Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvita wrote:Elaria już kilka razy Ci z Arletka tłumaczyłysmy dlaczego niektóre z nas testują wcześnie bo rozumiem że to aluzja do mojej sytuacji. Mam zdiagnozowanych kilka poważnych chorób na które muszę wziąć leki natychmiast po stwierdzeniu ciąży. Testuje w dniu @ albo dzień przed żeby dać mojemu dziecku jakakolwiek szansę. Tydzień po terminie @ będzie za późno. Uważam Twój komentarz za bardzo krzywdzacy i niepotrzebnie raniacy kobiety, które przeszły już i tak za dużo.
Evitka, powiem Ci, że chyba żle to odebrałaś.
Elaria nie piła do Ciebie, napisała ogólnie bez żadnego przytyku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 10:18
-
Skrzacie! Gratulacje! Można? Można!
Ja u lekarza byłam zaraz po wysikaniu II. 28 dzień cyklu. Po leki i zobaczyłam 2 mm!! Pecherzyk w macicylaila_25 lubi tę wiadomość
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Ale się skrzaciku jaram. Dziewczyny czekają zaraz na rozwiązania to i zmiana warty musi być
Niebieskaa lubi tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Skrzaciku -super .Gratulacje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 10:41
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Niebieskaa wrote:Skrzacie
Tak, wiem...to jeszcze nie bobas, ale to przelamanie kiepskiej passy, to zapowiedz bobasa i mocna iskierka, ktora niech bedzie niedlugo mocnym plomieniem!
Pytam o ten plan Skrzacie, bo mam jakies takie...obawy..wiadomo, jak i Ty...ze ja juz bym Ci dala stos lekow, zeby tylko zabezpieczyc sie z kazdej strony. Wiem, ze to moze byc nierozsadne i niekoniecznie potrzebne...ale sama rozumiesz...od razu mysle: trzeba ochronic te dwie kreski:) Na pewno lekarz wymysli jakis plan dzialania. Idziesz na bete? Ja mysle, ze znowu...nie bez przyczyny bylo to, ze troszke swoja uwage skierowalas na inne obszary... i jeszcze ten piekny rozwoj zawodowy! jestem mega podniecona ta dzisiejsza wiadomoscia i tak bardzo chce, zeby ta historia miala swoje piekne bobasowe zakonczenie..mhmhm:)))
Oj pamiętam tamten dzień
Teraz już mam połowę szczęścia, teraz czas na realizację 2giej połowy. Jutro dzwonię do doktorka i umawiam się na wizytę jak najszybciej, będziemy ustalać co dalej z lekami. Krechy są bardzo mocne, więc na razie chyba nie będę robić bety na własną rękę, zrobię badania już hurtem jeśli jakieś zaleci mi lekarz.
Mam luttagen (progesteron), ale nie wiem czy to brać? Nie mam żadnych plamień.Niebieskaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
skrzat1988 wrote:Oj pamiętam tamten dzień
Teraz już mam połowę szczęścia, teraz czas na realizację 2giej połowy. Jutro dzwonię do doktorka i umawiam się na wizytę jak najszybciej, będziemy ustalać co dalej z lekami. Krechy są bardzo mocne, więc na razie chyba nie będę robić bety na własną rękę, zrobię badania już hurtem jeśli jakieś zaleci mi lekarz.
Mam luttagen (progesteron), ale nie wiem czy to brać? Nie mam żadnych plamień.
U mnie dupek lezy.. tez nie wzielam nie plamilam nic sie nie dzialo. Teraz mam 12 tydz bez dupka.
Skrzacie mega sie ciesze ze wam sie udaloNalezalo wam sie juz dawno!
aniołek 01.02.2016r -
Skrzaciku,
Jeśli masz na myśli naszego doktorka, to warto iść do niego jak najszybciej, bo faktycznie obstawi Cię lekami. Mi radził, żeby zrobić betę i powtórzyć za 48-72 godz. Ja poszłam do niego już z wynikiem pierwszego pomiaru, bo zrobiłam na cito w dniu dwóch kresek. Ale niezależnie od bet, doktorek kazał mi od razu walić Clexane. Plus brać inne rzeczy, które miały u mnie sens i na początku całkowicie pokrywały się z tym co mówiła prot. Jerzak.
To jest Twój dzień i ciesz się! Nie bój się tej radości. Jej hamowanie nic nie zmieni. A być może trzeba się zacząć do niej przyzwyczajać, bo ma trwać 8 miesięcy -
Dziewczyny dziś powtórzyłam sikańca. Jutro idę na betę. Obecnie jestem w 26 dc dokładnie 13 dni po owulacji.
Dzisiejszy sikaniec
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/964c4935a0ec.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 11:37
Evita, Gaduaaa, Paulina099, Alisa, Magdzia88, Dorola31, laila_25, Mamaokruszka, Elaria, Arleta, Koteczka82, promyczek 39, ana167, Niebieskaa, Monika1357, Kaczuszka86, Natikka123, Elmo13, Genshirin, sylvuś, sy__la, M@linka lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Alisa wrote:Evitka, powiem Ci, że chyba żle to odebrałaś.
Elaria nie piła do Ciebie, napisała ogólnie bez żadnego przytyku.
Myślę tak jak Alisa, że Elaria absolutnie nie to miała na myśli.
Jestem z tych, co testują, kiedy jeszcze nie ma prawa wyjść żaden test, ale nie odebrałam tych słów negatywnie.
Wręcz przeciwnie. Myślę, że to wyraz tego, że nie tylko testujące, ale również pozostałe dziewczyny na wątku - wszystkie przeżywamy testy każdej osoby tutaj, także te bardzo wczesne.
Wiecie, już tak długo jesteśmy tu razem, że znamy te różne powody, dla których niektóre z nas musza sikać szybko, albo powody, dla których inne dziewczyny czekają jak najdłużej. Wiemy, czemu jedne tylko sikają, a inne lecą od razu na betę. Niektóre ją powtórzą, a inne nie. Każda ma swój sposób przejścia przez tę trudną ścieżkę.Alisa, Koteczka82, promyczek 39, sy__la lubią tę wiadomość
-
skrzat1988 wrote:2 kreski ... NIE WIERZE DZIEWCZYNY!
Po 2 latach !
Mega gratuuulacjeMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Co za dzień!!! Skrzaciku ależ radosne wiadomości nam zaserwowałaś z samego rana! GRATULACJE Kochana! Kciuki z całych sił zaciśnięte!
Ikarku, Alisko a może to jest właśnie Wasz cykl?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 11:43