Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypromyczek 39 wrote:Alisa no dzisiaj to wymiatasz z tymi tekstami
heh
Właśnie siedzę w poczekalni u gina który robił mi laparoskopię.
Przyszłam se potwierdzić że mam płyn w bliźnie po cc, który może utrudniać zajście w ciążę.
Luz... wyjeb..e mam po całości...
P.s. z obiadem nie czekajcie. CmokWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 16:45
promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
Alisa wrote:Ile tych
??!!!
Przeca to woda lecichoć u Ciebie cykło
Mój M by się po takiej ilości nie podniósł. Zresztą jego wacek też niemoże to zasługa któregoś z nich ?
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak ja wam współczuję problemów z facetami. Od mojego to się opędzić nie idzie. Może i chce zawsze wszędzie i o każdej porze dnia i nocy. Byle dużo. Musiał by być chyba umierający żeby nie chcieć a i to nie jest pewne bo pewnie powiedział by "dawaj maleńka chcę umrzeć w ekstezie" ;-P
Genshirin, Mamaokruszka lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Nesaira wysłałam Ci zaproszenie zaakceptuj proszę.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Alisa, czytam Twoje dzisiejsze teksty i gęba sama się śmieje. A dzień do pupy kompletnie. Wróciłam z urlopu. Okazuje się, że współpraca w dziale jest tylko na papierze. Cała robota czekała na mnie. Szlag mnie trafia na moją szefową.
-
Koteczka u nas też tak kiedyś było. A teraz leci nam 7 rok razem, a z każdym kolejnym jest gorzej w tych sprawach
Zaakceptowałam zaproszenieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 17:10
-
Koteczko, z moim to samo, jak kuśka nie fika to znaczy, że chłop martwy
A mój dziś stwierdził, że flegaminę będzie popijał colą i kawą i wieczorem działamy. Dni płodne przyszły znienacka w 7 dc więc się gzimy jak królikiKoteczka82, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWyszłam od gina uktórego miałam laparo. 21dc, endo 5mm.
Ja oczy ze takie małe. I się pytam jak to możliwe jak przy iui miało 10mm. On mi mówi ze może podali mi wymiar 2 ścian pomnożonych przez siebie..
Nie wiem o co kaman...
Wiadomo że iui nie udała się bo endo nie rośnie. A może jest tak ze po prostu już spada bo bliżej @ jest. -
Nesa przykro mi że tak masz. My jesteśmy razem 15 lat, za chwilę 10 lat po ślubie. Mój tak miał od początku, że mógł trzy razy dziennie po kilka razy. Z krótką przerwę na czas kiedy mieliśmy kryzys.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
nick nieaktualny
-
Aniuk Ty juz nie dlugo zobaczysz i przytulisz coreczke. Ciesz sie, ze u Ciebie juz sama koncowka. Teraz juz minie w mgnieniu oka.
Czarnulka gratuluje bety. Co do krwi to nie mam pojecia skad. Mam nadzieje, ze to nic zlego, a tylko dobry poczatek Twojego szczescia.
Elaria czekamy na wiesci.
Ja mam dzisiaj nawet dobry dzien, powiem Wam co mi sie w pracy przytrafilo. Kiedys mialam spina sluzbowego ze znajoma, a ona wszystko co jej napisalam mailem wyslala do dyrektora, a dzisiaj dowiedzialam sie, ze dyrektor kazal jek zrobic wszystko zgodnie z moja propozycja. Taka mam satysfakcje, ze nie dalam sie jej sprowokowac. Czyli kto pod kim dolki kopie ten sam w nie wpada. Ostatnio tez kolega z pracy przychodzi i wydaje mi polecenia, a ze mi duzo nie potrzeba od razu odpowiadam, zeby sobie sam robil i byl dzisiaj na skarge na mnie u innego dyrektora i tamten mu odpowiedzial to co ja czyli zeby on zrobil. Teraz mam strasznie duzo obowiazkow i ktos mysli, ze znalazl naiwna i bede za niego cos robila.
Jutro mam wizyte u gina, ale nie zapisal mi o ktorej godzinie to zadzwonilam dzisiaj sie dowiedziec, a ta jego glupia p ielegniarka, ze jej zawracam glowe. Jutro na wizycie cos mu powiem na ten temat. Place za to kupe kasy to mogla by byc troche milsza.czarnulka24 lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualny
-
Alisa wrote:Wyszłam od gina uktórego miałam laparo. 21dc, endo 5mm.
Ja oczy ze takie małe. I się pytam jak to możliwe jak przy iui miało 10mm. On mi mówi ze może podali mi wymiar 2 ścian pomnożonych przez siebie..
Nie wiem o co kaman...
Wiadomo że iui nie udała się bo endo nie rośnie. A może jest tak ze po prostu już spada bo bliżej @ jest.FabianCyprian
Tymuś