Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczuszka86 wrote:Skrzaciku super wiadomość. Ale to już widziałaś zarodek czy pecherzyk?
Ys to yolk sack czyli pecherzyk żółtkowy.
to i to:D
Basiulek78, Kadabra lubią tę wiadomość
-
Kochane przepraszam mnie ze ostatnio mnie nie ma albo bardzo malo.Po predce zerkam na watek w wolnej chwili bo u mnie cos ostatnio malo czasu na neta.Mozliwe ze znów przez kilka dni mnie nie bedzie..
W dodatku znów urodzaj na pogrzeby,w zeszlym tygodniu dziadka chowalismy a dzis zmarl kuzyn po ciezkiej chorobie.Jadąc na pogrzeb pewnie zostane na pare dni u rodziny.Tak od sierpnia zeszlego roku mamy same pogrzeby,nie moze sie to skonczyc.
Inessko bardzo mi przykro,najlepiej wiemy jak kruche jest to szczescie,przykro mi bardzo.Ciesze sie ze masz synka ktoremu przychylisz nieba,milosc do utraconych aniolkow przelejesz na niego.
Antoś IVF,Julisia natural
-
Skrzacie, czytam Twoje wiadomosci z ciarami na plecach. A ciazowe witaminki bierzesz? a wit. D?
Inessko, przykro, ze przywitalas kolejnego Aniolka...ale zgadzam sie z Toba - masz niepowtarzalny skarb w domui dla mnie tez Twoja historia zawsze byla wsparciem,i Ty rowniez. Gabrys ma bardzo ciepla, silna, waleczna, madra i wspaniala mame.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Skrzat,Kaczuszko niech to wszystko trwa i trwa,dajcie nadzieje innym,potrzeba tutaj takich jak wy..
Wiem ze strach bedzie wam towarzyszył ale niech radosc z nowego zycia bedzie wieksza.Niech wam rosną te brzuszki,to najpiekniejsze dodatkowe kilogramy w zyciuAntoś IVF,Julisia natural
-
Kaczuszko - niektórzy lekarze wyrażają się o ciąży w tygodniach od owulacji, może to o to chodziło?
Generalnie to dobre wieści przyniosłaś, więc gratulacje
Skrzacie - dla Ciebie również przeogromne gratulacjeŻeby już tym razem było wszystko dobrze
Rany, już kropeczke widać, jak cudownie
Inessko - jejku, przykro mi, że nie będzie tym razem drugiego cudu jak GabryśMoże jednak... No cóż, sami zdecydujecie bądź życie za "was", ale zawsze będziemy z Wami
Gabryś, Ty, jesteście chyba nadzieją dla wielu z nas
U mnie pewnie jutro @ po południu lub maksymalnie pojutrze, trochę boli mnie brzuch i śluz leciutko na różowo. No nic, może kolejny cykl jeszcze tak bardziej, a reszta, cóż, kiedyś może się uda, ale mam nadzieję, że będzie to prędzej niż później12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Skrzaciku to super wiadomość.szybko byli widać u ciebie. Ja też liczyłam na kropka ale nie było mi dane. Wizytę mam za dwa tyg to pewnie i pikawa będzie mam nadzieję.
Monika1357 lubi tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Prawie mi galy wyszly na wierzch..w dziale "meskie sprawy" jest jedna dziewczyna o nicku Ania_84... bardzo pomocna, kiedys tez mi poradzila, zeby maz zaczal pic flegamine... ale co chcialam powiedziec... ona napisala juz 39.000 postow!!! szok...jak ja patrze na swoja liczbe postow to sie zastanawiam kiedy ja zdazylam tyle naskrobac...ale 39.000???
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Niebieskaa wrote:Prawie mi galy wyszly na wierzch..w dziale "meskie sprawy" jest jedna dziewczyna o nicku Ania_84... bardzo pomocna, kiedys tez mi poradzila, zeby maz zaczal pic flegamine... ale co chcialam powiedziec... ona napisala juz 39.000 postow!!! szok...jak ja patrze na swoja liczbe postow to sie zastanawiam kiedy ja zdazylam tyle naskrobac...ale 39.000???
