Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga22 wrote:Oby było dobrze bo nie przeżyję tego wiecej
Mnie dzisiaj opryszczka wyskoczyla. Moze doradzicie cos?Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Monika1357 wrote:Rozumiem Cie. Tez sie martwie. Ale u Ciebie juz 15 tc to najgorsze minelo. Teraz juz bedzie dobrze.
Mnie dzisiaj opryszczka wyskoczyla. Moze doradzicie cos?Monika1357 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Dziewczyny,
Coraz częściej dopadają mnie takie momenty, kiedy naprawdę brak mi słów i nie wiem, co napisać. Nie umiem wykrzesać z siebie niczego pocieszającego, ani budującego.
Tak jest znów dziś, po przeczytaniu postu Ulli.
Ulli,
Strasznie mi przykro.
W ogóle nie brałam pod uwagę, że coś może pójść nie tak.
Wiem, jak się teraz czujesz i chciałabym móc napisać Ci coś mądrego, ale nie umiem. Szczególnie, że wiem, że w takiej chwili nic nie pomaga.
Mam nadzieję, że uda Ci się przejść możliwie najbardziej łagodnie te trudne chwile.
Pamiętaj, że tu jesteśmy dla Ciebie i wszystkich dziewczyn w takiej sytuacji. -
Jacq,
Przykro mi bardzo, że i dla Ciebie ten 13. dzień miesiąca okazał się pechowy.
Moja intuicja, wielka oszustka, podpowiadała mi, że będzie dobrze.
Ale tak sobie to tłumaczę, że może Twój organizm na poważnie przejął się naszą umową i jednak jeszcze musisz chwilę pomęczyć się z tą @, żeby u mnie wszystko zadziało się w terminie.
Tego się trzymajmy. W razie czego, nie przejmuj się zatem, gdyby i marzec nie był jeszcze szczęśliwy. Kwiecień już na pewno musi być Twój.
Ikarku,
A u Ciebie który to był dc? -
Ruda,
Po tym Twoim niedawnym powrotnym poście, w którym pisałaś nam o luzowaniu się i zmianie podejścia, marzyło mi się, żebyś niedługo napisała nam, że zobaczyłaś dwie kreski na teście.
Dlatego dzisiaj z ogromną radością przeczytałam Twoją wiadomość.
Życzę Ci, żeby to trwało tak długo, jak trzeba, żeby mogło nastąpić piękne i zdrowe zakończenie.
Błagam, nie znikaj, informuj nas o wszystkim. Twoja świeżutka ciąża to nasza wielka radość i nadzieja zarazem. Może właśnie Ty teraz odwrócisz ten smutny trend, o którym pisały wcześniej dziewczyny.
Zachowaj ten uśmiech i luz. To pomoże.
Niech wszystko się wreszcie ułoży.
nesariah,
Mam nadzieję, że już za chwileczkę, już za momencik, dołączysz do Rudej jako wyraz tego, że wreszcie znów może być dobrze. Czekam na wieści!
Yoselyn,
Tutaj to mi bardzo, bardzo mocno pachnie ciążą...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 22:03
-
Aga,
Gratuluję pięknych widoków dzisiaj na wizycie.
Wszystko jest dobrze i tego się trzymaj.
Rozumiem Wasz stres przed jutrzejszym odbiorem wyników PAPPa, ale nie ma absolutnie nic, co by wskazywało, że z nimi coś będzie nie tak. Wszystko idzie zgodnie z planem. To już 15 tc!
Trzymaj się mocno, bo masz dla kogo
* * *
Koteczko,
Trzymam kciuki i bardzo mocno życzę Ci, aby te dolegliwości były zwiastunem tego, na co czekasz.
Jesteśmy z Tobą, pamiętajKoteczka82, Aga22 lubią tę wiadomość
-
Annak - no widzisz, mój mózg pewnie częściowo zapamiętał sobie zakodował tą informację o "umowie"
I czeka spokojnie do terminu, w końcu umowa to umowa
No opcjonalnie może być i połowa kwietnia ostatecznie, jeśli terminowo będę dostawać @ to jakoś za 4-5 dni kolejna, około 17 marca następna i 15 kwietnia powinna być kolejna, "ostatnia" na 9 miesięcy
A mąż ma urodziny 25, więc miałby trochę wcześniejszy prezent
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 22:12
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Koteczko, jestem z Tobą. Serce mi się kraje jak czytam Twoje posty, sytuacja jest okrutnie ciężka a Ty jesteś tak dzielna! Mam nadzieję Kochana, że to to, na co czekasz i dzięki temu uda się uniknąć szpitala. Modlę się byś przeszła przez nieuniknione najłagodniej jak się da.
Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
Ulli bardzo mi przykro
Jaqline może jednak jeszcze za wcześnie i coś jednak będzie.... Tak czy inaczej prZykro mi że dziś nie dostałaś dobrych wieści
Koteczka u mnie też najpierw pojawił się leciutko różowy śluz i dopiero po 2 dniach coś więcej... życzę aby Jednak udało się bez lyzeczkowania.
Aga gratuluje dobrych wieści.
I ja też pochwalę się dobrymi wiesciami z wizyty. Moja mala ma ok 1200g szyjKa ok łożysko się podniosło wiec wszystko w porządku no i jest śliczna widziałam na usg 3d ale mam słaba jakość czarno Biała bo drukarka się popsuła.. .
Dziewczyny trzymam kciuki za pozostałe z esa które szykują się do testowania aby były same do te wieści.
Ruda bardzo się cieszę ze się udało i nas świetne podejście widać że odbkolowalas umysł i może właśnie to pomogło.. . Jednak coś w tym jest tylko jak trudno do tego doprowadzić... :) ale gratuluje bladziocha
Koteczka82, Aga22 lubią tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Mamookruszka -
Elmo - nie sądzę aby to było za wcześnie, 9/10 dpo dziś, a patrząc na moje cykle to z ciąży w styczniu 9/10 dpo ledwo widzialny ale widzialny bladzioch, 10/11 dpo beta 46, w ostatniej ciąży również 10dpo ledwo widzialny cień, także tego... Ale może ten lub następny cykl będzie mój i IkarkaI jeszcze kogoś
U Ciebie już kawał kobietki jest, super
Elmo13 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny