Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:Dziewczyny dziś powtórzyłam sikańca. Jutro idę na betę. Obecnie jestem w 26 dc dokładnie 13 dni po owulacji.
Dzisiejszy sikaniec
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/964c4935a0ec.jpg
Beta na pewno będzie wysoka.. Gratulujęczarnulka24 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
czarnulka piękne krechy! Gratulacje
U mnie plecy odpuszczają, plamienie się nie powtórzyło, za to śluzu baaardzo dużo, więc mam nadzieję, że to jednak była owulacjaczarnulka24, Koteczka82, Monika1357 lubią tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:Dziewczyny dziś powtórzyłam sikańca. Jutro idę na betę. Obecnie jestem w 26 dc dokładnie 13 dni po owulacji.
Dzisiejszy sikaniec
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/964c4935a0ec.jpgczarnulka24 lubi tę wiadomość
aniołek 01.02.2016r -
Dziewczyny badanie tarczycy trzeba robić na czczo przed wzięciem tabletki czy po wzięciu ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dzisiejszy sikaniec
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/964c4935a0ec.jpgwyczuwam piękną betę
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:Dziewczyny badanie tarczycy trzeba robić na czczo przed wzięciem tabletki czy po wzięciu ?
-
Mamaokruszka wrote:Czarnulko
wyczuwam piękną betę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 12:46
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nesairah wrote:Koteczko Ty pisałaś, że masz takie objawy na owu. Można zapytać czy miewasz tak przed, po czy w trakcie owulacji?
Trzymam kciuki żebyś trafiła w odpowiedni moment z przytulankami.
Czarnulka świetne wieściwłaśnie myślałam jak tam u Ciebie
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczka82 wrote:Ja mam tak tuż przed i czasem jeszcze w trakcie, równocześnie z mega ochotą na zgwałcenie męża i dużą ilością śluzu.
Trzymam kciuki żebyś trafiła w odpowiedni moment z przytulankami.
Czarnulka świetne wieściwłaśnie myślałam jak tam u Ciebie
O widzisz, wczoraj właśnie były przytulanki z myślą, że to właśnie twn momentDużo śluzu mam zawsze w dni płodne. A dziś jakby jajnik lekko boli... I przykra sprawa - złapała mnie taka jednorazowa biegunka
-
Monika1357 wrote:Skrzat cudowne wiesci.
Czuje, ze ten rok nie jedna z nas zaskoczy pozytywnie.
Mam taka nadzieje!!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ooooźesz..co sie tu wyprawia,nie bylo mnie chwile i znów kolejny news
Boziu jak ja sie ciesze.Ten tam na górze wreszcie dal se spokój,stwierdzil ze ten Skrzat nie da za wygraną,nawet se in vitro wymyslił wiec z taką waleczną babą nie wygram-niech ma wreszcie swojego maluszka..tak se myslał hi hi
Az moj synek dzis leniwiec bo malo sie ruszał kiedy czytalam te wspaniale wiadomosci zaczął fikac az mi brzuch podskakuje
Baaaardzo sie ciesze,ogromnie
Widze ze jak mnie nie ma ze dwa trzy dni to pojawiają sie pozytywy,chyba nie bede tu zaglądac chwile to wnet przyjdzie czas na nasze starsze staraczki ktore juz dosc sie naczekały..mam nadzieje ze i Evitce uda sie w koncu bo cos sie dzieje tylko jeszcze czegos brak ze maluchy nie chcą zostac.
Jestem w lekkim szoku,upojona takimi wiadomosciami,te krechy az raźą
Czarnulka twoj tescior mówi wszystko
Kochane zycze wam by wszystko bylo ok,niech to bedą zdrowe silne ciazeczarnulka24 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
czarnulka24 wrote:Dziewczyny badanie tarczycy trzeba robić na czczo przed wzięciem tabletki czy po wzięciu ?
Antoś IVF,Julisia natural
-
Aha dobrze wiedzieć ☺ bo wnet muszę zrobić badania tarczycy czy nie trzeba leku zwiększyć. .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 20:52
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Ikarzyca wrote:O! Magdzia wciąż dwupak? Jak sytuacja?
Hej kochana... A tam co u nas...ja tam czekam na wasze dobre wiesci...pomalu coraz cieplej sie robi na forum..i czekamy na Ciebie...
Ja sie kulam...zaczynam sie denerwowac...ze cisza... Tak mnie straszyli wieksza polowe ciazy...od 1 marca niby z rozwarciem chodze ale skurczy zero...
Boje sie...i jeszcze raz ..boje sie....doslownie wszystkiego.
Boze aby byl zdrowy!
I tyle ..reszte zapomne...i jakos chyba sobie poradze z ta mala istotka!
BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 21:34
Ikarzyca, Niebieskaa, sy__la lubią tę wiadomość