Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochane przepraszam,ze tak znowu wpadam ale chce Wam powiedziec,ze pamietam o Was i bede pamietac całym sercem
dziekuje za wielkie wsparcie jakie od Was otrzymałam
gdyby ktoras z Was chciała miec ze mna kontakt to prosze napisac na priv tam wymienimy sie namiarami. Pisze o tym bo teraz na pewno odchodze juz z ovu.Duzo dobrego otrzymałam tutaj od dziewczyn i jestem za to bardzo wdzieczna. Ovu jednak nakreca na starania oczywiscie w pozytywnym znaczeniu a my raczej juz rezygnujemy. Dlaczego rezygnujemy? dzis zostalismy rodzicami 8 aniołka
Mamy cudnego synka Gabrysia i za Niego bardzo dziekuje
dlatego mam prosbe zwłaszcza do starajacych sie: nie poddawajcie sie i walczcie !!!!!!!!
sle buziaki dla kazdej z WasYoselyn82, Alisa, Monika1357, M@linka lubią tę wiadomość
-
Jak mam dzień że cycki nie bolą i tak jak się nakręcac to następnego dnia już trochę ćmią. A tak tylko trochę w pochwinach mnie ciągnie. Na pikawe nie liczę bo zwyczajnie jest chyba za wcześnie. Wczoraj dokuczaly mi takie okropne gazy że myślałam że flaki mi wywroci
ciężko było ocenić czy to ból brzucha czy powietrze w brzuchu. Staram się myśleć pozytywnie ale różnie to bywa. Mnie tak umówil lekarz więc nie chciałam zmieniać terminu. Oczywiście i za Twoją wizytę trzymać będę mocno kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 15:27
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Kaczuszka86 wrote:Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki
zaraz 1 usg. Czekam i zwyczajnie wymiekam. Im bliżej tym bardziej się denerwuje, ale kto mnie lepiej zrozumie niż Wy
trzymam mocno kciuki!!Kaczuszka86 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Inessa wszystkiego dobrego dla Ciebie, Gabrysia i całej rodzinki. Pamiętaj że jak jednak zmienisz zdanie to jesteśmy Tutaj i zawsze cie wesprzemy
inessa lubi tę wiadomość
INESSA Twoja historia jest niesamowita, a Gabryś to prawdziwy cud.
To prawdziwa przyjemność poznać uśmiech Gabrysia chociaż na zdjęciach. Niech rośnie zdrowo.
Choć przykro się robi na myśl że historia nie zakończy się najpiękniej w postaci drugiego cudu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 15:33
inessa, Monika1357 lubią tę wiadomość
-
Inessko, tak strasznie mi przykro
Wiem, że dasz sobie z tym radę, zwłaszcza mając przy sobie Gabrysia co nie zmienia faktu, że na pewno przeżywasz kolejna stratę Aniołka, a ból jest i pozostanie już na zawsze.. trzymaj się Kochanainessa lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Kaczuszka86 wrote:Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki
zaraz 1 usg. Czekam i zwyczajnie wymiekam. Im bliżej tym bardziej się denerwuje, ale kto mnie lepiej zrozumie niż Wy
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
inessa wrote:Kochane przepraszam,ze tak znowu wpadam ale chce Wam powiedziec,ze pamietam o Was i bede pamietac całym sercem
gdyby ktoras z Was chciała miec ze mna kontakt to prosze napisac na priv tam wymienimy sie namiarami. Pisze o tym bo teraz na pewno odchodze juz z ovu.Duzo dobrego otrzymałam tutaj od dziewczyn i jestem za to bardzo wdzieczna. Ovu jednak nakreca na starania oczywiscie w pozytywnym znaczeniu a my raczej juz rezygnujemy. Dlaczego rezygnujemy? dzis zostalismy rodzicami 8 aniołka
dlatego mam prosbe zwłaszcza do starajacych sie: nie poddawajcie sie i walczcie !!!!!!!!
sle buziaki dla kazdej z Was
Inessa wszystkiego dobrego dla Ciebie, Gabrysia i całej rodzinki. Widze ze tez wiele przeszlas, walczylas jak lwica i masz wspanialego synkadajesz nadzieje ze mi/ nam tez sie uda w koncu zostac MAMA!
inessa lubi tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
inessa Przykro mi, że jednak nie będzie u Ciebie drugiego cudu. Twoja historia jest motywacją dla wielu kobiet! Powodzenia w roli matki, gdybyś jednak chciała ponownie zostać staraczką... miejsce tutaj zawsze będzie czekać
inessa lubi tę wiadomość
-
Arleta wrote:Mówiłam ci Evitko...ze on jest strasznie oblężony...ale może uda ci się wcisnąć wcześniej...
Kaczuszka czekamy,ja chyba pójdę w środę,strasznie się tego obawiam,czemu nie mam objawów...jajniki mnie niekiedy tylko ciągną..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 15:45
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Jaki dokładnie to ciężko określić bo miałam cykl stymulowany. Często fl wypadała mi 10 dni to cykl miałby jakieś 24 dni. Jestem około 23 dni po owulacji
inessa wrote:Kochane przepraszam,ze tak znowu wpadam ale chce Wam powiedziec,ze pamietam o Was i bede pamietac całym sercem
sle buziaki dla kazdej z Was
Inesko -tak mi przykro, strasznie współczuję. Nie znam słów, które mogły by cię pocieszyć, bo w takim przypadku żadne słowo nie potrafi nawet stlumić bólu który teraz przeżywasz. Zdrówka dla ciebie i twojego synka Gabrysia. Trzymaj się mocno. Pamiętaj że zawsze będzie tu dla ciebie miejsce. . I będzie nam bardzo miło jak kiedyś się zdecydujesz wrócić. .
Tulę mocnoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 15:58
inessa lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Inessa przykro mi bardzo
moge sobie wyobrazic co czujesz..najwazniejsze ze masz swoj WIELKI MAŁY CUD.
inessa lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Inessa wysłałam Ci zaproszenie jeśli znajdziesz czas chciałabym o coś podpytać. Bardzo Ci współczuję że się nie udało, za dużo przeszłas już i tak... Dobrze że jest przy Tobie synuś.
Wszystkiego dobrego dla Ciebieinessa lubi tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp