Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamaokruszka wrote:Dziękuję za wiarę Czarnulko ale ja po prostu czuję, że się nie udało. Poza tym progesteron mówi sam za siebie. @ za rogiem. Może następnym razem
;/ kurcze przykro mi okruszku .. choć ja mam iskierkę nadzieji że może akurat pykło .. chciałabym żeby ci się udało ,żebyś jutro wyskoczyła z tekstem na forum - dziewczyny jest jest jest II krecha
Karma88 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Arleta wrote:W końcu mam (po interwencji telefonicznejbo to już przesada normalnie była,tyle czekania)
Beta z soboty 271
progesteron 80
Narazie idzie dobrze,uff,nienawidzę sprawdzania bety
Arletko -superowo . Beta pięknie rośnie oby tak dalej.Arleta lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Alisa wrote:Nadzieja - 7 lub 8 dpo. Najlepiej po potwierdzone owulacji.
Dziękuję AlisaAlisa lubi tę wiadomość
Aniołek7.10.2016.
"Nienarodzone dzieci nie odchodzą.. one tylko zmieniają datę przyjścia na świat"
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto,,Mutacje,Trombofilia... Niekończąca się opowieść...
In vitro start kwiecień 2019
Punkcja 15.04 pobrano 12 komórek
Transfer 16.05
7dpt beta 49 😍
9dpt 151 😍
11dpt 350 😍
15dpt 2148 😍
18dpt 6823 😍
22 dpt mamy ❤️ 😍😍 -
Kaczuszka86 wrote:Witam, i u mnie wyniki.
W czwartek było 41 a dzisiaj 353to chyba prawidłowy przyrost? W środę powtórzę dla świętego spokoju q związku z tym plamieniem
Kaczuszko - beta piękna . Życzę spokojnej ciąży27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Nadziejaaaaa warto też wiedzieć, że progesteron jest wydzielany pulsacyjnie dlatego pojedynczy pomiar niczego nie przesądza. 7 - 8 dpo osiąga maksimum dlatego bada się go właśnie wtedy.
Alisa lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Alisa udanego IUI i super powtórki
Arletka,Kaczuszko trzymam kciuki za wasze maluchy &&&&
Evitka za twoją bete troszke mocniej &&&& niech to wreszcie bedzie ten czas,jesli waszej trójcy sie teraz uda to juz reszcie pojdzie z górki.
Pamietam czas moich staran,cykl za cyklem..bardzo kibicowalam Annak,wewnetrznie czulam ze nie zajde póki ona nie ujrzy dwóch kresek.Pewnego dnia stalo sie to tak zwyczajnie,poprostu i wiedzialam ze juz kwestia czasu kiedy i mnie sie uda.Cztery miesiace czekalam na swoją kolej po Ani,tylko cztery albo az cztery...teraz to nie ma znaczenia,ale to poczucie ze jesli jej sie uda to mnie na pewno,warto bylo wierzycAntoś IVF,Julisia natural
-
Witam cie Nadziejaaa,ciesze sie ze wrócilas,tutaj jest takie miejsce gdzie z chęcia sie wraca..moze czasem czlowiek potrzebuje odpoczynku od wszystkiego ale zawsze ma sie poczucie ze ktos tu jest i ktos czeka,w kazdej chwili mozna poprostu wejsćAntoś IVF,Julisia natural
-
roma wrote:Nadziejaaaaa warto też wiedzieć, że progesteron jest wydzielany pulsacyjnie dlatego pojedynczy pomiar niczego nie przesądza. 7 - 8 dpo osiąga maksimum dlatego bada się go właśnie wtedy.
Tylko musiałabym mieć w tym wypadku potwierdzoną owulację.
Zastanawiam się jak mogę sobie pomóc żeby tym razem nie skończyło się tylko i wyłącznie na żalu.
Mam tysiące pytań a od paru dni nie moge skontaktować się z moją ginekolog..Aniołek7.10.2016.
"Nienarodzone dzieci nie odchodzą.. one tylko zmieniają datę przyjścia na świat"
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto,,Mutacje,Trombofilia... Niekończąca się opowieść...
Transfer 16.05
7dpt beta 49 😍
9dpt 151 😍
11dpt 350 😍
15dpt 2148 😍
18dpt 6823 😍
22 dpt mamy ❤️ 😍😍 -
Jagna 75 wrote:Witam cie Nadziejaaa,ciesze sie ze wrócilas,tutaj jest takie miejsce gdzie z chęcia sie wraca..moze czasem czlowiek potrzebuje odpoczynku od wszystkiego ale zawsze ma sie poczucie ze ktos tu jest i ktos czeka,w kazdej chwili mozna poprostu wejsć
Jagna i ja Ciebie witam ;* W zasadzie to Ciebie i maleństwo
Wracam ale nie wiem jak to się znów potoczy u mnie, w zasadzie na ile zagoszczę. Tyle się dzieje u mnie ostatnio że na wszystko jest po prostu mało czasu..
Mam setki pytań którymi nie chce Was zadręczać - w kwestii lekarstw ale nie jesteście przecież lekarkami i nikt mi na 100% odpowiedzi nie może udzielić to jest zrozumiałe..
Jagusiu jak się miewasz Ty i maleństwo?
Aniołek7.10.2016.
Transfer 16.05
7dpt beta 49 😍
9dpt 151 😍
11dpt 350 😍
15dpt 2148 😍
18dpt 6823 😍
22 dpt mamy ❤️ 😍😍 -
Nadzieja to forum to takie miejsce gdzie można zajrzeć na tyle na ile się w danej chwili może/potrzebuje i wracać za każdym razem kiedy znowu chcesz/potrzebujesz. Ja wiem że jestem od niego uzależniona i pewnie prędko się z Wami nie rozstanę na pewno do końca mojej kolejnej tym razem szczęśliwej ciąży tu będę a potem będą zaglądać żeby sprawdzić czy już wszystkie dziewczyny szczęśliwie zaszły i urodziły
A tak w ogóle to chyba powoli wraca mi energia dzisiaj starczyło jej gdzieś do 15:00 dałam radę zrobić zakupy i odebrać młodego ze szkoły (1,5 godziny chodzenia), naszykować omlet, zrobić obiad, wstawić pranie i zmywarkę, zrobić naleśniki, ogarnąć kuchnię i wziąć długi prysznicjestem z siebie zadowolona.
Za to mój kochany synek postanowił mnie zamęczyć. Ostatnio wam pisałam że mówi o rodzeństwie.Dzisiaj jak pomagał mi w kuchni mówi do mnie tak po prostu: mamusiu mamy mało łyżek do zupy dla nas trojga wystarczy ale jak będzie nas więcej to będzie mało. Mówię że jak będzie trzeba to kupimy. A on na to że bardzo by chciał żeby to było już, żeby chociaż w moim brzuchu mieszkała już taka mała kluseczka. Aż mnie zatkało. Powiedziałam że zrobimy wszystko żeby była ale że czasem tak się dzieje że nie da się już mieć dziecka i że wtedy będziemy razem we trójkę i też będzie dobrze. W odpowiedzi usłyszałam dobrze mamusiu. Ehh.... serce mi się kroi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 22:49
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczka moze pytania twojego synka bolą ale widzisz,nie tylko wy marzycie o większej rodzinie.To wspaniale ze to dziecko pragnie miec rodzenstwo,w kupie sila jak to mówią wiec wasze marzenie jest takie razy trzy,musi sie spełnic.
Nadziejaa u nas ok,jestem juz tak skopana przez juniora ze czasem brzuch od wewnatrz mam obolały,wystarczy ze siade to juz zaczyna mecz,dlatego staram sie chodzic i ruszac ale nie przesadzac bo znow nogi bardzo puchną.
Jesli masz pytania pytaj,moze akurat ktos bedzie wiedział na temat leków,ja niestety tylko witaminy i letrox biore wiec nie pomoge.Ale sporo dziewczyn tutaj bierze rózne leki albo bedą miec wdroźone w ciàzy.Czasem na forum czlowiek wiecej sie dowie niz od lekarzaAntoś IVF,Julisia natural
-
Arletko i Kaczuszko - superowe bety!! Oby rosły w siłę
trzymam dalej kciuki.
Za Aliske również!!! Matko tak szybko to juz zlecialo, ze od naszej ostatniej rozmowy już IUI zrobiłaś?! A dopiero tamten cykl przeklinalas...
Kochana życzę Ci II kreseczek i nie ważne co myślisz czy bedzie cos z tego czy nie będzie... ja wierzę i reszta dziewczyn też.. za Ciebie będziemy wierzyć że się udało
Evitko , nie przesądzaj jeszcze tego cyklu, moze beta sie dopiero rozkręca! Tak bardzo bym chciala, aby wreszcie było wszystko dobrze. Tuleee i wspieram, a i oczywiscie kciuki zaciskam.
Nadziejaaaa no jakos tak zlecialo i nadal leci szybkk ten czas. Przykro mi że u Ciebie nie za ciekawie, ale na pewno i na Ciebie przyjdzie odpowiedni czasWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 00:55
Alisa, Arleta lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Arletko i Kaczuszko gratuluje pięknie przyrastającej bety
Życzę spokojnych i nudnych ciąż.
Alisko za to, żeby jednak to IUI nie było stracone. Kciukam mocno.
Evitko czekam z niecierpliwością na powtórkę bety i trzymam mocno kciuki, żeby porządnie się rozkręciła
Nadziejaaa witaj z powrotem. Ja niestety na lekach się nie znam, ale może znajdzie się osoba, która mogła by odpowiedzieć na część twoich pytań
Koteczko z jednej strony to super, że wasz synek pragnie rodzeństwa, z drugiej strony rozumiem, że dla ciebie to bolesne. Trzymaj się mocno. Tulę i ojojam
Mamookruszka przykro mi, że się nie udało. Ojojam i tulę mocno.
Przepraszam, że nie odniosłam się do wszystkich. Wszystkim kibicuję i za każdą z was trzymam kciuki. -
Gaduaaa - no gratki z okazji pracy
Ehh u mnie to by nie przeszło, tak mnie wydęło w ciąży z córką, że szok, jakoś właśnie w 15/16tc
Arleta, Kaczuszko - piękne przyrosty bety
Ktoś dzisiaj robi betę albo sika na test? Można dziś mocniej trzymać kciuki?Gaduaaa lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nadziejaaaaa wrote:Tylko musiałabym mieć w tym wypadku potwierdzoną owulację.
Zastanawiam się jak mogę sobie pomóc żeby tym razem nie skończyło się tylko i wyłącznie na żalu.
Mam tysiące pytań a od paru dni nie moge skontaktować się z moją ginekolog..25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Elaria wrote:Aniak mogłaby sie odezwać po wizycie...25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Otóż to, dziewczyny doniosły, że na kwietniówkach coś pisała.
Ale my też się martwimy...
A wczoraj miała mieć wizytę właśnie...
Annak - odmeldować się należy!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 07:20
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016