesięcy. Jeśli chcesz, to mam namiary na dwie poradnie, gdzie zrobisz je w trybie ekspresowym, ale jedna w Rudzie Śląskie a druga w Częstochowie. Ale może warto się przejechać, żeby mieć wizytę i wyniki w ciągu miesiąca.
Koteczka82 lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
wziełam sie za nadrabianie wiec..
Laila,Monika gratuluje serduszek,niech biją i nie przestają,a Doroli zycze równiez serduszka a potem wielkiej nudy az do rozwiazania,wszystkiego najlepszego z okazji minionych imienin,zawieszka mega słodka od męza
Nadziejaaa co do wykluczenia nabiału i glutenu to na dobry poczatek mozna to ograniczyc by przyzwyczaic sie do produktów bezn glutenu czy laktozy,bedzie łatwiej sie przestawic.
Monika ja miesiąc temu miałam taki wynik glukozy ale krzywa mi dobrze wyszła,poza tym przewaznie mam wysoką glukoze powyzej 90ąt ale widocznie taki mój urok.
Mamookruszka jak samopoczucie,trzyma cie i nie puszcza cos..
Elaria u mnie bedzie podobnie z maluchem,metamorfoza w sypialni by łózeczko weszło a mąz bedzie w salonie spał,ma prace na zmiane wiec wypadałoby by był wyspany,ktos musi sie wyspac,maluch nie moze pozbawic snu wszystkich.Niestety zanim rozbudujemy dom to pewnie ze dwa lata miną,bedzie trzeba jakos sie zorganizowac.
Witaj Mysz,co przez te dwa lata robiłas?
Arletka z okazji twoich minionych urodzin zycze skromnie by dane ci było niebawem zostac cięzarówką,wiecej nie chce ci zyczyc poprostu jak szczesliwego cyklu urodzinowego
Jula pęcherzyk ładny ale endo troche słabe,trzeba czekac na @,ale jesli niebawem ovu to i rychło @ przyjdzie,czekam na sukces w kolejnym cyklu
Jomi twoja krzywa cos sygnalizuje,koniecznie lekarz to musi oblukac
Gaduaaa 8 tygodni to jakis zart,oczywiscie ciesze sie ze jest wszystko ok ale trzeba było od razu lekarza uswiadomic ze 8 tygodni to nie jest dobry termin kolejnej wizyty,nie dosc ze ty osiwiejesz to my razem z tobą
Niebieska jak pomysle ze pod koniec marca bedziesz tulic juz swoją córeczke to ciepło mi sie robi pod sercem
M@linko gratuluje synka,ciesze sie ze juz jestescie razem,zdróweczka dla was
Magdzia chyba ty nastepna?Przygotowujemy sie wiec do kolejnej akcji porodowej,oby gładko poszło
Zołzimagic rok temu tez tak poroniłam,ale moje dzieciątko wróciło,życze ci by do ciebie tez powróciło niebawem.
Inesska pozdrawiam,nigdy nie przyszłoby mi do głowy ze marchewka moze tak namieszac,zdróweczka dla naszego Gabi,ciotki czekają zawsze na wasze wiesci
Justa te krwawienia z odbytu to z pewnoscią przez zaparcia,ja tak miałam dwa razy, ale to było jednorazowe...jesli nie powtarza sie za kazdym razem to nie masz sie czym martwic,poza tym ciesze sie ze wszystko ok.
Annak ciekawy scenariusz akcji porodowej,spokojny poukładany a zarazem lekko siejący grozą
..i masz racje ze DJ ma na mnie zły wpływ,przesypiam drugą czesc dnia,poprostu zaczeło mi sie udzielac od niego,na kazdej wizycie usg spi a teraz ja nie wizytuje przez to na wątku,czuje skruche
Ruda ciesze sie ze jestes,wracasz do nas?Czytam ze u ciebie "luz blues w niebie same dziury.." ciesze sie ze pozytywu troche przywiozłas ze SZkocji,ze był ktos kto miał ten dobry wpływ na ciebie.
Yoselin widze ze na razie wszystko do przodu w OA,zycze by wszystko szło po waszej mysli
Dynka witaj,obys znalazła tu spokój i motywacje,dziewczyny maja tu zbawienn wpływ.Przykro mi z powodu twoich dzieciaczków.
Co do rzadkiej krwi podczas @ po poronieniu to ja tak miałam przez dwa trzy cykle,potem @ była jak dawniej
Asia87 mam nadzieje ze wizyta w klinice jednak roznieci płomien nadzieji jak u mnie to było,zycze owocnej współpracy
Natika przykro mi z powodu wizyty,gratuluje serducha ale pani doktor nie spisała sie,do psychiatry to raczej najpierw ona powinna zaglądnąc.Po recepte poprostu sobie podejdz do połoznej,niech wyciągnie kartoteke i niech poprosi doktorke by wypisała recepte,mozesz sobie ją odebrac na nastepny dzien,ewentualnie skoczyc do rodzinnego on tez wypisze dupka,ja tak byłam po lutke kiedy mi sie skonczyła
Mamuska piękny brzusio,poprostu idealny,mój jak nagle rósł tak teraz wydaje mi sie ze stanął..choc wiem ze to złudzenie
SIOOOOO TROLU!!
Evitka czyli zaczeło sie,z jednej strony dobrze juz skonczyc ten niemiły cykl,dał nam tyle nadzieji a potem zabolało nas to wsszystkie.Niech zatem stanie sie to co ma sie stac.
Promyczku a co dalej u ciebie,jakie plany?
Ja bardzo dziekuje ze mogłam sie z wami spotkac,ubolewam ze nie mogłam tydzien temu..DJ chyba tez był zadowolony,Alisa posmyrała mój brzuszek wiec musiało mu byc bardzo miło poznac ciotki,bo kiedy wróciłam do domu to po raz pierwszy poczułam ruchy synka na przedniej scianie brzucha,oszalał chyba z radosci przez te ciotki klotki
promyczek 39, Gaduaaa, Justa87, Jacqueline, Natikka123, Koteczka82, inessa lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna, Ty byłaś na spotkaniu??? Ale supeeer! Jak ja bym chciała Cie poznać! Moze kiedyś sie uda:) Magdziu, czegoś chyba nie zarejestrowałam. Ty mieszkasz we Wro lub obok Wro? To juz jesteśmy trzy z Wro: Ty, ja i M@linka. Kamma tez kiedyś pisała, ze jest z okolic Wro, a własnie... Kamma! Jesteś tu?
Magdzia88 lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017