Alisa, Niebieskaa, Kaczuszka86, Monika1357 lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Skrzacik a jak u ciebie z terminami? Ile jesteś po owulacji ewentualnie jaki masz wiek ciąży?
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Kaczuszka86 wrote:Niewiem ile ma pecherzyk ale widać ys i ma 1,7mm zarodka nie widac. Z dobrych rzeczy to nie ma torbieli, krwiaka i nic się nie odkleja. Następne usg 29.03 trochę mnie lekarz zmieszal bo walna że to 3-4 tc wtf?
Super kaczuszkoCzekamy na zarodasek
Przy takich wymiarach to norma ze go jeszcze nie widac, moze faktycznie ciaza troszke mlodsza niz liczysz
Niebawem pochwalisz sie fasola ^^
aniołek 01.02.2016r -
Niebieskaa wrote:Prawie mi galy wyszly na wierzch..w dziale "meskie sprawy" jest jedna dziewczyna o nicku Ania_84... bardzo pomocna, kiedys tez mi poradzila, zeby maz zaczal pic flegamine... ale co chcialam powiedziec... ona napisala juz 39.000 postow!!! szok...jak ja patrze na swoja liczbe postow to sie zastanawiam kiedy ja zdazylam tyle naskrobac...ale 39.000???
hahaha
FabianCyprian
Tymuś
-
Kaczuszko,skrzaciku wspaniałe wieści
bardzo się cieszę czytając wasze posty
wierzę,że teraz będzie z górki
Inessa przykre to co Cię znowu spotkało...
czarnulko jak tam?
Jagna oj kurde, na prawdę słabo,że tak passa brzydka nad Waszą rodziną krąży... trzymaj się dzielnie.. to nic przyjemnego ..
Elaria nie jeden raz Twoje rady były Nam/Mi pomocne , także weź no tutaj nie pitol tylko czytaj i pisz co myślisz.. nie ma co za bardzo się chować w cień i na siłę pisać coś czego się nie myśli. Nie po to tu jesteśmy, przecież dobrze o tym wiesz
Ja wczoraj dostałam niezły wycisk w pracy.. ale mimo to jestem zadowolona i mi się podoba. Szef uszanował moją ciąże, pogratulował mi i powiedział, że jemu nie przeszkadza. Jest szansa na umowę, tylko w tyg musimy dopracować szczegółyDziękuję Wam kochane za kciuki
ale jeszcze nie puszczajcie, dopóki nie będę miała papieru w ręku
Mona_Lisa, Niebieskaa, Genshirin, Koteczka82, Monika1357 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Kaczuszka86 wrote:Niewiem ile ma pecherzyk ale widać ys i ma 1,7mm zarodka nie widac. Z dobrych rzeczy to nie ma torbieli, krwiaka i nic się nie odkleja. Następne usg 29.03 trochę mnie lekarz zmieszal bo walna że to 3-4 tc wtf?
to po cichu gratuluje!!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Niebieska az tyle postow? niezle... chyba cale dnie na forum laska siedzi, albo jest od bardzo bardzo dawna...
p.s a te meskie sprawy i picie flegaminy to mialo byc do czego?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Kaczuszka to ja mam dziś 24dpo czyli mamy podobnie...zobaczymy co się w środę dowiem...
Skrzaciku napisz Nam ile masz dni po owi żebyśmy sobie porownaly ...bo stres łapie...ja się wogole boje żebym nie musiała przeżyć jakiegoś nowego zonka.. -
Yoselyn82 wrote:Niebieska az tyle postow? niezle... chyba cale dnie na forum laska siedzi, albo jest od bardzo bardzo dawna...
p.s a te meskie sprawy i picie flegaminy to mialo byc do czego?mój też pił w szczęśliwym cyklu.. nie wiem czy się przyczyniło,ale sperma była na prawdę lejąca że tak powiem..
Yoselyn82, Koteczka82, Monika1357 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś