Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Skrzat super wieści!! Gratulacje! Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
la la la Nasz Skrzacik ciążę ma
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
skrzat1988 wrote:2 kreski ... NIE WIERZE DZIEWCZYNY!
Po 2 latach !
A ja W.I.E.R.Z.Ę.!!
Nigdy, ani na moment, nie przestałam.
Cudowna wiadomość!! Jedna z najpiękniejszych, jakie można sobie tutaj wyobrazić.
Skrzaciku, życzę Ci żeby wszystko było dobrze, żebyś w najbliższe święta Bożego Narodzenia nie miała czasu na żadne przygotowania i żebyś świąteczne przysmaki jadła między jedną pieluszką a drugą.
skrzat1988 lubi tę wiadomość
-
skrzat1988 wrote:https://zapodaj.net/dd4f449439ae1.jpg.html. Sorki za beznadziejna jakość
!!
GRATULUJE i bardzo się cieszę ! tym samym trzymam kciuki żeby teraz wszystko było okey, a ciąża nudna i szczęśliwie rozwiązanaFabianCyprian
Tymuś
-
Dziewczyny jestem w totalnym szoku. Dziękuję Wam za wszystkie gratulacje, nawet nie wiecie jakim jesteście dla mnie wsparciem. I w tych beznadziejnych dołach bez dna i wtedy, kiedy los się wreszcie uśmiecha.
A w piątek zapisałam nas na in vitro w Białymstoku
Wiem, że moja radość powinna być umiarkowana. Wiem, że różne scenariusze mogą się rozegrać. Wiem, że 2 krechy to nie gwarancja szczęśliwego finału. Ale dziś chyba pozwolę sobie na uśmiech od ucha do ucha:) Tak długo czekałam na ten moment.
Annak nie mam śmiałości myśleć o Bożym Narodzeniu...ale taka wizja bardzo mi się podoba;)
Niebieska :** doczekałyśmy tego dnia, w którym miałaś mi napisać, że koniec porażek;) ! oby ta radość trwała 9 miesięcy tym razem.
Jeśli chodzi o plan...to nie mam żadnego planu. Nie mam zielonego pojęcia czy iść w leki, acard, clexane itd. Zauważcie, że udało się teraz, jak od 2 miesięcy ŻADNYCH leków nie biorę. Z drugiej strony mój lekarz na pewno obstawi mnie całym zestawem antyzakrzepowym.
Ikarzyca żebyś wiedziała, radość pomieszana z ulgą i niedowierzaniem. Zresztą kto lepiej wie o tej mieszance uczuć jak nie my - dinozaury.
Evitka dziękuję kochana:* wiem, że na pewno nie jest łatwo słyszeć o ciążach innych, gdy w swoim sercu przeżywa się dramat. Ale ja cały czas pamiętam o Tobie i mocno wierzę, że uda Ci znalźć przyczynę i doczekać cholernie wysokiej bety.
Myślicie, że robić betę jutro czy najpierw iść do lekarza? i zrobić jak najwyżej on będzie chciał ten wynik..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 09:17
-
Skrzacie, wiadomość petarda! Tak bardzo się cieszę kochana, życzę Ci z całego serca żeby tym razem było już tylko dobrze.
No dinozaurzyce - idzie nowa eraAlisa, Ikarzyca, sy__la lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
nick nieaktualny
-
Aaa no super skrzacie! Dajesz nam wszystkim nadzieję
I coś w tym jednak jest, że jak odpuszczasz, to dostajesz od życia prezent... powodzenia, dużo spokoju I szczęśliwego rozwiązania! Ciesz się ile wlezie!
-
Skrzacie
Tak, wiem...to jeszcze nie bobas, ale to przelamanie kiepskiej passy, to zapowiedz bobasa i mocna iskierka, ktora niech bedzie niedlugo mocnym plomieniem!
Pytam o ten plan Skrzacie, bo mam jakies takie...obawy..wiadomo, jak i Ty...ze ja juz bym Ci dala stos lekow, zeby tylko zabezpieczyc sie z kazdej strony. Wiem, ze to moze byc nierozsadne i niekoniecznie potrzebne...ale sama rozumiesz...od razu mysle: trzeba ochronic te dwie kreski:) Na pewno lekarz wymysli jakis plan dzialania. Idziesz na bete? Ja mysle, ze znowu...nie bez przyczyny bylo to, ze troszke swoja uwage skierowalas na inne obszary... i jeszcze ten piekny rozwoj zawodowy! jestem mega podniecona ta dzisiejsza wiadomoscia i tak bardzo chce, zeby ta historia miala swoje piekne bobasowe zakonczenie..mhmhm:)))
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e681970adbe.gif
Bardzo bardzo Skrzaciku cieszę się
Nad ranem obudziłam się i od razu myśl czy Skrzat coś napisał
Do lekarza na razie nie masz po co iść, no chyba, że po leki.
Magdzia88, roma, promyczek 39, skrzat1988, sy__la lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elaria wrote:Piękne zdjęcie, odcień kresek nie pozostawia złudzeń
Fajnie, że odczekałaś z testem do czasu po terminie @, bo to wczesne testowanie może bardzo namieszać w głowie.
Elaria już kilka razy Ci z Arletka tłumaczyłysmy dlaczego niektóre z nas testują wcześnie bo rozumiem że to aluzja do mojej sytuacji. Mam zdiagnozowanych kilka poważnych chorób na które muszę wziąć leki natychmiast po stwierdzeniu ciąży. Testuje w dniu @ albo dzień przed żeby dać mojemu dziecku jakakolwiek szansę. Tydzień po terminie @ będzie za późno. Uważam Twój komentarz za bardzo krzywdzacy i niepotrzebnie raniacy kobiety, które przeszły już i tak za dużo.Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp