Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja byłam u GP na pobraniu krwi itd i Pani doktor podłączyła mi taki ichny medyczny detektor i sprawdziła serduszko
co prawda się stracha najadłam bo zajęło jej to dobre 10min żeby je znaleźć ale jest ! udało się! bije
więc jestem znowu na jakiś czas spokojniejsza
tylko się zastanawiam co to gadulątko tak się tam kitra.. że go nawet ciężko wysłuchać..Justa87, sy__la, Koteczka82, promyczek 39, Elaria, inessa lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Ja juz po polowkowych,wszystko dobrze.Jest maly minus,bo procz tylnego lozyska mam dodatkowy plat na przedniej scianie,który lubi sie odklejac wiec musze byc czujna,kazde plamienie czy krwawienie jak i bol brzucha musze sprawdzac w szpitalu lub u siebie w klinice..a tu stopa mojego synka,profilu jak zwykle nie chce pokazac
http://static.pokazywarka.pl/k/9/8/805150f32a08c8bf7c8c04808557e9bf_orig.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 15:40
promyczek 39, Alisa, Gaduaaa, Karma88, Niebieskaa, Aga22, Justa87, Natikka123, Kaczuszka86, sy__la, Monika1357, Jacqueline, Koteczka82, czarnulka24, Dorola31, Elaria, laila_25, Evita, inessa, Arleta, Magdzia88, jatoszka, Elmo13 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Ja juz po polowkowych,wszystko dobrze.Jest maly minus,bo procz tylnego lozyska mam dodatkowy plat na przedniej scianie,który lubi sie odklejac wiec musze byc czujna,kazde plamienie czy krwawienie jak i bol brzucha musze sprawdzac w szpitalu lub u siebie w klinice..a tu stopa mojego synka,profilu jak zwykle nie chce pokazac
--> była fotato nic takiego
no noga pierwsza klasahehe super profilówka na fb
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 16:59
Jagna 75 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
ja mam cykle ok 40 dniowe
Jagna ciesze sie ze z maluszkiem wszystko dobrze a stopka slicznaMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Prolaktynę można zrobić w dowolnym dniu cyklu, ale trzeba się zastosować do kilku zasad:
- badanie na czczo
- przed badaniem trzeba się wyspać,
- pobranie krwi powinno odbyć się maksymalnie 3 godziny po wstaniu z łóżka, najlepiej pobierać krew między 7 a 8 rano
- 3 dni przed należy unikać:, stymulacji piersi, stresu, dużego wysiłku fizycznego,
- dzień przed unikać przejedzenia -
Gaduaa gdybys mogla poprawic swój post z moim zdjeciem..zapomnialam zamazac swoje dane zrobilam to po chwili jednak zdązylas w swoim poscie wkleic moje pierwsze zdjęcie
Ciesze sie ze serduszko cie uspokoilo jednak moge cie uspokoic bo na takim etapie nie jest latwo znalezc tętno nawet dobrym sprzetem.Ja ostatnio na wizycie w szpitalu u gin na nfz w 19tygodniu bylam i pielegniarka chciala sprawdzic tętno doslownie na chwile na ktg to tez sie namęczyla by go znalezc a te co 5 minut wczesniej mlody mnie kopał wiec poprostu gdzies sie schowal.Do tego trzeba chwilke cierpliwosciGaduaaa lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Justa ciesze sie ze u ciebie tez dobrze,to u ciebie to bylo jako pierwsze prenatalne?
Genshirin takie patrzenie w majty to juz chyba sie nie skonczy,ja nadal jak tylko poczuje wilgotno lece do ubikacji.Teraz to nie tylko krew ale patrze czy i wody sie gdzies nie sączą.Antoś IVF,Julisia natural
-
Dziewczyny Evitka,Arletka i nie wiem kto jeszcze..kolezance wyszlo allo mrl 0%,gdzie najlepiej uderzyc do jakiego lekarza,gdzie?
Didatkowo ma Ana3 dodatnie i w tej sytuacji z tego co wiem szczepien sie nie robi.Miala tez w ostatnim cyklu przed badaniem podawany encorton,czy on mógl az tak obnizyc poziom mrl?Antoś IVF,Julisia natural
-
Dziewczyny, ja jak zwykle piszę z doskoku, ale czytam na bieżąco. Nie ma dnia, żebym nie wchodziła na forum, bo bardzo Wam wszystkim kibicuję. Sama miałam małe zawirowania, będące jeszcze efektem poronienia, ale już temat ogarnięty mam nadzieję.
Roma, myślę, że w kontekście tych plamień pomysł z laparo czy przynajmniej histero na początek jest bardzo dobry. Żadne usg, nawet u najlepszego specjalisty, nie da takiego obrazu jak histero. Ja sama miałam histero już dobre kilka razy i to jest tak nieinwazyjny zabieg, że warto się na niego zdecydować jeśli inna diagnostyka zawodzi.
Annak, ten strach będzie Ci na pewno towarzyszył do momentu, gdy ujrzysz całą i zdrową Avę po drugiej stronie brzucha. Nie napiszę nic mądrego ponad to, że trzymam mocno kciuki, żeby udało się w zdrowi i spokoju doczekać wytrwać jeszcze te parę tygodni, bo nagroda będzie cudowna.
Koteczka, dobrze, że co najgorsze już za Tobą. W domku, ze swoimi mężczyznami obok, szybko dojdziesz do siebie i mam nadzieję, że znajdziesz siłę do dalszej walki. Mąż zmienił zdanie co do badania genetyki?
Nesairah, pamiętam, że w czasach ostrej diagnostyki badałam prolaktynę, progesteron, fsh, lh i testosteron, ale niestety nie pamiętam w jakich dniach cyklu. Jak chcesz mogę w domu pogrzebać w starych papierach i jakoś dojść do tego.
Gaduaa, piękny brzuszek. Ładnie się już zaokrągli.
Jagna, strasznie się cieszę z każdej Twojej relacji z wizyty. Super, że maluch się pięknie rozwija.
Kciuki za pozostałe dzisiejsze wizyty!
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Jagna 75 wrote:Promyczku,marzec to wlasciwie juz..wiec bede trzymac kciuki za udany cykl.Komus w tym miesiącu musi sie udac,czemu wiec nie tobie?
Promyczku kciukam razem z Jagnąpromyczek 39 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś