Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a jakie bierzecie witaminy b6 i b12? tzn ile mg? i jakiej firmy?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn, ja nie pomogę, bo w tej chwili z supli biorę tylko infolic i wit. D.
Tak w ogóle to w ubiegłym tygodniu, przy okazji kolejnej powtórki bety (pani w labie patrzy na mnie jak na wariatkę, serio, bo to była chyba moja piętnasta beta w ciągu 2 miesięcy) zrobiłam sobie poziom wit D i jest masakra22 ng/ml
Pomimo suplementacji 2000j Solgara. Chyba muszę kupić 4000j i wit. K2.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 15:36
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Ikarzyca wrote:Evitko nie, miałam tak żałosne endo że wręcz ryzykowne byłoby dołączenie stymulki. Na dwa cykle jestem na estrogenach, potem stymulki jak się poprawi endo. Tyle że ja mam cykle ponad 50 dni ostatnio... W ogóle błędne koło.
Ikarku nie wszystkie leki stymuląjce działają zle na endo..clo tak ale np Lametta sprawia że endo jest superowe
Grunt to dobry lekarz od stymulek -
nick nieaktualnyIkarzyca wrote:Evitko nie, miałam tak żałosne endo że wręcz ryzykowne byłoby dołączenie stymulki. Na dwa cykle jestem na estrogenach, potem stymulki jak się poprawi endo. Tyle że ja mam cykle ponad 50 dni ostatnio... W ogóle błędne koło.
Na wątku Stymulacja letrozolem jest dziewczyna, której endo również nie rosło, miała cieniutkie.
Estrofem, orzechy itd nie pomagały.
Wiesz co jej gin zastosowała: Viagrę dowcipną - Sildenafil. Urosło po 1 cyklu pięknie. Spytaj gina o to proszęEvita, Ikarzyca lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,
Ja już nie chcę tak za bardzo bombardować Was tematami ciążowymi, ale - jak wiecie - nie umiem się z Wami nie dzielić ważnymi kwestiami.
A więc napiszę jeszcze tylko, że mój termin cc jest już ustalony na 5 kwietnia. A więc poznamy naszą Avutkę najdalej za 29 dni (!). Oczywiście o ile nasza królewna łaskawie doczeka do tego momentu.jomi81, Alisa, Evita, Genshirin, Gaduaaa, Koteczka82, Natikka123, Arleta, promyczek 39, Elaria, roma, Jacqueline, kiti, Mamaokruszka, inessa, Aga22, Elmo13, Monika1357, jatoszka, sy__la, M@linka lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny a jakie bierzecie witaminy b6 i b12? tzn ile mg? i jakiej firmy?
b12 -dawka 1000
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d090c1d8358.jpg
b6 -dawka 25 ale są jeszcze z tej firmy wyższe dawki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/834ffdd7cbc2.jpg27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Annak, piękny termin
Kwiecień i maj to takie wg mnie idealne miesiące na poród
W zamierzchłych czasach, gdy jeszcze nie miałam takiego bagażu doświadczeń, celowaliśmy ze staraniami tak, żeby był termin na kwiecień/maj (o my naiwini). Teraz może być nawet listopad.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 16:00
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
nick nieaktualnyEvita wrote:Ikarku ja się na stymulacji tak sobie znam bo nie chcę na razie jej robic- zachodze w ciążę co miesiąc jak widać więc owulka jest....
Evitka: owulka jest ale nie wiesz jakiej jakości jest jajco. Przez stymulkę zwiększysz sobie i ilość i jakość jajek.
Dlaczego przed nią bronisz się?
-
nick nieaktualnyjomi81 wrote:Yoselyn, ja nie pomogę, bo w tej chwili z supli biorę tylko infolic i wit. D.
Tak w ogóle to w ubiegłym tygodniu, przy okazji kolejnej powtórki bety (pani w labie patrzy na mnie jak na wariatkę, serio, bo to była chyba moja piętnasta beta w ciągu 2 miesięcy) zrobiłam sobie poziom wit D i jest masakra22 ng/ml
jomi81 lubi tę wiadomość
-
jomi81 wrote:Annak, piękny termin
Kwiecień i maj to takie wg mnie idealne miesiące na poród
W zamierzchłych czasach, gdy jeszcze nie miałam takiego bagażu doświadczeń, celowaliśmy ze staraniami tak, żeby był termin na kwiecień/maj (o my naiwini). Teraz może być nawet listopad.
Jomi,
Listopad to miesiąc, którego dawniej nie znosiłam, ale potem zaczął mnie zaskakiwać rok w rok jakimiś cudownymi zdarzeniami i wiadomościami.
A więc bierz w ciemno, jak będą rozdawali porody w tym terminie
Ja Ci życzę dowolnego dnia, tygodnia, miesiąca, byle... niedługo!jomi81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alisa wrote:Ja biorę Swansona B200 Balance
drogie te witaminy sa... mi lekarz mowil ze ponoc tez przy poronieniach bierze sie te witaminy
A to ma jakies znaczenie dawka? w sumie mi lekarz nie mowil jaka dawke mam brac, mam tylko ze witamina b12 2x1 i b6 tez 2x1 wiec nie wiem jaka mam kupic sobie..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
annak wrote:Dziewczyny,
Ja już nie chcę tak za bardzo bombardować Was tematami ciążowymi, ale - jak wiecie - nie umiem się z Wami nie dzielić ważnymi kwestiami.
A więc napiszę jeszcze tylko, że mój termin cc jest już ustalony na 5 kwietnia. A więc poznamy naszą Avutkę najdalej za 29 dni (!). Oczywiście o ile nasza królewna łaskawie doczeka do tego momentu.
No to super... to teraz wielkie odliczanieMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
jomi81 wrote:Yoselyn, ja nie pomogę, bo w tej chwili z supli biorę tylko infolic i wit. D.
ja bralam witamine d3 1000 j i witamine d mialam 31 a potem zwiekszylam do 4 tys jednostek i jak badalam poziom pare miesiecy temu to mialam 89Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:drogie te witaminy sa... mi lekarz mowil ze ponoc tez przy poronieniach bierze sie te witaminy
A to ma jakies znaczenie dawka? w sumie mi lekarz nie mowil jaka dawke mam brac, mam tylko ze witamina b12 2x1 i b6 tez 2x1 wiec nie wiem jaka mam kupic sobie..Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Ikarku słusznie Aliska prawi- ja też miałam sildenafil w tym cyklu. Nie wiem czy pomógł bo nie mierzyłam endo na USG no ale coś tam w moim ciele się dzieje. To są globulki do stosowania po miesiączce przez ok 3 dni. Robią Ci ten lek w aptece (jest na receptę) ok 70 zł zapłaciłam.
Alisa lubi tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Alisa wrote:Nie wiem Kochana czy ma jakieś znaczenie dawka. W jednym preparacie mam wszystkie wit z grupy B i B12 metylowana
a gdzie kupowalas? w jakiej aptece?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Alisko bo mam dość leków i medykalizacji starań i ciąży, tak jak Ikarek - przeszłam już dużo i na razie nie mam siły na więcej. Nie chcę kolejnych zastrzyków przynajmniej na razie. Może za 2,3 miesiące się zdecyduje. Stymulka ma również skutki uboczne, jak wszystko... Chciałabym żeby cokolwiek zadziało się w moim ciele naturalnie. Dlatego na razie pasuje.Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
nick nieaktualnyA ja Wam powiem ze IUI wczoraj o 14 , a wieczorem taki ból owulacyjny... dziś już nic nie czuję czyli po owu. Wstrzeliliśmy się dobrze tylko co z tego jak pęcherzyk 18mm pękł pewno przez podanie Ovitrelle. I jak dla mnie nie był dojrzały.
W każdym razie tak jak przy naturalnym stosunku tyle materiału wypływa, tak po iui nic:-) wszystko siedzi sobie w środeczku:-)Evita, Gaduaaa, Koteczka82, Ikarzyca, kiti, jatoszka, sy__la lubią tę wiadomość