Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Uli dobrze w sumie ze nic nie wyszlo niepokojącego... mam nadzieje a dostaniesz szybko zielone swiatelko do staranMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Alisa kciuki ZA IUI
dzialajcie dzialcie i beda blizniaki
Alisa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Koteczka na pewno bedzie wszystko dobrze... a maz juz nie ucieknie bo dokad?
jak cos to wez mlotek i za mezem
haha
Alisa, Koteczka82 lubią tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Koteczka szkoda, ze nie powiedzieli co to za wyniki. Mysl pozytywnie, maz namowiony do badan to duzy sukces. Ja swojego nym chyba nie dala rady namowic.
Koteczka82 lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Yoseoselyn Wałek mam zawsze w pogotowiu
albo jego własną pałkę pożyczę hihi ;-P
Monika musiałam się uciec do przekupstwa najbardziej ulubioną przez mojego męża rzeczą na świecie czyli s..u.ale czego się nie robi żeby zrealizować swoje marzenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 16:35
Monika1357 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Yoselyn82 wrote:Ja mialam homocysteine 9 i immunolog mowil mi ze dobra mam
a jaka powinna byc? do ilu?
niby norma jest do 14 ale mi genetyczka mówiła ,że jak się ma mutacje Mthfr to powinna być max 9 że wtedy na normy się nie patrzy a powyżej 9 powinno się dorzucić już metylowaną witamine B6 i B12 i powinno się zbić do około 6Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 17:23
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Mamaokruszka wrote:Jeszcze nie wiem co planuję. Szczerze mówiąc mam kompletny mętlik w głowie.
Na pewno poczekam na wyniki homocysteiny i na @. Zobaczymy, może rzeczywiście @ przyjdzie dziś lub jutro i nie ma czym się przejmować?
Chociaż od kilku godzin cisza, ani bólu brzucha, ani plamienia, nic, kompletnie nic...
Witaminę B6 25mg biorę już od kilku miesięcy, chyba od 4..
Jeśli w 7dpo masz progesteron poniżej 14 a owulacja była to już chyba się kwalifikuje jako niedomoga lutealna i faktycznie dupka powinno się brać.
Okruszku przejrzałam Twój wykres właśnie i widzę że jesteś 12dni po przy ostatniej ciąży w 12dni po to wyszedł mi taki bladzioch ,że musiałam oczy wytężać praktycznie była delikatna poświata też miałam plamienia dwu dniowe ..
U ciebie widzę ,że temperatura się trzyma bardzo ładnie - może jeszcze coś z tego będzie ..
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
W końcu mam (po interwencji telefonicznejbo to już przesada normalnie była,tyle czekania)
Beta z soboty 271
progesteron 80
Narazie idzie dobrze,uff,nienawidzę sprawdzania betyEvita, Koteczka82, Alisa, Elaria, promyczek 39, jomi81, Ikarzyca, Dorola31, Monika1357, Jacqueline, Natikka123, Genshirin, Gaduaaa, czarnulka24, kiti, Kadabra, sylvuś, sy__la, M@linka lubią tę wiadomość
-
Alisa wrote:Ja zastanawiam się czy Ty zdrowa na umyśle jesteś!! Bo z Twoich wypowiedzi bije niedojrzałość. Staram się milczeć jak coś napiszesz i przechodzę dalej. Ale te Twoje dzisiejsze wypociny tak mnie wnerwiły.
Nosisz dziecko pod sercem. A ciągle zestresowana, zmartwiona, niepewna.. co będzie dalej ja pytam??
Starałaś się o dziecko - panikowałaś, miałaś doły. Teraz jesteś w ciąży - jeszcze gorzej!!!
Powiem Ci ze to ogromna " tragedia" poznać płeć dziecka:-) no ja pikole...trzymajta mnie.
Pij ten syrop na żelazo - może i na mózg wpłynie:-)
Aliska, nie wiem wlasciwie dlaczego, ale rozbawil mnie ten post. Chcialabym zobaczyc Twoja mine jak go pisalas:DAlisa, Arleta, promyczek 39, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Arleta wrote:W końcu mam (po interwencji telefonicznejbo to już przesada normalnie była,tyle czekania)
Beta z soboty 271
progesteron 80
Narazie idzie dobrze,uff,nienawidzę sprawdzania bety
jupiiiii! ja jestem niecierpliwa...kiedy usg?
Arleta lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
A u mnie śluz zabarwiony na różowo. Także raczej lipa znowu
szkoda... Nie wiem o co chodzi, czemu mam zawsze tak. W dodatku zwiększyłam sobie lutke bo miałam bardzo małą dawkę (2 razy 1 tabletkę) i dziewczyny na innym forum przestraszyly mnie że lutka zagęszcza krew. Malina na urlopie a ja jestem sama z tym ciulowym poczuciem odpowiedzialności za wszystko. A wpływu nie mam na nic... Smutno mi dziewczyny. Myślę że znów się nie udało.
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Arleta wrote:W końcu mam (po interwencji telefonicznejbo to już przesada normalnie była,tyle czekania)
Beta z soboty 271
progesteron 80
Narazie idzie dobrze,uff,nienawidzę sprawdzania bety
gratulujeArleta lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Kurde Evicia, niewiem co ci mam napisać..Tak bym chciała żeby w końcu zaskoczyła porządnie...a naprawdę nie chcesz spróbować na cyklu stymulowanym? Komórki jajowe są wtedy napewno lepszej jakości,jest więcej szans i endo bardzo gruuube...
Mi Malina przepisał luteiny 2x2 także tym bym się nie martwiła przecież mamy jeszcze heparynę. -
Dzień dobry dziewczyny
Witam się znów po dłuższej nieobecności, nie wiem czy mnie pamiętacie w ogóle ;p
Podczytuję Was jak tylko mam czas, choć ostatnio jest go bardzo mało ;/
Dużo się tutaj dzieje widzę ale żeby wiedzieć co u każdej z Was muszę poświęcić więcej czasu na przeczytaniu tych kilkunastu stron
Trzymam kciuki za dziewczyny czekające na wyniki bety.
Evitka za Ciebie również trzymam kciuki aby beta znacząco się podwoiła
Dziewczyny ale ten czas leci, niedługo Annak, Syla i Niebieska ujrzą swoje maleństwa- super kibicuję Wam strasznie dziewczyny i bardzo się cieszę
U mnie ostatnio mały zawód- były dwie kreski co prawda druga bardzo blada ale jednak była i rozczarowanie beta negatywna i @ przylazła.. No ale nic podnoszę się walczę dalej
Mam takie pytanie- w którym dniu cyklu powinnam zrobić badanie progesteronu- zastanawiam się czy coś mi się tutaj nie pomieszało po zabiegu. Czy mogłybyście coś poradzić aby polepszyć mój stan bo wydaje mi się że pojawił mi się problem z zagnieżdżeniem zarodka- aczkolwiek jeśli nie macie ochoty to rozumiem. Co przede wszystkim powinnam sprawdzić teraz ? Będę wdzięczna za jakieś radysy__la lubi tę wiadomość
Aniołek7.10.2016.
"Nienarodzone dzieci nie odchodzą.. one tylko zmieniają datę przyjścia na świat"
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto,,Mutacje,Trombofilia... Niekończąca się opowieść...
In vitro start kwiecień 2019
Punkcja 15.04 pobrano 12 komórek
Transfer 16.05
7dpt beta 49 😍
9dpt 151 😍
11dpt 350 😍
15dpt 2148 😍
18dpt 6823 😍
22 dpt mamy ❤️ 😍😍 -
Evita wrote:A u mnie śluz zabarwiony na różowo. Także raczej lipa znowu
szkoda... Nie wiem o co chodzi, czemu mam zawsze tak. W dodatku zwiększyłam sobie lutke bo miałam bardzo małą dawkę (2 razy 1 tabletkę) i dziewczyny na innym forum przestraszyly mnie że lutka zagęszcza krew. Malina na urlopie a ja jestem sama z tym ciulowym poczuciem odpowiedzialności za wszystko. A wpływu nie mam na nic... Smutno mi dziewczyny. Myślę że znów się nie udało.
a moze jeszcze nic straconego... lez, bierz leki i powtorz bete za 2 dni... trzymam mocno kciuki!!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Arletka to już chyba po cichu mogę gratulować? Będziesz jeszcze robić powtórkę bety? Kiedy wizyta i usg?
Evitka nadal trzymam kciuki dopóki nie ma @ jest nadzieja.Arleta lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...